REHABILITATSIOONIABI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komment

REHABILITATSIOONIABI OÜ hetkeolukord

Juba 2743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Rehabilitatsiooniabi peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate meditsiiniliste abivahendite müük ja nõustamine ning tellimusmeditsiiniseadmete valmistamine. Tootegruppide lõikes on olulisemateks müügigruppideks tallatoed, liikumisabivahendid, põetusabivahendid, jäsemeproteesid. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa.

2022. majandusaasta käive oli 1146548 euro, mis on väheneb võrreldes 2021.a. majandusaastaga 996326 euro 2022 aastal toimus ettevõttes väga suured muudatused. Veebruarikuus teostus tehing, mille käigus läksid kõik Rehabilitatsiooniabi masstoodetud abivahendite jaemüügiga tegelevad kauplused ja nendega seotud lepingud üle teisele valdkonnas pikalt tegutsenud ettevõttele.

OÜ Rehabilitatsiooniabi jätkab kahe töökojaga kus valmistatakse jäsemeproteese ja individuaalseid tallatugesid. Kaupluste müügikäibe kaotamisega vähenes ettevõtte kogukäive 2022 aastal ligikaudu kaks korda.

2022. majandusaasta kasum on 1041950 euro

Aasta lõpuks firmas töötas töölepingu alusel 14 inimest Töötasu fond moodustas 549067 euro, sotsiaalmaksudeks ja tööandja töötuskindlustuseks tasutud summa oli 179080 euro.

2022 aastal olid peamisteks lepingupartneriteks Sotsiaalkindlustusamet ja Eesti Haigekassa. Enamus ettevõtte tulust moodustasid müügid kas siis läbi Sotsiaalkindlustusameti soodustuse või Eesti Haigekassa digiretsepti soodustuse.

2022 aastal keskendub Rehabilitatsiooniabi OÜ 100%-selt jäsemeproteeside ja individuaalsete tallatugede valmistamisele.

2022 aastal Tallinnas Sõle 16 asuvas, täelikult renoveeritud teervisemajas Rehabilitatsiooniabi OÜ-le loodud spetsiaalselt meie eriala silmas pidades tootmiskompleks.

2023 aastaks on ettevõttel plaanis keskenduda tellimusmeditsiiniseadmete teenuse efektiivsemaks muutmisele kuid samas ka tõsta teenuse kvaliteeti. 2022 aastal koliti tagasi Sõle Tervisekeskuses asuvatesse ruumidesse, peale hoone täielikku renoveerimist ja kaasajastamist.

Rehabilitatsiooniabi proteeside valmistamise töökoda on nüüdseks kaasajastatud, kasutades ruumide planeerimisel spetsiaalselt proteeside valmistamiseks loodud töökoja mudelit. Samuti on plaanis laiendada proteeside teenuse pakkumist täiendavalt teistes raviasutustes.

Peamised finantssuhtarvud 2021 2022

Vara puhas rentaablus 15,80% 77,46%

Käibe ärirentablus % 3,59% 94,57%

Käibe puhasrentaablus % 4,01% 90,88%

Lühiajaliste kohustuse kattekordaja 1,13 1,0

Müügitulu juurdekasv 30,78% - 46,49%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Vara puhasrentaablus(%) puhaskasum/keskmine vara x 100

Käibe ärirentaablus(%) ärikasum/müügitulu x 100

Käibe puhasrentaablus(%) puhaskasum/müügitulu x 100

Lühiajalise kohustuse kattekordaja käibevara/lühiajalised kohustused

Müügitulu juurdekasvutempo (aruandeaasta müügitulu/aruandeaasta eelnenud aasta müügitulu - 1)x100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Haigekassa maksab ortooside eest hingehinda, kuid turuliidri kasum ikka kahaneb

Avalikuse ette on kerkinud probleem, kus traumapunktis antakse kannatanule kaasa mõni meditsiiniseade, mille eest peab inimene ise maksma 10 protsenti ning ülej
ssb.ee
Avalikuse ette on kerkinud probleem, kus traumapunktis antakse kannatanule kaasa mõni meditsiiniseade, mille eest peab inimene ise maksma 10 protsenti ning ülejäänud kulu katab haigekassa. Väidetavalt on küsitud hinnad aga turuhinnast oluliselt kõrgemad ning ortopeediakaupadega hangeldavad firmad koorivad Haigekassa arvelt magusa kasumi. Kas see on tõesti nii? Vaatame mulluse turuliidri  REHABILITATSIOONIABI OÜ - tulemusi. Kõrgendatud tähelepanu alla sattus  JALAKABINET OÜ , mis vajamineva ortoosi eest küsis mitmekordset hinda. Tõepoolest - firma müügitulu ning kasum on aastast aastasse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.