KESE QUATRE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega, mis on olulised ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt

5 märki, et sinu auto vajab rehvivahetust

On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega, mis on olulised ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie auto ja tee vahel ning nende seisukord võib oluliselt mõjutada sõiduki käitumist. Teades, millal rehve vahetada, võite säästa end ebamugavatest riketest ja potentsiaalselt ohtlikest olukordadest.

Märk #1: Mustri kulumine

Teie rehvide muster tagab vajaliku haarduvuse erinevates sõidutingimustes. Seaduslikud mustrisügavuse piirid erinevad riigiti, kuid levinud standard on 1,6 millimeetrit. Sõitmine rehvidega, mille mustrisügavus on ebapiisav, võib viia haarduvuse vähenemiseni, eriti märgades tingimustes, ja suurendada vesiliu riski.

Üks lihtne meetod mustrisügavuse kontrollimiseks on sendi test. Asetage sent mustrisse nii, et kujutise pea oleks allapoole suunatud. Kui näete pea ülaosa, on aeg rehvi vahetada. Täpsemaks mõõtmiseks kasutage mustrisügavuse mõõturit.

Märk #2: Praod rehvis

Kontrollige oma rehvide külgseinu pragude või lõhede suhtes. Neid defekte võivad põhjustada äärmuslikud temperatuurid, päikesevalgus ja rehvide vanus. Külgseina kahjustused õõnestavad teie rehvide struktuurilist terviklikkust ja võivad viia aeglaste lekete või rehvi purunemiseni.

Külgseina kahjustuste eiramine võib viia rehvi purunemiseni sõidu ajal, mis on tõsine ohutusrisk. On hädavajalik kõrvaldada kõik kahjustused kiiresti, et säilitada sõiduki ohutus ja jõudlus.

Märk #3: Õhumullid ja mügarikud rehvis

Välised mügarad ja õhumullid näitavad, et rehvi sisestruktuur on kahjustatud, põhjustades nõrkasid kohtasid. Neid võivad põhjustada löökaugud, äärekivid või tee peal olev praht.

Nõrgad kohad võivad lõhkeda, põhjustades sõiduki üle kontrolli kaotamise. Kontrollige regulaarselt oma rehve ebatavaliste väljaulatuvuste suhtes ja vahetage need vajadusel välja.

Märk #4: Vibratsioon ja müra probleemid

Sõidu ajal esinev liigne vibratsioon või müra võib olla märk ebaühtlasest rehvikulumisest, joondamise või tasakaalustamise probleemidest. Kuigi teatud vibratsioon on normaalne, eriti konarlikel teedel, tuleks ebatavalist või tugevat raputust uurida.

Kui kogete püsivat vibratsiooni või müra, laske oma rehve professionaali poolt kontrollida. Nad saavad kindlaks teha, kas probleem on seotud rehvidega või on sõidukil mõni muu aluseks olev probleem.

Märk #5: Rehvi vanus

Isegi kui teie rehvid näivad olevat heas seisukorras, võivad need aja jooksul siiski laguneda. Enamik tootjaid soovitab rehve vahetada iga kuue aasta tagant, olenemata mustrisügavusest. Kummisegud lagunevad ja ei pruugi pakkuda sama ohutuse ja jõudluse taset kui uued rehvid.

Teie rehvide tootmiskuupäeva leiate külgseinast, mida näitab neljakohaline kood. Esimesed kaks numbrit tähistavad nädalat ja viimased kaks tootmisaastat. Kontrollige seda kuupäeva regulaarselt, et veenduda, et teie rehvid on soovitatud vanusevahemikus.

Ekspertrehviteenuste ja nõuannete saamiseks võtke ühendust KESE QUATRE GRUPP OÜ-ga – teie ohutus teel on meie peamine prioriteet.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KESE QUATRE GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

KESE QUATRE GRUPP OÜ põhitegevuseks on transpordivahendite ja tööstuskaupade jae- ja hulgimüük. Sama tegevust jätkatakse ka järgmisel majandusaastal.  Peamiselt
ssb.ee
KESE QUATRE GRUPP OÜ põhitegevuseks on transpordivahendite ja tööstuskaupade jae- ja hulgimüük. Sama tegevust jätkatakse ka järgmisel majandusaastal. Peamiselt turustatakse kaupa Eesti klientidele. Arendatakse müüki Soome klientidele. Järgmiseks aastaks arengu- ja uurimistegevusega kaasnevaid kulutusi planeeritud ei ole. Juhatus koosneb 3 liigest. Juhatuse liikmele ei makstud aruandeaastal ja pole ka edaspidi planeeritud tasu tema tagakutsumisel ega ametist lahkumisel.

Sõiduki regulaarne hooldamine

Regulaarne sõiduki hooldus hõlmab mitmeid teenuseid ja kontrolle, mis tagavad teie sõiduki nõuetekohase töötamise. See ei ole ainult probleemide parandamine nen
ssb.ee
Regulaarne sõiduki hooldus hõlmab mitmeid teenuseid ja kontrolle, mis tagavad teie sõiduki nõuetekohase töötamise. See ei ole ainult probleemide parandamine nende ilmnemisel; see on nende ennetamine. See proaktiivne lähenemine sõiduki hooldusele on hädavajalik igale autoomanikule, kes väärtustab ohutust, jõudlust ja kulutõhusust. Regulaarne hooldus võib pikendada teie sõiduki eluiga, parandada selle jõudlust ja tagada ohutut sõitmist. Samuti aitab see tuvastada potentsiaalseid probleeme enne, kui need muutuvad tõsisteks muredeks, säästes teile pikas perspektiivis aega ja raha. Sõiduki

Kuidas valida oma autole õiged rehvid?

Õigete rehvide valimine oma autole algab erinevate saadaolevate tüüpide mõistmisest. On olemas universaalrehvid, mis on mõeldud hästi toimima mitmesugustes ting
ssb.ee
Õigete rehvide valimine oma autole algab erinevate saadaolevate tüüpide mõistmisest. On olemas universaalrehvid, mis on mõeldud hästi toimima mitmesugustes tingimustes, suverehvid sooja ilma jaoks, talverehvid parema haardumisega lumel ja jääl ning maastikurehvid off-road seiklusteks. Igal tüübil on oma spetsiifilised omadused, mis on kohandatud konkreetsetele sõidutingimustele. On oluline valida oma sõidukile õige rehvi suurus. Selle teave leiate oma praeguste rehvide küljelt või sõiduki kasutusjuhendist. Suurus hõlmab laiust, profiili suhet ja diameetrit. Lisaks peaksite mõistma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.