Rohkema info nägemiseks:

KESE QUATRE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke auto remondi- ja hooldusteenuseid, sealhulgas rehvivahetust ja müüki.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus rehv kohtub teega – sõna otseses mõttes. Hetkest, mil astud meie maailma, saad aru, et oleme enamat kui lihtsalt rehvipood. Oleme varjupaik autoentusiastidele ja usaldusväärne peatuspaik liikvel olevatele peredele. Mõistame, et sinu auto on sinu elu oluline osa ja seetõttu pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas rehvivahetust, uute ja kasutatud rehvide müüki ning täielikku spektrit autoremondi ja hoolduse lahendustest, mis on mõeldud sinu sõiduki sujuvaks tööshoidmiseks.

Meie rehvide valik on hoolikalt kokku pandud, et sa leiaksid täiusliku sobivuse oma autole ja sõiduvajadustele. Olgu selleks uute rehvide vastupidavus või kasutatud rehvide taskukohasus, meilt leiad kõik. Meie valikus on kõike alates suverehvidest kuni naastrehvideni ja kõik, mis jääb nende vahele. Me usume, et kvaliteedis ei tohiks kunagi järeleandmisi teha, mistõttu varustame end ainult tuntud tootjate toodetega, tagades, et sõidad minema ainult parimaga.

Kuid meie pühendumus tipptasemele ei lõppe rehvidega. Meie oskuslik meeskond on varustatud kõigi autode hooldusaspektidega, alates diagnostikast kuni elektrooniliste parandusteni, käigukasti taastamiseni ja isegi kosmeetiliste täiustusteni nagu poleerimine ja värvitööd. Oleme uhked oma käsitööoskuse üle, mistõttu läheneme igale ülesandele täpsuse ja hoolitsusega.

Mõistame, et sinu ja su lähedaste ohutus on ülim ja oleme pühendunud teenuste pakkumisele, mis seda väärtust toetavad. Meie rehvivahetusteenus on sellele pühendumusele tunnistuseks – professionaalne, käsitsi tehtav protsess, mis suurendab sinu ohutust teel ja pikendab sinu sõiduki ja rehvide eluiga.

Aja broneerimine on lihtne ja mugav, mõeldud sinu kiire elutempo jaoks. Meie veebiplatvorm võimaldab sul reserveerida aja, sirvida meie tooteid ja teha oste – kõike oma kodu mugavusest. Ja kuna hindame sinu aega sama palju kui sina, pakume veebibroneeringutele allahindlusi, tagades, et saad parimat teenust parima hinnaga.

Liitu meiega teekonnal, kus iga kilomeeter on lugu ja iga lugu on ohutuse, sooritusvõime ja võrdlematu kvaliteedi koostis. Kui valite meid, ei saa te lihtsalt teenust; sa saad osaks kogukonnast, mis liigub edasi koos.

Koge erinevust. Koge autode hoolduse tippu.

Kontakt

KESE QUATRE GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Professionaalne remont ja rehvimüük ühes kohas. Soovitan igale autoomanikule!

- Jaan

Remonditööd kiired ja kvaliteetsed!

- Margus

Kvaliteetsed rehvid. Väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KESE QUATRE GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

KESE QUATRE GRUPP OÜ põhitegevuseks on transpordivahendite ja tööstuskaupade jae- ja hulgimüük. Sama tegevust jätkatakse ka järgmisel majandusaastal. Peamiselt turustatakse kaupa Eesti klientidele. Arendatakse müüki Soome klientidele. Järgmiseks aastaks arengu- ja uurimistegevusega kaasnevaid kulutusi planeeritud ei ole. Juhatus koosneb 3 liigest. Juhatuse liikmele ei makstud aruandeaastal ja pole ka edaspidi planeeritud tasu tema tagakutsumisel ega ametist lahkumisel.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu auto vajab rehvivahetust

On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega, mis on olulised ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt
ssb.ee
On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega, mis on olulised ohutuse, jõudluse ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie auto ja tee vahel ning nende seisukord võib oluliselt mõjutada sõiduki käitumist. Teades, millal rehve vahetada, võite säästa end ebamugavatest riketest ja potentsiaalselt ohtlikest olukordadest. Märk #1: Mustri kulumine Teie rehvide muster tagab vajaliku haarduvuse erinevates sõidutingimustes. Seaduslikud mustrisügavuse piirid erinevad riigiti, kuid levinud standard on 1,6 millimeetrit. Sõitmine rehvidega, mille mustrisügavus on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.