KLIIMAKAUBAMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

KLIIMAKAUBAMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 5649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kliimakaubamaja OÜ müüb, paigaldab/ehitab, hooldab, remondib ja puhastab kütte-, ventilatsiooni- ning jahutus- ja kliimaseadmeid. Ettevõtte alustas tegevust 2006. aastal. Osade meie töötajate kogemused ulatuvad juba aastasse 1998.

See tähendab, et meil on enam kui 17 aastat väärtuslikke teadmisi, kogemusi ja oskusi, mis aitavad saavutada meie visiooni - olla parim omal alal!

Meie müügiesindus ja kontor paiknevad Tartus Lõunakeskuses, aadressil Lääneringtee 39. Oleme siin, et olla teile lähedal ja pakkuda kiiret reageerimist ning professionaalset teenindust. See on meie missioon.

Kliimakaubamaja OÜ on ametlik edasimüüja mitmetele valdkonnas tunnustatud tootjatele nagu Daikin, Thermia,

Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy ja Midea. See tähendab, et meie valik on mitmekesine ja saame pakkuda parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele.

Valdkonnas tegutsemiseks on Kliimakaubamaja OÜ saanud Fluoritud kasvuhoonegaase sisaldavate paiksete jahutus- ja kliimaseadmete ning soojuspumpade käsitlemisloa. Oleme juurutanud ka ISO 14001:2015 keskkonnajuhtimissüsteemi rahvusvahelise standardi. See on meie viis anda oma panus keskkonnaalasele jätkusuutlikkusele. Tegutseme järjepidevalt selle nimel, ei meie ökoloogiline jalajälg oleks võimalikult väike.

Kliimakaubamaja on seadnud endale ka kõrgemad standardid juhtimises, omades ISO 9001:2015 juhtimisstandardi sertifikaati. Meie eesmärk on tagada klientide ja ettevõtte rahulolu, pakkudes kvaliteetset teenust kliimaseadmete müügi, paigalduse ja hoolduse osas. See on meie viis tagada ettevõtte usaldusväärsus ja kasumlikkus.

Kliimakaubamaja OÜ suurimaks väärtuseks on töötajad. Neil on vajalikud oskused ja pädevus oma valdkonnas ning nad on läbinud mitmeid koolitusi, mida korraldavad ettevõtte poolt müüdavate seadmete tootjad ja TalTech. Meie tehnikud on sertifitseeritud Eesti Külmaliidu ja Eesti Soojuspumbaliidu poolt ning meie hooldusosakonna töötajatel on pikaajaline töökogemus tehnosüsteemide valdkonnas. Lisaks on meie tehnikutele väljastatud IV ja V astme külmamehaaniku eriala kutsetunnistused, millega saab tutvuda kodulehel.

Oma pika tegevusaja jooksul oleme paigaldanud tuhandeid soojuspumpasid ja kliimaseadmeid Lõuna-Eesti eramutele ning ehitanud välja mitmeid VRF-jahutus-, maakütte-, ventilatsiooni- ja niisutussüsteeme ärihoonetele. Lisaks oleme juhtivaks ettevõtteks ventilatsiooni puhastuse ja ehituse valdkonnas Lõuna-Eestis. Meie professionaalne meeskond kasutab kõrgtehnoloogilist varustust ja tagab teile kvaliteetse teenuse.

Müügijärgne teenindus mängib olulist rolli toote/lahenduse tarneprotsessis – seetõttu on meil loodud eraldiseisev hooldusosakond, mis vastutab vajalike varuosade kiire tarne ning seadmete õigeaegse hoolduse ja remondi eest. Hästi varustatud ning koolitatud hooldusspetsialistid ning enamuse varuosade kohene kättesaadavus Tallinna kesklaost garanteerivad kindlustunde ning kliendirahulolu.

Pidev kvaliteedikontroll oma meeskonnas teevad meist usaldusväärse partneri nii eratarbijale kui ka ehitusfirmale. Me kasutame aegajalt kvalifitseeritud alltöövõtjad, kellega on koostöö juba firma loomisest saati. Kindel ja aastatega kokku kasvanud meeskond välistab tööde kvaliteedi kõikumise. Meie tööd tunnustab ka rahulolevate klientide tagasiside.

Ettevõtte peamised suhtarvud: 2022 2021

Käibe kasv 38% 46%

Kasumi kasv 449% -19%

Ärikasumimarginaal: Ärikasum / müügitulu*100 7% 3%

Omakapitali tootlus aastas: puhaskasum / perioodi keskmine omakapital *100 67% 17%

Aktivate tootlus aastas: puhaskasum / perioodi keskmised aktivad *100 25% 7%

Omakapitali määr: omakapital / koguaktivad 38% 35%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: käibevara / lühiajalised kohustused 1% 1%

ROA (puhaskasum/varad kokku) 21% 13%

ROE (puhaskasum/omakapital kokku) 56% 19%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Õhksoojuspump – kuidas valida õige?

404 pilti ei leitud
kliimakaubamaja.ee

Õhupuhastaja – milleks see vajalik on?

404 pilti ei leitud
kliimakaubamaja.ee

Miks on ventilatsiooni hooldus vajalik?

404 pilti ei leitud
kliimakaubamaja.ee

Õhukuivatid

404 pilti ei leitud
kliimakaubamaja.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.