KIVI TURISMITALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

KIVI TURISMITALU OÜ hetkeolukord

Juba 518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli covid-19 pandeemia teine aasta, kus talvel ja kevadel kehtisid veel mitmed piirangud. Samuti algas Venemaa sissetung

Ukrainasse, mis muutis inimesed ärevaks.

Talveperioodil Kivi Turismitalu külalisi vastu ei võtnud. Samas toimus veebi vahendusel aktiivne broneeringute tegemine suviseks perioodiks.

Kui kevad möödus vaikselt, siis suvi ja varasügis kujunesid väga töiseks. Külalisi oli nii Eesti siseturistide näol kui ka välismaalt, lisaks mitmeid pikemaid töölähetustega seotud majutusi. Peeti suvepäevi, perede ja suguvõsade kokkutulekuid, erialaseltside ning fännklubide kogunemisi jpm.

Erinevalt varasemast, olid kogunemised enamasti 2 - 3-päevased. See võis olla tingitud pikast epideemiaegsest piirangutest ning sõjast, mille tõttu inimesed soovisid võimalikult palju kohtuda, suhelda ja lõõgastuda.

Sügisesse jagus mõningaid seminare ja sünnipäevapidusid ning ka lähetusega seoud majutusi.

Talveperioodiks sulgesime taas uksed, eriti arvestades energiahindade ootamatut tõusu. Ukraina põgenikke meie vastu ei võtnud.

Pandeemia ajal on talu investeerimiste ja uuendustega ettevaatlik olnud. Kõige suurem täiendus oli 2022. aastal külalistele oma eraldi köögi rajamine. Köök on avar 25m2, kõik vajalik sisustus ja tehnika on külalistele olemas, samuti nõud jm vajalik.

Köök võeti külaliste poolt väga hästi vastu, see võimaldas inimestel ise hommikueineid valmistada, koos perega lõuna või õhtusööke teha ning meeldivalt koos aega veeta.

Mõningal määral sai soetatud põhivara tehnika näol ning erinevaid vahendeid majutusse, näiteks voodipesusid, rätikuid, hügieenivahendeid.

Aasta lõppes kokkuvõttes positiivselt. Müügikäive tõusis võrreldes 2021. aastaga 57% ning aasta tulem oli 2400 €.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.