MAAINSENER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 25 776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komm

MAAINSENER OÜ hetkeolukord

Juba 25 776 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Maainsener on ettevõte, mis on pühendunud geodeesia teenuste pakkumisele. See ettevõte loodi 2009. aastal ning on sellest ajast alates pidevalt kasvanud ja arenenud. 2021. aastal oli ettevõtte põhitegevuseks geodeesia teenuste osutamine, mis hõlmab erinevaid tegevusi, sealhulgas maamõõtmist, topograafilist kaardistamist ja geodeetilist nõustamist.2022. aastal oli OÜ Maainseneri müügitulu 421 102 eurot. See tulu tuli täielikult teenuste müügist, mis näitab, et ettevõte on oma valdkonnas väga edukas. Müügitulu kogusumma moodustas 100% ettevõtte kogutulust, mis näitab, et ettevõte on keskendunud oma põhitegevusele ja on suutnud seda edukalt juhtida.

OÜ Maainseneri ärikasumiks kujunes 2022. aastal 43 890 eurot. Tegevuskulud olid 53 994 eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevuskulusid efektiivselt juhtida. Ettevõtte 2022. aasta puhaskasum moodustas 42 393 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suhteliselt noor.

OÜ Maainseneris oli 2022. aastal 5 töötajat. Töötasudeks maksti 154 373 eurot ja sotsiaalmakse 51 795 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolusse.2023. aastal plaanib OÜ Maainsener jätkata aktiivset majandustegevust samas valdkonnas. See tähendab, et ettevõte plaanib jätkata geodeesia teenuste pakkumist ja püüab oma tegevust veelgi laiendada. Ettevõtte eesmärk on jätkata kasvamist ja arenemist, pakkudes samal ajal kvaliteetseid teenuseid oma klientidele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Geodeetilised alusplaanid – Maainsener OÜ

Geodeetilised alusplaanid   Teostame maa-alade geodeetilist mõõdistamist ja alusplaanide koostamist projekteerimiseks, planeeringute koostamiseks jms. Geodeetil
ssb.ee
Geodeetilised alusplaanid Teostame maa-alade geodeetilist mõõdistamist ja alusplaanide koostamist projekteerimiseks, planeeringute koostamiseks jms. Geodeetilised alusplaanid vormistatakse vastavalt tellija soovile mõõtkavas M 1:200 – 1:2000. Tööde teostamisel lähtume Tellija vajadustest ning geodeetilistele töödele ja geodeetilistele alusplaanidele esitatavatest nõuetest.

Teostusmõõdistused – Maainsener OÜ

Teostusmõõdistused   Teeme Tellija poolt teostatavatele ehitustele geodeetilisi teostusmõõdistamisi, sealhulgas erinevate kommunikatsioonide: nagu side, elekter
ssb.ee
Teostusmõõdistused Teeme Tellija poolt teostatavatele ehitustele geodeetilisi teostusmõõdistamisi, sealhulgas erinevate kommunikatsioonide: nagu side, elekter, vesi, kanalisatsioon, gaas, soojavarustus ja üldehituse (hoonete, teede, aedade jms) teostusmõõdistamisi. Teostusmõõdistamised teeme koostöös ehitaja ja projekteerijaga ning tööde teostamise aja valime lähtudes ehitustööde teostamise graafikutest.

Märkimistööd – Maainsener OÜ

Märkimistööd   Geodeetiliste märkimistöödena on võimalik meilt tellida hoone telgede, kommunikatsioonitrasside paiknemiste, ruumides seadmete paiknemiste, krunt
ssb.ee
Märkimistööd Geodeetiliste märkimistöödena on võimalik meilt tellida hoone telgede, kommunikatsioonitrasside paiknemiste, ruumides seadmete paiknemiste, kruntide piiride jms maha märkimist. Märkimistööde teostamise kohta koostame vastavasisulise akti või aruande.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.