ATP BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komme

ATP BETOON OÜ hetkeolukord

Juba 10 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

ATP Betoon OÜ on ettevõte, mis asutati 2010. aasta märtsis, eesmärgiga pakkuda kvaliteetseid ehitustöid. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust ja kvaliteeti. Aruandeaastal oli ATP Betoon OÜ müügitulu 338 907 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. See näitab, et ATP Betoon OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis vastavad nende klientide vajadustele ja ootustele.

Järgmisel aastal on ATP Betoon OÜ-l plaanis jätkata tegevust samal alal. Ettevõte on seadnud endale eesmärgiks suurendada käivet ja kasumit, mis näitab nende pühendumust kasvule ja arengule. See on oluline samm ettevõtte jaoks, kuna see võimaldab neil laiendada oma teenuste pakkumist ja jõuda uute klientideni.

Aruandeaastal ei tehtud olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid. See võib tunduda üllatav, kuid see on strateegiline otsus, mis põhineb ettevõtte praegusel positsioonil turul. ATP Betoon OÜ on otsustanud keskenduda oma olemasolevatele teenustele ja klientidele, tagades, et nad saavad pakkuda parimat võimalikku teenust.

Järgmiseks aastaks ei ole planeeritud ka olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid. See on kooskõlas ettevõtte strateegiaga keskenduda oma praegusele tegevusele ja pakkuda parimat teenust oma klientidele. ATP Betoon OÜ usub, et nende praegune strateegia ja tegevusplaan aitab neil saavutada oma eesmärke ja jätkata kasvu tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valada betoonpõrandat?

Betoonpõranda valamiseks on järgmised sammud: 
 
 Alusta ettevalmistustöödega: eemalda kõik välised takistused (näiteks vana põrand), puhasta ja tasanda alusp
ssb.ee
Betoonpõranda valamiseks on järgmised sammud: Alusta ettevalmistustöödega: eemalda kõik välised takistused (näiteks vana põrand), puhasta ja tasanda aluspind. Ehituseks vajaliku betoonisegu valmistamiseks sega kokku betooni komponendid (nt portlandtsemendi, liiva, kruusa ja vett) vastavalt valujuhendile. Vala betoonisegu põranda aluspinnale, kasutades selleks näiteks betoonipumpa või käsitsi valades. Võimalusel kasuta põranda tasandamiseks ja kuivatamise kiirendamiseks ventilatsiooni või soojust. Lase betoonil kuivada vähemalt 24-48 tundi, sõltuvalt ilmastikutingimustest.

ATP Betoon

Kui eesmärgiks on kodu põlvkondadeks ATP Betoon OÜ on spetsialiseerunud peamiselt üldehitustöödele ja eramu ehitusele. Teostatakse  nn. võtmed kätte ehitust ehk
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.