Rohkema info nägemiseks:

ATP BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ATP Betoon OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on asutatud 2010 aastal. Põhitegevuseks on eramu ehitus ja erinevate üldehitustööde teostamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ATP BETOON OÜ on ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse ja jätkusuutliku ehitusteenuse pakkumisele nii era- kui ka äriklientidele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad laialdasi teadmisi ja oskusi erinevates ehitusvaldkondades. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner igas ehitusprojektis, olgu selleks suur ärihoone või hubane eramaja.

Oleme uhked oma põhjaliku lähenemise üle projektidele, alates esialgsest konsultatsioonist kuni lõpliku viimistluseni. Meie tugevus peitub mitmekülgsuses ja võimes pakkuda lahendusi, mis vastavad kliendi individuaalsetele vajadustele. Meie kogemus ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et iga projekt valmib õigeaegselt, eelarve piires ja vastavalt kõrgeimatele standarditele.

Kui otsite partnerit, kes mõistab ehitusmaailma keerukust ja on valmis teie visiooni ellu viima, siis on ATP BETOON OÜ teie jaoks õige valik. Meie kirg on luua midagi püsivat ja väärtuslikku, mis teenib meie kliente aastakümneid.


ATP BETOON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Olime väga rahul ATP Betoon OÜ-ga. Nad tegid kõik haljastustööd, kaevetööd ja viimistlustööd väga täpselt ja asjatundlikult.

- Kalev T.

ATP Betoon OÜ-l oli suurepärane suhtumine ja nad täitsid kõik meie ootused ning ehitasid meie projekti täpselt nii, nagu me soovisime.

- Liina R.

ATP Betoon OÜ oli väga professionaalne ja tegid suurepärast tööd meie projektiga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ATP BETOON OÜ tegevusaruanne 2022

ATP Betoon OÜ on ettevõte, mis asutati 2010. aasta märtsis, eesmärgiga pakkuda kvaliteetseid ehitustöid. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja arenenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust ja kvaliteeti. Aruandeaastal oli ATP Betoon OÜ müügitulu 338 907 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. See näitab, et ATP Betoon OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis vastavad nende klientide vajadustele ja ootustele. Järgmisel aastal on ATP Betoon OÜ-l plaanis jätkata tegevust samal alal. Ettevõte on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valada betoonpõrandat?

Betoonpõranda valamiseks on järgmised sammud: Alusta ettevalmistustöödega: eemalda kõik välised takistused (näiteks vana põrand), puhasta ja tasanda alusp
ssb.ee
Betoonpõranda valamiseks on järgmised sammud: Alusta ettevalmistustöödega: eemalda kõik välised takistused (näiteks vana põrand), puhasta ja tasanda aluspind. Ehituseks vajaliku betoonisegu valmistamiseks sega kokku betooni komponendid (nt portlandtsemendi, liiva, kruusa ja vett) vastavalt valujuhendile. Vala betoonisegu põranda aluspinnale, kasutades selleks näiteks betoonipumpa või käsitsi valades. Võimalusel kasuta põranda tasandamiseks ja kuivatamise kiirendamiseks ventilatsiooni või soojust. Lase betoonil kuivada vähemalt 24-48 tundi, sõltuvalt ilmastikutingimustest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.