JUST4U OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6954 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

JUST4U OÜ hetkeolukord

Juba 6954 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Just4u, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, on avaldanud oma aruandeaasta majandustulemused. Ettevõtte müügikäive ulatus märkimisväärse summani - 282 309 eurot. See on märkimisväärne saavutus, mis näitab ettevõtte püsivust ja kasvupotentsiaali.

Huvitav on märkida, et 99% sellest müügikäibest tuli kohalikult turult. See näitab, et Osaühing Just4u on tugevalt juurdunud kohalikus majanduskeskkonnas ja on suutnud luua tugeva kliendibaasi. See on oluline, sest kohalik turg on sageli kõige raskem ja konkurentsivõimelisem.

Aruandeperioodi tulemuseks oli kasum summas 48 820 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust tõhusalt juhtida ja kasumlikkust säilitada. See on oluline näitaja, mis näitab ettevõtte finantsstabiilsust ja kasvupotentsiaali.

Aruandeperioodil ei soetatud põhivara. See võib tunduda esmapilgul negatiivne, kuid see näitab, et ettevõte on suutnud oma olemasolevat vara tõhusalt kasutada ja ei ole vajanud suuri investeeringuid.

Aasta jooksul oli ettevõttel keskmiselt 8 palgalist töötajat, kelle palgakulu koos maksudega moodustas 79 484 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende palkadesse, mis on oluline tegur töötajate motivatsiooni ja tootlikkuse suurendamisel.

Juhatusele liikmetasusid makstud ei ole. See näitab, et juhatuse liikmed on pühendunud ettevõtte kasvule ja edule, mitte isiklikule kasule.

Juhatuse koosseisus on kaks liiget: Kätriin Luht ja Merike Kuks. Mõlemad on tuntud oma pühendumuse ja juhtimisoskuste poolest, mis on aidanud ettevõttel saavutada oma praeguse edu.

Kokkuvõttes näitavad Osaühing Just4u aruandeaasta tulemused ettevõtte tugevust ja stabiilsust. Ettevõtte suutlikkus säilitada kasumlikkus ja tugev positsioon kohalikul turul on märkimisväärne saavutus, mis näitab ettevõtte pühendumust kvaliteedile ja klienditeenindusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.