CA-RE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sõiduki valgustus on kriitilise tähtsusega auto ohutuse ja funktsionaalsuse jaoks. Tehnoloogia arenguga arenevad ka standardid, mis määratlevad õige valgustuse.

5 märki, et on aeg uuendada sõiduki tulesid

Sõiduki valgustus on kriitilise tähtsusega auto ohutuse ja funktsionaalsuse jaoks. Tehnoloogia arenguga arenevad ka standardid, mis määratlevad õige valgustuse. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad sellele, et on aeg uuendada teie sõiduki valgustussüsteemi.

Tulede ereduse mõistmine

Korrektne valgustus on hädavajalik nähtavuse tagamiseks öösel ja halbades ilmastikutingimustes sõites. See toimib ka suhtlusvahendina, andes teistele juhtidele teada teie kavatsustest.

LED ja HID tehnoloogiate tulekuga on sõiduki valgustus saanud olulisi täiustusi heleduses, energiatõhususes ja elueas.

Märk #1: Hääbuvad või vilkuvad tuled

Hääbumine või vilkumine võib olla märk riknevast generaatorist, akuprobleemidest või juhtmestiku riketest. Nende märkide kiire lahendamine on ohutuse säilitamiseks hädavajalik.

Hämarad või vilkuvad tuled võivad tõsiselt halvendada teie võimet näha teed ja olla nähtav teistele, suurendades õnnetuste riski.

Märk #2: Sagedased pirnide vahetused

Kui leiate, et peate pirne tavapärasest sagedamini vahetama, võib see viidata madala kvaliteediga pirnidele või elektriprobleemidele teie sõidukis.

Kõrgema kvaliteediga, pikema elueaga pirnidesse investeerimine võib pikas perspektiivis säästa teie raha ja aega.

Märk #3: Vananenud tehnoloogia

Halogeenpirnid on kõige levinumad, kuid kõige vähem efektiivsed. HID pirnid pakuvad eredamat valgust, samas kui LEDid pakuvad parimat jõudlust heleduse, energiatõhususe ja pikaealisuse osas.

Kaasaegse valgustustehnoloogia kasutuselevõtt võib parandada nähtavust, vähendada hooldust ja parandada energiakasutust.

Märk #4: Kehv nähtavus halbades ilmastikutingimustes

On saadaval spetsialiseeritud valgustuslahendused, mis parandavad nähtavust udus, vihmas või lumes, mis on ohutu sõidu jaoks ülioluline.

Spetsiifilistele ilmastikutingimustele mõeldud tuledele üleminek võib sõiduohutuses oluliselt vahet teha.

Märk #5: Esteetika ja edasimüügi väärtus

Kaasaegne valgustus võib anda teie sõidukile värske, uuendatud ilme, mis paneb selle teedel silma paistma.

Parema valgustusega uuendamine võib samuti suurendada teie sõiduki edasimüügi väärtust, kuna see on potentsiaalsetele ostjatele ihaldusväärne omadus.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CA-RE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

CA RE GROUP OÜ on asutatud 2011. aasta jaanuaris. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on spetsialiseerimata hulgikaubandus (EMTAK 46901). Osakapitali suurus on 250
ssb.ee
CA RE GROUP OÜ on asutatud 2011. aasta jaanuaris. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on spetsialiseerimata hulgikaubandus (EMTAK 46901). Osakapitali suurus on 2500 eurot. 2022.aasta müügitulu oli 94 112 eurot, kahjum 3 217 eurot. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: 2023.majandusaastal on firmal plaanis laiendada tegevust kaubamärgi CA-RE (Šveits www.care-automotive.eu ja www.care-led.eu ) ülemaailmsel turustamisel. Suurt tähelepanu on kavas pöörata CA-RE LED (www.care-led.eu) valgustite ja valgusallikate uute mudelite väljatöötamisele ja ülemaailmse müügivõrgu edasi arendamisele. CA-RE

Led vs hid xenon: kumb on teie auto jaoks parem?

Valgusdioodid (LED) on tahkisvalgustuse tehnoloogia, mis genereerib valgust pooljuhist. Neid tuntakse oma energiatõhususe, pika eluea ja kompaktse suuruse poole
ssb.ee
Valgusdioodid (LED) on tahkisvalgustuse tehnoloogia, mis genereerib valgust pooljuhist. Neid tuntakse oma energiatõhususe, pika eluea ja kompaktse suuruse poolest, mis teeb neist populaarse valiku mitmesugusteks kohtades, sealhulgas autotuledes. Kõrge intensiivsusega heitgaasilambid (HID) Xenon toodavad valgust, luues elektrikaare kahe elektroodi vahel gaasiga täidetud torus, mis sisaldab ksenoongaasi. Seda tehnoloogiat tuntakse oma kõrge heleduse ja intensiivse valge valguse poolest, mida sageli kasutatakse kõrgjõudlusega sõidukite esituledes. LED- ja HID-ksenoonlampide võrdlus Heleduse

Juhend õigete kojameeste valimiseks

Kojamehed on igas sõidukis hädavajalik komponent, tagades selge nähtavuse halbade ilmastikutingimuste korral. Arvestades saadaolevate valikute rohkust, võib õig
ssb.ee
Kojamehed on igas sõidukis hädavajalik komponent, tagades selge nähtavuse halbade ilmastikutingimuste korral. Arvestades saadaolevate valikute rohkust, võib õigete kojameeste valimine olla hirmutav ülesanne. Kvaliteetsed kojamehed on olulised liiklusohutuse säilitamiseks. Nad pakuvad triibuvaba vaadet, mis on oluline ohtude märkamiseks ja vihmas, lumes ning lörtsis navigeerimiseks. Kulunud kojamehed võivad teie nähtavust kompromiteerida, jättes triipe, tehes kriuksumise helisid või ebaõnnestuda täielikult tuuleklaasiga kontakti saamisel. Kojameeste tüübid Tavalised kojamehed on kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.