Rohkema info nägemiseks:

CA-RE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kvaliteetsete autotulede ja energiasäästlike soojuspumpade pakkumine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CA-RE GROUP OÜ-s usume, et ees olev tee peaks alati olema selge ja ere. Meie missiooniks on spetsialiseeruda kvaliteetsete autotulede ja energiatõhusate soojuspumpade pakkumisele. Meie tootevalikuga kehastame oma ettevõtte loosungit: Sära eredalt, sõida turvaliselt, ela tõhusalt!

Meie tooted

Meie lai autotoodete valik sisaldab:

  • 12V & 24V Pirnid: Disainitud pakkuma ülimat valgustust. Meie pirnid tagavad, et teil on alati selge vaade teele, olenemata sõidukist või tingimustest.
  • HID Xenon: Neile, kes nõuavad parimat valgustustehnoloogiat, pakuvad meie HID Xenon pirnid võrdlematut heledust ja vastupidavust.
  • Kojamehed: Meie CA-RE Ultima lamedad kojamehed on parimad, pakkudes triibuvaba vaadet igasugustes ilmastikutingimustes.
  • LED tooted & tarvikud: Uuendage oma sõidukit meie LED toodetega, mis pakuvad energiatõhusust ja kaasaegset välimust.
  • Inverter soojuspumbad: Omaks võtke jätkusuutlikkus meie inverter soojuspumpadega, mis on disainitud pakkuma energiatõhusat kütet teie kodus.

Uued saabujad

Püsige innovatsiooni laineharjal meie viimaste pakkumistega, kaasa arvatud D3S Ultra Vision HID Xenon pirn ja Crystal Blue HID Xenon pirn, mis pakuvad erakordset valguse kvaliteeti ja esteetilist veetlust.

Meie pühendumus

Oleme pühendunud tagama, et iga CA-RE GROUP OÜ toode vastaks kõrgeimatele kvaliteedi ja soorituse standarditele. Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja me oleme uhked, et pakume tooteid, mis tõstavad esile nii teie sõidukogemust kui ka teie sõiduki tõhusust.

Uurige meie CA-RE kataloogi, et leida täiuslik valik oma autovajadusteks ja liituge meiega teekonnal eredama, turvalisema ja tõhusama tuleviku poole.

Lisateabe saamiseks või ostu sooritamiseks külastage palun meie Kontakt lehte. Pidage meeles, et CA-RE GROUP OÜ-ga võite alati Sära eredalt, sõida turvaliselt, ela tõhusalt!

CA-RE GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Autotuled säravad nüüd eriti heledad. Aitäh!

- Jaan

Autotuled kirkad ja küttesüsteem töötab laitmatult. Suurepärane valik!

- Kaido

Kvaliteetsed lahendused säästlike küttelahendustega. Soovitan!

CA-RE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

CA RE GROUP OÜ on asutatud 2011. aasta jaanuaris. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on spetsialiseerimata hulgikaubandus (EMTAK 46901). Osakapitali suurus on 2500 eurot. 2022.aasta müügitulu oli 94 112 eurot, kahjum 3 217 eurot. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: 2023.majandusaastal on firmal plaanis laiendada tegevust kaubamärgi CA-RE (Šveits www.care-automotive.eu ja www.care-led.eu ) ülemaailmsel turustamisel. Suurt tähelepanu on kavas pöörata CA-RE LED (www.care-led.eu) valgustite ja valgusallikate uute mudelite väljatöötamisele ja ülemaailmse müügivõrgu edasi arendamisele. CA-RE

Dropdown

kõik artiklid

Led vs hid xenon: kumb on teie auto jaoks parem?

Valgusdioodid (LED) on tahkisvalgustuse tehnoloogia, mis genereerib valgust pooljuhist. Neid tuntakse oma energiatõhususe, pika eluea ja kompaktse suuruse poole
ssb.ee
Valgusdioodid (LED) on tahkisvalgustuse tehnoloogia, mis genereerib valgust pooljuhist. Neid tuntakse oma energiatõhususe, pika eluea ja kompaktse suuruse poolest, mis teeb neist populaarse valiku mitmesugusteks kohtades, sealhulgas autotuledes. Kõrge intensiivsusega heitgaasilambid (HID) Xenon toodavad valgust, luues elektrikaare kahe elektroodi vahel gaasiga täidetud torus, mis sisaldab ksenoongaasi. Seda tehnoloogiat tuntakse oma kõrge heleduse ja intensiivse valge valguse poolest, mida sageli kasutatakse kõrgjõudlusega sõidukite esituledes. LED- ja HID-ksenoonlampide võrdlus Heleduse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.