Kuidas muuta suve maitsvamaks? Proovige neid viit retsepti vaarikatest!
Kui suvine päike küpsetab MUINASMAA TALU OÜ rikkalikke marju, oleme innustatud jagama teiega viit vaarika retsepti, mis kehastavad hooaja olemust. Need road on täiuslikud terviseteadlikele tarbijatele, peredele ja kohalikele ettevõtetele, kes hindavad värskete, mahepõllumajanduslike toodete maitset.
Vaarikad ei ole mitte ainult suviseks lemmikuks nende magusa ja hapuka maitseprofiili tõttu, vaid nad toovad ka igasse rooga erksat värvi. MUINASMAA TALU OÜ-s hoolikalt kasvatatud vaarikad on korjatud täiuslikkuse tipphetkel, tagades teie suviste retseptide kõrgeima kvaliteedi.
Need väikesed marjad on pakitud vitamiinide, antioksüdantide ja kiudainetega, muutes need toitainerikkaks lisandiks igale toidukorrale. Vaarikate lisamine oma dieeti võib toetada südame tervist, aidata seedimist ja pakkuda olulisi toitaineid tasakaalustatud elustiili jaoks.
1. Vaarika Limonaad
- 1 tass MUINASMAA TALU OÜ värsked vaarikad
- 1 tass värskelt pressitud sidrunimahla
- 3 tassi külma vett
- 1/2 tassi mett või maitse järgi
- Värsked mündilehed kaunistuseks
Püreesta vaarikad kuni siledaks ja kurna, et eemaldada seemned. Segamisnõus ühenda vaarikapüree, sidrunimahl, vesi ja mesi. Sega kuni on hästi segunenud ja jahuta. Serveeri jää peal ja kaunista mündilehtedega.
2. Vaarika-Spinati Salat
- 4 tassi värsket spinatilehti
- 1 tass MUINASMAA TALU OÜ vaarikaid
- 1/2 tassi murendatud fetajuustu
- 1/4 tassi röstitud mandleid
- Kastmeks:
- 2 supilusikatäit oliiviõli
- 1 supilusikatäis palsamiäädikat
- 1 teelusikatäis mett
- Soola ja pipart maitse järgi
Sega suures kausis spinat, vaarikad, feta ja mandlid. Klopi kokku oliiviõli, palsamiäädikas, mesi, sool ja pipar, et valmistada kaste. Nirista salatile ja serveeri kohe.
3. Vaarika Sorbett
- 2 tassi MUINASMAA TALU OÜ vaarikaid
- 1 tass suhkrut
- 1 tass vett
- 2 teelusikatäit sidrunimahla
Sega keskmisel kuumusel kastrulis suhkur ja vesi, kuni suhkur on lahustunud. Jahuta siirup täielikult. Püreesta vaarikad ja kurna, et eemaldada seemned. Sega vaarikapüree, jahtunud siirup ja sidrunimahl. Külmuta jäätisemasinas vastavalt tootja juhistele.
4. Vaarika-Mandli Tartalett
- 1 eelküpsetatud tartaletipõhi
- 1 tass MUINASMAA TALU OÜ vaarikaid
- 1/2 tassi mandlijahu
- 1/4 tassi suhkrut
- 1/4 tassi pehmet võid
- 1 muna
- 1/2 teelusikatäit mandliekstrakti
- Mandlilaaste kaunistuseks
Vahusta või ja suhkur kuni kerge ja kohev. Lisa muna ja mandliekstrakt. Sega juurde mandlijahu. Laota segu tartaletipõhjale ja suru peale vaarikad. Küpseta 350°F juures 25-30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.
5. Grillitud Virsikud Vaarikakastmega
- 4 küpset virsikut, poolitatud ja kivid eemaldatud
- 1 tass MUINASMAA TALU OÜ vaarikaid
- 2 supilusikatäit suhkrut
- 1 supilusikatäis sidrunimahla
- Mündilehed kaunistuseks
Grilli virsikuid lõikepind allapoole kuni need on kõrbenud. Püreesta vaarikad suhkru ja sidrunimahlaga, seejärel kurna, et eemaldada seemned. Serveeri grillitud virsikuid vaarikakastmega ja kaunista mündilehtedega.
Otsid kõige värskemaid suviseid maitseid? Võta ühendust MUINASMAA TALU OÜ-ga mahevaarikate jaoks, mis tõstavad sinu kulinaarsed loomingu uuele tasemele.
Kommentaarid (0)