CELLA TRANSPORT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 13 542 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

CELLA TRANSPORT OÜ hetkeolukord

Juba 13 542 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Cella Transport OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ekspedeerimis- ja transporditeenuseid pakkuv ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2011. aasta mais. Alates sellest ajast on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Alates 2011. aasta septembrist alustas Cella Transport OÜ ekspedeerimisteenuste pakkumist, mis on olnud oluline samm ettevõtte arengus. Järgmisel aastal, 2012. aastal, lisandusid ekspedeerimisteenustele ka transporditeenused, mis on aidanud ettevõttel veelgi laiendada oma teenuste valikut ja klientuuri.2022. aastal tehti oluline investeering ettevõtte autoparki, vahetades välja 8 autot. See on osa ettevõtte pidevast püüdlusest pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. 2023. aastal on plaanis välja vahetada veel 4 autot, mis näitab ettevõtte pühendumust oma teenuste kvaliteedi pidevale parandamisele.

Cella Transport OÜ juhatus on üheliikmeline, juhatuse esimeheks on Joel Leppik. Joel Leppik on pühendunud juht, kes tegeleb igapäevase töö juhtimisega, tagades, et ettevõte toimib sujuvalt ja tõhusalt.

Cella Transport OÜ tugevaimaks küljeks on veoste väga sujuv korraldamine just Ida- ja Lõuna- Euroopa suunal. Ettevõte on võimeline rahuldama klientide vajadused nii Eestis kui ka mujal Euroopas, pakkudes laia valikut transpordi- ja ekspedeerimisteenuseid.

Järgmiseks majandusaastaks on jätkuvalt prioriteediks tugeva müügitöö osatähtsuse suurendamine. Ettevõte plaanib laiendada oma teenuste pakkumist Ida- ja Lääne- Euroopa suunal, mis aitab kaasa ettevõtte kasvule ja arengule.

Cella Transport OÜ väärtustab oma hetkel olemasolevaid lepingupartnereid ja on pühendunud hea koostöö säilitamisele. Samuti on ettevõtte eesmärgiks võita uute lepingupartnerite usaldus, mis aitab kaasa ettevõtte jätkuvale kasvule ja arengule.

Ettevõtte peamised finantssuhtarvud majandusaasta kohta ja nende arvutamise metoodika on järgmised: 2022. aastal oli käibekasv 23,90%, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 14,71%-ga. Puhasrentaablus oli 4,30%, mis on samuti tõus võrreldes 2021. aasta 3,83%-ga. ROE oli 40,42%, mis on väike tõus võrreldes 2021. aasta 39,47%-ga. ROA oli 10,39%, mis on väike langus võrreldes 2021. aasta 10,52%-ga.

Joel Leppik, juhatuse esimees, on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule, pakkudes klientidele parimat võimalikku teenust. Ta on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja on kindel, et Cella Transport OÜ jätkab oma positiivset arengut ka tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Cella Transpordi usaldusväärsus Teie kauba turvalisuse tagamisel

Cella Transport on rahvusvaheline transpordiettevõte, mis pakub kvaliteetset ja usaldusväärset logistikateenust erinevate kaupade transportimiseks. Meie eesmärk
ssb.ee
Cella Transport on rahvusvaheline transpordiettevõte, mis pakub kvaliteetset ja usaldusväärset logistikateenust erinevate kaupade transportimiseks. Meie eesmärk on tagada, et Teie kaup jõuaks sihtkohta õigeaegselt ja kahjustamata. Selleks pakume erinevaid kaubavedude kindlustamise võimalusi vastavalt Teie vajadustele.

Rahvusvaheline maanteetransport

Rahvusvaheline maanteetransport
Rahvusvaheline maanteetransport on meie peamine tegevusala, mis hõlmab endas osakoormate ning täiskoormate vedu. Transpordime n
ssb.ee

Ettevõttest - Cella Transport OÜ

Cella Transport OÜ on Eesti kapitalil põhinev ekspedeerimis- ja logistikaettevõte, mis on asutatud 2011. aastal. Meie põhitegevusaladeks on rahvusvahelise ja si
ssb.ee
Cella Transport OÜ on Eesti kapitalil põhinev ekspedeerimis- ja logistikaettevõte, mis on asutatud 2011. aastal. Meie põhitegevusaladeks on rahvusvahelise ja siseriikliku maanteetranspordi korraldamine ja ekspedeerimine osa- ja täiskoormatena. Tugiteenustena pakume tolli- ja kaubakindlustusteenuseid. Meie missioon on pakkuda sõbralikku, kuid professionaalset teenindust ühtsel tasemel kõikidele klientidele olles eeskujuks teeninduse tasemelt ka kõige suurematele ettevõtetele. Oleme orienteeritud pikaajalistele partnerlussuhetele ning alati avatud uutele kontaktidele ettevõtetega, kes otsivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.