Rohkema info nägemiseks:

CELLA TRANSPORT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevusaladeks on rahvusvahelise ja siseriikliku maanteetranspordi korraldamine ja ekspedeerimine osa- ja täiskoormatena.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl T.

Nende professionaalsus ja pühendumus on aidanud meil saavutada sujuvat ja tõhusat logistikat.

- Urmas O.

Töötades koos Cella Transport OÜ-ga, oleme kogenud ainult positiivseid kogemusi. Nende meeskond on kliendikeskne ja alati valmis pakkuma parimat teenindust.

- Sten A.

Cella Transport OÜ on pakkunud meile suurepärast teenindust osa- ja täiskoormate rahvusvahelisel veol. Nende teenused on alati õigeaegsed ja usaldusväärsed.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CELLA TRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Cella Transport OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ekspedeerimis- ja transporditeenuseid pakkuv ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2011. aasta mais. Alates sellest ajast on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Alates 2011. aasta septembrist alustas Cella Transport OÜ ekspedeerimisteenuste pakkumist, mis on olnud oluline samm ettevõtte arengus. Järgmisel aastal, 2012. aastal, lisandusid ekspedeerimisteenustele ka transporditeenused, mis on aidanud ettevõttel veelgi laiendada oma teenuste valikut ja klientuuri.2022.

Dropdown

kõik artiklid

Cella Transpordi usaldusväärsus Teie kauba turvalisuse tagamisel

Cella Transport on rahvusvaheline transpordiettevõte, mis pakub kvaliteetset ja usaldusväärset logistikateenust erinevate kaupade transportimiseks. Meie eesmärk
ssb.ee
Cella Transport on rahvusvaheline transpordiettevõte, mis pakub kvaliteetset ja usaldusväärset logistikateenust erinevate kaupade transportimiseks. Meie eesmärk on tagada, et Teie kaup jõuaks sihtkohta õigeaegselt ja kahjustamata. Selleks pakume erinevaid kaubavedude kindlustamise võimalusi vastavalt Teie vajadustele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.