MEVALIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 846 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommente

MEVALIS OÜ hetkeolukord

Juba 846 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Mevalis on asutatud septembris 2011.a. Ettevõte haldab pubi Illegaard, aadressil Ülikooli 5 Tartu.

Illegaard on üks Tartu vanimatest baaridest, mida on nimetatud läbi aegade tõeliseks Tartu elu pulsiks. Sisustuselt tagasihoidlik, klientuurilt läbinisti rahvusvaheline, tuues iga aasta baari uusi noori ja vanu, kõiki, kes vähekenegi tahavad tunda melu läbi aasta.

Sõbralik teenindus, maitsvad pubi-toidud ja hea seltskond, head õlled, huvitavad shotid, ohtlikud ja mitte nii ohtlikud kokteilid, Illegaard on koht kus näeb Tartut tema parimas vormis ja muidugi ka jalgpalli!

Illegaardi on nii mõnegi külastaja poolt nimetatud Tartu parimaks pubiks, seda nii toidu, teeninduse, kui ka seda külastava seltskonna poolest. Keldrisse on ära eksinud nii rohkem kui tasemel bändid, Erasmuse Beer Bingo fännid kui ka massides tudengeid, kes eelkõige just talvisel ajal on Illegaardi valinud pubiks kus käia.

Finantssuhtarvud: 31.12.2022 31.12.2021

Maksevõime tase 1,47 1,32 käibevarad/lühiajalised kohustused

Kiireloomuliste maksete tase 1,0 1,0 (käibevara-varud)/lühiajalised kohustused

Rahaliste vahendite tase 0,7 0,5 raha ja väärtpaberid/lühiajalised kohustused

Käibevara tase 100 100

Põhivara tase 0 0

Lühiajalise võlgnevuse tase 67,98 75,71

Pikaajalise võlgnevuse tase 0 0

Omakapitali tase 32,02 24,29

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.