LÕUNA-EESTI MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mesi on olnud inimkonna toidulaual juba aastatuhandeid, ja selle mitmekesised maitsevarjundid ja tervisele kasulikud omadused on alati meie tähelepanu köitnud.

Mis on tatra mee tervisele kasulikud omadused?

Mesi on olnud inimkonna toidulaual juba aastatuhandeid, ja selle mitmekesised maitsevarjundid ja tervisele kasulikud omadused on alati meie tähelepanu köitnud. Üks eriti huvitav ja vähe tuntud mee tüüp on tatra mesi. Selles artiklis uurime, miks tatra mesi on tervise seisukohast väärtuslik ja kuidas see võib lisada oma ainulaadset panust tervislikule eluviisile.

Tatra mesi, mida tuntakse ka kui tatraküpsismett, on pärit peamiselt Venemaalt ja teistest Ida-Euroopa riikidest, kus tatrapõllud on laialt levinud. See mee tüüp erineb teistest oma tumepruuni värvuse ja erilise maitse poolest, mis meenutab kergeid röstsaia ja pähkleid. Tatra mesi on valmistatud tatrameest, mis on tatraõite nektari kogumisel toodetud ja sellel on mitmeid tervisele kasulikke omadusi.

Tervislikud omadused:

  1. Rikas antioksüdantide allikas: Tatra mesi on rikkalik antioksüdantide poolest nagu flavonoidid ja fenoolid. Need ained võitlevad vabade radikaalidega, mis võivad organismis kahjustada rakke ja põhjustada põletikke.

  2. Seedimist toetav: Tatra mesi võib aidata seedimist, suurendades mao limaskestade tugevust ja soodustades seedeensüümide tootmist. See võib olla eriti kasulik inimestele, kellel on seedeprobleemid.

  3. Tugevndab südame tervist: Uuringud on näidanud, et tatra mesi tarbimine võib vähendada südamehaiguste riski. See aitab alandada halva kolesterooli taset veres ja reguleerida vererõhku.

  4. Immuunsüsteemi tugevdamine: Tatra mesi sisaldab C-vitamiini, mis aitab tugevdada immuunsüsteemi ja võidelda infektsioonide vastu. Samuti võib see aidata kiirendada haigustest taastumist.

  5. Rikas mineraalide allikas: Tatra mesi sisaldab mitmeid olulisi mineraale, sealhulgas kaaliumi, magneesiumi ja rauda. Need mineraalid on olulised tervete luude, lihaste ja vere moodustamiseks.

Tatra mett võib tarbida mitmel viisil. Seda võib lisada hommikusele pudrule, jogurtile või smuutile, et anda sellele mõnusat maitset ja lisandväärtust. Samuti võib seda kasutada magustoitudes ja küpsetistes suhkru asemel. Mõned inimesed naudivad seda isegi lihtsalt teelusika või leivaviilu peal.

Kuid oluline on meeles pidada, et kuigi tatra mesi on tervislik, tuleks seda tarbida mõõdukalt, sest see sisaldab endiselt suhkrut.

Tatra mesi on tervislik ja maitsev alternatiiv teistele meesortidele. Sellel on antioksüdantide rikkalik koostis, mis aitab võidelda vabade radikaalide vastu, ning see võib toetada seedimist, südame tervist ja immuunsüsteemi. Kui otsite uusi viise oma tervisliku toitumise mitmekesistamiseks, võib tatra mesi olla suurepärane valik, mis üllatab teid oma kasulike omadustega. Lisaks sellele annab see teile võimaluse nautida meekultuuri mitmekesisust ja tervislikke hüvesid, mis on seotud looduslike meede tarbimisega.

Külasta meie e-poodi ja leia endale sobiv mesi just siit!

E-POOD

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LÕUNA-EESTI MESI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lõuna -Eesti Mesi asutati 2012.a. juulis.  OÜ Lõuna-Eesti Mesi on väikeettevõte ja 2022.a. on koostatud väikeettevõtte lühendatud raamatupidamise aastaaruann
ssb.ee
OÜ Lõuna -Eesti Mesi asutati 2012.a. juulis. OÜ Lõuna-Eesti Mesi on väikeettevõte ja 2022.a. on koostatud väikeettevõtte lühendatud raamatupidamise aastaaruanne. OÜ põhitegevuseks on mee tootmine ja müük. 2022.a. soetati põhivara kokku 9540 € väärtuses. Viilhalli juurdeehitus võeti lõpetamata ehitusena bilnssi maksumusega 840€. Müügitulu kokku oli 122202 € ja kahjum -5018 €. PRIA´lt saadi toetusi kokku 16213 €. PRIA 2019 Euroopa raha, Koostöö 655€ PRIA 2019 Euroopa raha , koostöö 2605€ PRIA 2019 Eesti Kaasfinantseeritav raha. Koostöö 651€ PRIA 2019 Eesti kaasfinantseeritav raha 164€

Miks eelistada puhast mett töödeldud mee asemel?

Mesi on üks maailma vanimaid ja armsamaid toiduaineid, millel on mitmeid tervisega seotud eeliseid ja maitsvat maitset. Kui olete aga valimas mee ostmist, seisa
ssb.ee
Mesi on üks maailma vanimaid ja armsamaid toiduaineid, millel on mitmeid tervisega seotud eeliseid ja maitsvat maitset. Kui olete aga valimas mee ostmist, seisate sageli silmitsi kahe valiku ees: puhast mett ja töödeldud mett. Selles artiklis uurime, miks peaksite eelistama puhast mett töödeldud mee asemel ning kuidas saate kindel olla, et teie meepurk sisaldab just kvaliteetset ja naturaalset mett. Puhast mett iseloomustab selle looduslik vastupidavus. See tähendab, et mesi sisaldab loomulikke ensüüme ja aineid, mis takistavad mikroobide ja bakterite kasvu selles. Tänu sellele omadusele ei

Jätkusuutliku mesinduse kunst

Mesindus on kunst, mis on inimeste elu rikastanud sajandeid. Mesilased ei paku mitte ainult meeldivat maiustust - mett, vaid nad täidavad ka olulist ökoloogilis
ssb.ee
Mesindus on kunst, mis on inimeste elu rikastanud sajandeid. Mesilased ei paku mitte ainult meeldivat maiustust - mett, vaid nad täidavad ka olulist ökoloogilist rolli tolmeldajatena, aidates kaasa meie toidulauale jõudvate puu- ja köögiviljade kasvule. Siiski seisavad mesilased tänapäeval silmitsi paljude väljakutsetega, sealhulgas keskkonnamuutuste, pestitsiidide kasutamise ja parasiitide levikuga. Selles artiklis uurime, kuidas jätkusuutlik mesindus on saanud kunstiks, mis ühendab looduse hoidmise ja kvaliteetse mee tootmise. Jätkusuutliku mesinduse kunst seisneb tasakaalu leidmises

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.