Rohkema info nägemiseks:

LÕUNA-EESTI MESI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puhta mee tootmise ja müügiga, pakkudes kvaliteetseid mesindussaadusi oma veebipoes, nii suures kui ka väikeses koguses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti rikkalik mesindustraditsioon ja looduslikult mitmekesine maastik on andnud elujõulisele perefirmale, Lõuna-Eesti Mesi OÜ-le, võimaluse tuua tarbijateni maitsev ja kvaliteetne mesi otse Lõuna-Eesti loodusest. Ettevõtte koduks olev Ukko talu on pühendatud mesilaste hooldamisele ja mett tootmisele juba aastakümneid ning pakub meile võimalust avastada looduse magusaimad aarded.

OÜ Lõuna-Eesti Mesi asub Elva vallas Ukko talus, mis on olnud perefirma suguvõsa südameasjaks juba 1871. aastast. Siinseid mesilasi on hoitud ajast aega ning talu ajaloolises õunaaias tegutses kunagi isegi kolhoosi mesila. Ettevõtte asutaja, Jaan, alustas mesindushobiga juba oma lapsepõlves, koos vanaisaga. Tänaseks on Jaan mesindusega tegelenud juba 30 aastat ning saavutanud selles valdkonnas professionaalse taseme. Ettevõttesse kuulub alaliselt kolm mesinikku, kuid suvekuudel haarab töödesse kogu pere.

Ukko talus paiknevad peaaegu 500 mesitaru, mis asuvad erinevates looduslikes keskkondades Elva valla piirkonnas. Mesilaste elupaigad hõlmavad nii viljakaid ristikupõlde Rannu ümbruses, Võrtsjärve äärseid raiesmikke kui ka Otepää kõrgustiku künklikke looduslikke karjamaid. Kanarbikust mett kogutakse Puhja ümbruse rabadest ja soodest, mis annavad meele erilise maitse ja aroomi.

Ettevõte kasutab oma tarudena puidust ja vineerist Langstroth ja Farrar tüüpi korpustarusid, mis on mitte ainult keskkonnasõbralikud, vaid ka vastupidavad, tagades mesilastele parima elukeskkonna. Mee tootmis- ja pakendamisprotsess on täielikult kooskõlastatud Veterinaar- ja Toiduametiga, tagades toote kõrge kvaliteedi ja ohutuse.

Lõuna-Eesti Mesi OÜ kutsutakse teid avastama Eesti loodusest pärit kvaliteetset mett, mis on rikkaliku maitse ja ainulaadse aroomiga. Ettevõtte pikaajaline kogemus mesinduses ja pühendumus kvaliteedile teevad nende meestest tõelise kulinaarse naudingu. Olgu see hommikupudrus, võileiva peal või lisatud lemmikretsepti – Lõuna-Eesti mesi lisab iga roa juurde loodusliku magususe.

Külasta meie e-poodi ja leia endale sobiv mesi just siit!

e-pood

LÕUNA-EESTI MESI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Nende mesi on maitsvam kui teised, mida olen proovinud!

- Martin T.

Nende e-pood on väga mugav ja mesi on alati värske.

- Anu T.

Puhas ja naturaalne mesi, millest ei saa kunagi küllalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LÕUNA-EESTI MESI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lõuna -Eesti Mesi asutati 2012.a. juulis. OÜ Lõuna-Eesti Mesi on väikeettevõte ja 2022.a. on koostatud väikeettevõtte lühendatud raamatupidamise aastaaruanne. OÜ põhitegevuseks on mee tootmine ja müük. 2022.a. soetati põhivara kokku 9540 € väärtuses. Viilhalli juurdeehitus võeti lõpetamata ehitusena bilnssi maksumusega 840€. Müügitulu kokku oli 122202 € ja kahjum -5018 €. PRIA´lt saadi toetusi kokku 16213 €. PRIA 2019 Euroopa raha, Koostöö 655€ PRIA 2019 Euroopa raha , koostöö 2605€ PRIA 2019 Eesti Kaasfinantseeritav raha. Koostöö 651€ PRIA 2019 Eesti kaasfinantseeritav raha 164€

Dropdown

kõik artiklid

Mis on tatra mee tervisele kasulikud omadused?

Mesi on olnud inimkonna toidulaual juba aastatuhandeid, ja selle mitmekesised maitsevarjundid ja tervisele kasulikud omadused on alati meie tähelepanu köitnud.
ssb.ee
Mesi on olnud inimkonna toidulaual juba aastatuhandeid, ja selle mitmekesised maitsevarjundid ja tervisele kasulikud omadused on alati meie tähelepanu köitnud. Üks eriti huvitav ja vähe tuntud mee tüüp on tatra mesi. Selles artiklis uurime, miks tatra mesi on tervise seisukohast väärtuslik ja kuidas see võib lisada oma ainulaadset panust tervislikule eluviisile. Tatra mesi, mida tuntakse ka kui tatraküpsismett, on pärit peamiselt Venemaalt ja teistest Ida-Euroopa riikidest, kus tatrapõllud on laialt levinud. See mee tüüp erineb teistest oma tumepruuni värvuse ja erilise maitse poolest, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.