MIND & BODY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas olete kunagi leidnud end mõtlemast, kuidas taastada armastust ja lähedust oma partneriga? Iga suhe toob endaga kaasa oma väljakutsed ja takistused ning vahe

Mis on Imago Suhteteraapia?

Kas olete kunagi leidnud end mõtlemast, kuidas taastada armastust ja lähedust oma partneriga? Iga suhe toob endaga kaasa oma väljakutsed ja takistused ning vahel võib tunduda, et kaugenevad hetked ülekaalus. Õnneks on olemas tõhus viis, kuidas leida tee tagasi teineteiseni ja parandada suhtlemisoskusi - Imago suhteteraapia, mida pakub MIND & BODY OÜ.

Imago suhteteraapia on sügav ja tõhus teraapiameetod, mis keskendub suhtele kui tervikule. See meetod loodi paariterapeutide Harville Hendrixi ja Helen LaKelly Hunti poolt ning on aastate jooksul aidanud paljudel paaridel üle maailma parandada oma suhteid.

Imago suhteteraapia põhineb ideel, et meil kõigil on alateadlikud mustrid ja haavad minevikust, mis mõjutavad meie praegust suhtumist ja käitumist suhetes. Teraapia eesmärk on aidata paaridel mõista neid mustrite ja haavade sügavamaid juuri ning õppida tervislikumaid viise omavahel suhelda.

Teraapia käigus õpetab Imago terapeut paaridele tõhusaid suhtlemisvahendeid ja -oskusi, mis võimaldavad neil avatult ja ausalt omavahel rääkida ning mõista teineteise vajadusi ja soove. See aitab taastada emotsionaalset sidet ja luua sügavamat lähedust.

Imago suhteteraapia aitab paaridel taastada armastust ja lähedust, mis võib aja jooksul kaduma minna. Teraapia õpetab tõhusaid suhtlemisoskusi, mis aitavad vältida konflikte ja paremini mõista partneri seisukohti. Imago teraapia kaudu saavad paarid luua sügavama emotsionaalse sideme ja mõista üksteist paremini.

Kui olete huvitatud Imago suhteteraapiast ja soovite taastada armastuse ning parandada suhtlemisoskusi oma partneriga, siis võtke MIND & BODY OÜ-ga ühendust. Oleme siin, et toetada teie teekonda tervema ja õnnelikuma suhte suunas. Laske meil aidata teil leida tee tagasi armastuse ja läheduse juurde!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimib holistiline teraapia?

Kaasaegses maailmas, kus kiire elurütm ja pidevad väljakutsed võivad põhjustada stressi ja ebakindlust, on sisemise tasakaalu ja rahu leidmine muutunud aina olu
ssb.ee
Kaasaegses maailmas, kus kiire elurütm ja pidevad väljakutsed võivad põhjustada stressi ja ebakindlust, on sisemise tasakaalu ja rahu leidmine muutunud aina olulisemaks. MIND & BODY OÜ holistiline terapeut Karis Ross on pühendunud aitama inimestel leida oma teekond iseendani, kus avanevad uksed sisemisele rõõmule ja elurõõmule. Lugege, kuidas holistiline teraapia võib teid aidata leida sisemine tasakaal ning saavutada elus tähendusrikkus. Holistiline teraapia on lähenemine, mis vaatab inimest tervikuna – keha, meelt ja vaimu ühtse süsteemina. See põhineb ideel, et füüsiline, emotsionaalne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.