Rohkema info nägemiseks:

MIND & BODY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MIND & BODY OÜ pakub holistilist teraapiat ning Imago suhteteraapiat, et aidata inimestel leida sisemist tasakaalu ja parandada suhteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänapäeva kiire elutempo ja pidevad väljakutsed võivad kergesti tuua kaasa pingeid ja segadust meie suhetes ja isiklikus elus. Õnneks on olemas koht, kus saate leida tasakaalu ja leevendust - MIND & BODY OÜ, kus Karis Ross nimeline holistiline terapeut pakub mitmeid teenuseid, mis on suunatud teie vaimsele ja emotsionaalsele heaolule.

MIND & BODY OÜ keskmes on holistiline teraapia, mis võimaldab inimestel vaadata ennast tervikuna, ühendades vaimse, emotsionaalse ja füüsilise aspekti. See lähenemine aitab teil leida sügavaid vastuseid oma küsimustele, vabaneda blokeeringutest ja saavutada sisemine tasakaal.

Kas otsite paremat viisi suhte parandamiseks ja tugevdamiseks? Karis Ross pakub imago suhteteraapiat paaridele, mis on tõhus meetod konfliktide lahendamiseks, suhtekvaliteedi parandamiseks ja emotsionaalse sideme loomiseks teie partneriga.

Paaride Töötuba \"Teekond Soovitud Armastuseni\" - See intensiivne töötuba on mõeldud paaridele, kes soovivad süvendada oma suhet, taastada romantikat ja leida tee soovitud armastuseni. Karis Ross juhendab teid teekonnal, mis aitab teil avastada ühiseid eesmärke ja sidet, mis võib olla kaduma läinud.

Kui soovite intensiivset õppimiskogemust ainult teie kahe jaoks, siis see privaatne koolitus on just teile. Karis Ross aitab teil lahendada konflikte, õppida tõhusaid suhtlemisoskusi ja taastada suhtes harmoonia.

MIND & BODY OÜ pakub ka koolitusi ettevõtetele ja gruppidele, aidates parandada meeskonnatööd, suhtlemisoskusi ja üldist heaolu. See on suurepärane võimalus investeerida oma meeskonna vaimsesse ja emotsionaalsesse tervisesse.

MIND & BODY OÜ eesmärk on luua terved lähisuhted. Karis Ross aitab teil luua sügavaid ja jätkusuutlikke suhteid, kus on koht armastusel, mõistmisel ja austusel.

Kui olete huvitatud oma suhete ja vaimse heaolu parandamisest, võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie vajadustele. MIND & BODY OÜ on teie tee tervemate ja õnnelikemate suhete poole.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MIND & BODY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rainer Maria M.

Tõenäoliselt kõige keerulisem ülesanne ühe inimese jaoks, mis meile on usaldatud, on armastada teist inimest. See on ülim ülesanne, täielik test ja tänuväärseim tõestus, töö, mille suhtes kõik teised tööd on ettevalmistus.

- Rando

Väga vinge kogemus. Tekkis parem arusaamine endast ja maailmast. Sain ka täiesti uusi teadmisi, mis kardinaalselt erineseid minu senisest suhtumisest. Mul on nüüd hunnik tööriistu, millega end igapäevaselt toetada. Karis on väga soe ja toetav terapeut.

- Maarja

Suurim kingitus nelikust minu jaoks, oli uuesti kontakti leidmine iseendaga. Olen elu jooksul palju endast ära kaotanud ja tänu nelikule tunnen, et olen end taas leidnud. Nüüd saab kõik ainult paremaks minna. Aitäh, Karis, et mind sel teekonnal nii mõnusalt toetasid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas toimib holistiline teraapia?

Kaasaegses maailmas, kus kiire elurütm ja pidevad väljakutsed võivad põhjustada stressi ja ebakindlust, on sisemise tasakaalu ja rahu leidmine muutunud aina olulisemaks. MIND & BODY OÜ holistiline terapeut Karis Ross on pühendunud aitama inimestel leida oma teekond iseendani, kus avanevad uksed sisemisele rõõmule ja elurõõmule. Lugege, kuidas holistiline teraapia võib teid aidata leida sisemine tasakaal ning saavutada elus tähendusrikkus. Holistiline teraapia on lähenemine, mis vaatab inimest tervikuna – keha, meelt ja vaimu ühtse süsteemina. See põhineb ideel, et füüsiline, emotsionaalne

Dropdown

kõik artiklid

Mis on Imago Suhteteraapia?

Kas olete kunagi leidnud end mõtlemast, kuidas taastada armastust ja lähedust oma partneriga? Iga suhe toob endaga kaasa oma väljakutsed ja takistused ning vahe
ssb.ee
Kas olete kunagi leidnud end mõtlemast, kuidas taastada armastust ja lähedust oma partneriga? Iga suhe toob endaga kaasa oma väljakutsed ja takistused ning vahel võib tunduda, et kaugenevad hetked ülekaalus. Õnneks on olemas tõhus viis, kuidas leida tee tagasi teineteiseni ja parandada suhtlemisoskusi - Imago suhteteraapia, mida pakub MIND & BODY OÜ. Imago suhteteraapia on sügav ja tõhus teraapiameetod, mis keskendub suhtele kui tervikule. See meetod loodi paariterapeutide Harville Hendrixi ja Helen LaKelly Hunti poolt ning on aastate jooksul aidanud paljudel paaridel üle maailma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.