LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ hetkeolukord

Juba 5428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Lottemaa Teemapark OÜ asutati 14. aprillil 2013. Lottemaa teemapark on Eesti suurim peredele suunatud teemapark.

Lottemaa asub Pärnumaal, Häädemeeste vallas, Reiu külas.

Ettevõtte peamine tegevusvaldkond on teemapargi opereerimine, mille peamisteks tuluallikateks on piletimüük, toitlustus, lisateenuste ja omatoodete müük.

Lottemaa teemapargi tegevus on hooajaline, park on avatud suvekuudel juunist augusti lõpuni ja talvel jõulumaana detsembrikuus.

2022. aastal külastas teemaparki kokku 66 300 külastajat. Talvehooajal külastas parki 2 nädala jooksul 7150 külastajat.

Investeeringud

Suurimaks investeeringuks 2022. aastal oli Lottemaa rannaala arendamine ja korrastamine, tormikahjude kõrvaldamine ja uue kaitserajatise ehitamine. Värskendati ka rannaterrassi.

Uuenduskuuri said ka staadioni- ja toitlustuskioskid, mille kliendialadele ehitati uued terrassid ning läbi selle loodi võimaluse antud aladel mugavamalt aega veeta ja puhkepause nautida. Investeeringud lisaseadmetesse andsid võimaluse klientide paremaks ja kiiremaks teenindamiseks. Uuendati teemapargi lavavalgustust, helitehnikat ja toetavat seadmeparki .

Uued tooted ja programm

Lottemaa teemapargi programmi üheks tipphetkeks on olnud juba 6 aastat järjest Leiutajateküla livekontsert. Lottemaa näitlejate poolt kirjutatud laulud on salvestatud nüüdseks kolmeks muusikaalbumiks: „Lottemaa laulab: vahvlid vahukoorega“, „Mozzarella ja maasikad“ ja 2022. aasta lõpus avaldati ka kolmas plaat „Meri ja mustikad“. CD-plaat on eksklusiivtoode, mida müüakse vaid Lottemaa teemapargis ja Lottemaa e-poes. Samuti lisandus detsembris Telia laenutuskeskkonda kolmas teemapargi lavastuse ekraniseering, milleks oli 2022. aasta suve suure lava peaetendus „Dr.

Ave pulm“.

Igal aastal luuakse Lottemaale uus originaalprogramm. Nii ka sel aastal.

Lottemaal etendub igapäevaselt teemapargi etenduspaikades 4-5 etendust, lisaks antakse etendusi ka läti ja vene keeles. Kõik Lottemaa etendused on kirjutatud Janno Põldma ning lavastatud Janno Põldma ja Hana Kivi poolt. Igapäevaselt on teemapargis korraga väljas üle 30 kostümeeritud tegelaskuju/näitleja ning lisaks sellele on kogu teenindav personal riietatud kostüümidesse.

Külastajate tagasiside on olnud jätkuvalt kasvavalt positiivne.

Efektiivsem tegutsemine

Ettevõte teeb jätkuvaid jõupingutusi leidmaks efektiivsemaid viise majandamiseks. Ettevõte on teinud olulisi samme käibe kasvuks ja kulude kokkuhoiuks. Koroonakriisist väljumine ning energiahindade tõusu tõttu on olnud vajalik teha suuremaid pingutusi, et ettevõte töötaks tulemuslikult.

Plaanid ja arendused 2023. aastaks

Toitlustus- ja seminariruumide puudumine on olnud jätkuvalt põhjuseks, miks Lottemaa ei ole saanud tegutseda aastaringselt seminaride, koolituste või siis ka lisategevuste kohana ettevõtetele, külastajatele ning koolituspartneritele.

Plaanis on Lottemaa toitlustusala ehitada kinniseks hooneks (toitlustus, seminarid, koolitused, kontserdid, etendused), mis võimaldaks nii hooaja siseselt, kui ka väliselt pakkuda lisandväärtust oma külastajatele. Soovime antud projekti realiseerumisel pakkuda paremat külastuskogemust nii tavaklientidele, kui ka uue ärisuuna klientidele. Projektis kasutatakse EAS rahastust, mille osas on saadud positiivne toetusotsus EAS ärimudeli arendamise programmist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ ja teised tublid palgamaksjad Pärnumaal

Selle aasta III kvartalis oli Pärnumaa parim palgamaksja  LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ,  kus keskmine brutopalk oli 3 245 eurot kuus.  Tublisid palgamaksjaid on Pärnum
ssb.ee
Selle aasta III kvartalis oli Pärnumaa parim palgamaksja LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ,  kus keskmine brutopalk oli 3 245 eurot kuus.  Tublisid palgamaksjaid on Pärnumaal ka teisi. Pärnumaa palgamaksjate esikümme* Registrtikood Ettevõtte nimi Tegevusala Töötajaid Keskmine brutokuupalk 12455303 OÜ LOTTEMAA TEEMAPARK KUNST, MEELELAHUTUS JA VABA AEG 11 3 245 € 10021374 TOOTSI TURVAS, AS MÄETÖÖSTUS 34 2 920  € 11385865 PÄRNU SADAM, AS VEONDUS JA LAONDUS 59 2 400  € 10980212 KEKKILÄ EESTI, OÜ

LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ: kas sitikad ja satikad ikka palka saavad?

Kui vaadata tasutud tööjõumakse, on palgad  LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ -s vägagi tagasihoidlikud. Ometi on ettevõttel õnnestunud leida hulka rõõmsameelseid tegelasi,
ssb.ee
Kui vaadata tasutud tööjõumakse, on palgad LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ -s vägagi tagasihoidlikud. Ometi on ettevõttel õnnestunud leida hulka rõõmsameelseid tegelasi, kes pargis lastega kära teevad ja masinaid leiutavad. Selle aasta I kvartalis oli LOTTEMAA TEEMAPARK OÜ -s tööl 81 inimest, kes lärmakateks putukateks ja usinateks loomadeks kehastatuna lapsi lõbustasid. Keskmiselt maksti ühe inimese kohta tööjõumaksudeks aga vaid 88 eurot kuus, ehk siis said Lotte ja ta sõbrad vaid pool miinimumpalka ning keskmise palgaga võrreldes on tulemus koguni 82 protsendi jagu väiksem. Vaatamata

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.