AMMENDE HOTELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2014 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

AMMENDE HOTELL OÜ hetkeolukord

Juba 2014 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ammende Hotell OÜ põhitegevus on majutus-, toitlustus- ja meelelahutus-teenuste osutamine.

Osaühing tegutseb Villa Ammendes Mere pst. 7 Pärnus alates 01.10.2013.

Brändi nimega ‘’Villa Ammende restoran ja hotell’’ on unikaalne kombinatsioon juugend arhitektuurist, põnevatest maitsetest, tulevikust ja minevikust, töö tegemisest ja puhkusest, mereõhust ja tammepuudest, suvepealinna melust, rahust ja vaikusest. Ja muidugi inimestest,

Ammende perest. Üks väga eriline koht!

Igapäevases tegevus lähtub ettevõte järgmistest põhitõdedest: väärtustada oma töötajaid kui õnnelikku Ammende peret, kes loob erilisi elamusi, mis teeb õnnelikuks meie külalised.

Märkame, kiidame ja tunnustame iga pereliiget, mis motiveerib looma külalistele rohkelt unustamatuid elamusi. Pereliige hindab, et teda on tunnustatud ja väärtustatud. Tahab ja oskab olla osa põnevast kontseptsioonist - „Ammendedel külas“ ning saab osa maja edust. Seeläbi väärtustab külaline Villa Ammendes saadud erinevaid kogemusi ja mälestusi ning soovib neid taasluua ja kogetud elamusi teistega jagada.

Möödunud aruandeperiood, 01.01.2022 – 31.12.2022, oli turismiettevõttele endiselt keerukas.

I kvartalis olid meil veel Covid 19 piirangud. Sellele järgnenud sõda mõjutas moraalselt ja suurendas ebakindlust, mis vähendas tugevalt välisreisijate arvu. Lisaks sellele, suur inflatsioon ja energia kulude kasv, mis omakorda väljendus kasvavas palgasurves.

Siiski, 2020 remont ja tooteuuendus on ennast õigustanud ja 2022 oli suurima käibega aasta ettevõtte ajaloos. Kasv tekkis kõigis põhitegevuse sektsioonides (majutus, a la carte restoran, ürituse korraldus, ruumide rent), mis lisab kindlust tulevikuks. Mõnevõrra aitas välisturisti kadumist tasandada siseturism ja eriürituste kasv (pulmad, juubelid, firmapeod).

Sarnast trendi ootame ka 2023, kuhu lisaks eelnevale lisandub enam ka meie enda poolt korraldatud üritusi (moe- ja jõuluturud, laiendatud aia kohvik, suur-kontserdid) . Järgmiste aastate suurimaks mureks saab olema tööjõu saadavus ja maksumus, kus Ammende „peremudel“ võiks anda eelise konkurentidega võrreldes. Villa Ammende kaunis aia ala on plaanis edasi arendada – suurendada populaarse kontsertprogrammi mastaape, täiustada suvise aiakohviku teenust, laiendada mänguväljakut ja luua ajalugu tutvustav välinäitus, et

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.