VITAEST BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Goji marjade pulber on tuntud oma toiteväärtuse ja antioksüdantsete omaduste poolest, mis on teinud sellest tervisele kasuliku lisandi. Hiina meditsiin on kasut

Vitamiinirikas goji marjade pulber

Goji marjade pulber on tuntud oma toiteväärtuse ja antioksüdantsete omaduste poolest, mis on teinud sellest tervisele kasuliku lisandi. Hiina meditsiin on kasutanud goji marju aastasadu tervise toetamise ja nooruse säilitamise eesmärgil. See vitamiinipomm sisaldab mitmeid olulisi aineid ning omab mitmeid kasulikke omadusi.

Miks tarbida goji marju?

  1. Suurendab Vitaalsust: Goji marjade pulber aitab suurendada energiataset ja vastupidavust, muutes selle suurepäraseks vahendiks igapäevaseks elujõu suurendamiseks.

  2. Nooruseeliksiir: Hiina meditsiin on tuntud goji marjade kasutamise poolest nooruse säilitamiseks. Need marjad stimuleerivad kasvuhormooni tootmist, mis aitab säilitada nooruslikkust ja vitaalsust.

  3. Antioksüdantide Rikas: Goji marjade antioksüdandid ja aminohapped aitavad võidelda vabade radikaalide vastu, kaitstes keha oksüdatiivse stressi eest ja toetades tervist.

  4. Silmade Tervis: Goji marjades leiduvad beetakaroteenid aitavad parandada nägemist ja kaitsevad silmi keskkonnamõjude eest.

  5. Südame Tervis: Goji marjad võivad aidata alandada halva kolesterooli taset ning parandada südame funktsioone, aidates seeläbi säilitada tervislikku südant.

  6. Vähi Tõrje: Goji marjades leiduvad ained, sealhulgas germaanium, võivad aidata vähktõve vastu võidelda ja ennetada geneetilisi mutatsioone.

  7. Maksa Tugi: Need marjad toetavad maksa funktsioneerimist, aidates organismil toksiinidest vabaneda.

  8. Kaalulangetus: Goji marjad võivad aidata kehakaalu alandamisel ning tugevdada lihaseid ja luid.

  9. Mälu ja Uni: Goji marjad parandavad mälu ja meenutusvõimet ning leevendavad unetust, parandades une kvaliteeti.

  10. Vereloome: Goji marjad suurendavad veres punaliblede, valgeliblede ja vereliistakute tootmist, mis on oluline immuunsüsteemi ja üldise tervise jaoks.

Goji marjade pulber on looduslik vitamiinipomm, mis pakub mitmeid tervisele kasulikke omadusi. Seda kasutatakse energiataseme tõstmiseks, südame tervise parandamiseks, naha kaitsmiseks ning üldise tervise ja nooruse säilitamiseks. Soovitatav päevane kogus on 20-25g, mis muudab selle lihtsaks ja maitsvaks viisiks integreerida oma igapäevasesse toitumisse. Goji marjade pulber on looduse kingitus tervisele ning sobib hästi igas vanuses inimestele.

Rohkem infot ja mitmeid retsepte leiad Loodusilu blogist!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VITAEST BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Vitaest Baltic OÜ on tuntud ettevõte, mis omab e-poodi nimega NaturalBeauty.ee. See ei ole lihtsalt e-pood, vaid see on koht, kus looduslike ilu- ja tervisetood
ssb.ee
Vitaest Baltic OÜ on tuntud ettevõte, mis omab e-poodi nimega NaturalBeauty.ee. See ei ole lihtsalt e-pood, vaid see on koht, kus looduslike ilu- ja tervisetoodete austajad saavad leida hoolikalt valitud tooteid, mis on meile endale väga meeldivad ja mida me julgeme soovitada ka teistele. Meie eesmärk on pakkuda tooteid, mis aitavad inimestel tunda end ilusana, tervena ja õnnelikuna. Meie poest leiab kõik vajaliku ilu, tervise ja kodu heaoluks. NaturalBeauty.ee on koht, kus kvaliteet kohtub loodusega. Meie tooted on valitud poodi hoolikalt, ainult need, mis meile endale väga meeldivad ja mida

Kuidas kasutada kookoskreemi kehahoolduses?

Kookoskreem ehk kookosmanna on imeline ja maitsva maitsega toode, mis pakub rohkelt kasulikke omadusi nii nahahoolduses kui ka juuksehoolduses. Selles postituse
ssb.ee
Kookoskreem ehk kookosmanna on imeline ja maitsva maitsega toode, mis pakub rohkelt kasulikke omadusi nii nahahoolduses kui ka juuksehoolduses. Selles postituses uurime, miks kookoskreem on sinu naha parim sõber ja kuidas seda tõhusalt kasutada. Kookoskreem on valmistatud püreestatud kookosviljalihast, mis sisaldab kookosõli. See on tahke toatemperatuuril, kuid muutub pehmeks soojendades. Erinevalt kookosõlist sisaldab kookoskreem kookosviljaliha, mis annab sellele veelgi tugevama kookose aroomi ja maitsva maitse. Jah, kookoskreem on suurepärane looduslik vahend naha niisutamiseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.