SANTIMAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

SANTIMAX OÜ hetkeolukord

Juba 2468 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Santimax OÜ põhitegevus on toitlustamine kohvikus.

2022a. moodustas Santimax OÜ müügitulu 132 513 eurot.

Santimax OÜ juhatus koosneb ühest liikmest.

Juhatuse liikme tasud 2022 aasta jooksul oli 0 eurot.

Juhatuse liikmele 2022 aasta jooksul erisoodustusi ei osutatud.

Santimax OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas .

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline kasutada hooajalisi ja värskeid koostisosi menüüdes?

Ürituse korraldamisel ei ole menüü lihtsalt roogade loetelu; see on oluline element, mis võib defineerida teie kogunemise edu. Hästi koostatud menüü võib tõsta
ssb.ee
Ürituse korraldamisel ei ole menüü lihtsalt roogade loetelu; see on oluline element, mis võib defineerida teie kogunemise edu. Hästi koostatud menüü võib tõsta kogu kogemust, jättes külalistele püsiva mulje. Täiusliku menüü valimine nõuab erinevate tegurite, sealhulgas ürituse atmosfääri, külaliste eelistuste ja üldise teema hoolikat kaalumist. See on tasakaalustamisakt, mis õigesti tehes võib üritust oluliselt parendada. Tundke oma külaliste profiili Arusaamine sellest, kes teie üritusel osalevad, on esimene samm menüü koostamisel, mis vastab nende maitsele ja vajadustele. Erinevate

Kuidas muudab taldrikukujundus toidu kunstiteoseks?

Taldrikukujundus on toidu esitlemise protsess taldrikul viisil, mis tõstab esile selle üldist atraktiivsust ja täiendab selle maitseid. See on viimane puudutus,
ssb.ee
Taldrikukujundus on toidu esitlemise protsess taldrikul viisil, mis tõstab esile selle üldist atraktiivsust ja täiendab selle maitseid. See on viimane puudutus, mis muudab roa pelgast toidust kunstiteoseks. Esimene mulje on ülioluline ja roa visuaalne atraktiivsus võib mõjutada sööja maitseelamust. Taldrikukujundus on oluline osa söögikogemusest, eriti neile, kes otsivad mitte ainult toitu, vaid pidu meeltele. Erakordse taldrikukujunduse põhimõtted Taldrikul harmoonilise paigutuse loomine on võtmetähtsusega. Tasakaal taldrikukujunduses hõlmab koostisosade läbimõeldud jaotust, tagades, et

Millised hõrgutised on osa hooajalistest menüüdest?

Hooaegade rütmi järgimine toetab mitte ainult kohalikku põllumajandust, vaid tagab ka selle, et teie taldrikul olevad koostisosad on oma värskuse ja maitse tipp
ssb.ee
Hooaegade rütmi järgimine toetab mitte ainult kohalikku põllumajandust, vaid tagab ka selle, et teie taldrikul olevad koostisosad on oma värskuse ja maitse tipphetkel. SANTIMAX OÜ-s oleme uhked, et loome menüüsid, mis peegeldavad aasta jooksul looduse parimaid pakkumisi. Hooajalised menüüd ei ole lihtsalt trend; need on meie kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse pühendumuse tunnistus. Muutes meie pakkumisi koos aastaaegade vaheldumisega, pakume meie külalistele ainulaadset ja dünaamilist söögikogemust, mis on nii maitsev kui ka vastutustundlik. Kevadised maitsed Kui lumi sulab ja esimesed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.