RAMUDDEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

RAMUDDEN OÜ hetkeolukord

Juba 9443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ramudden OÜ, mida edaspidi nimetatakse ettevõtteks, on Rootsis asuva emaettevõtte Ramudden AB tütarfirma, mis asutati 29. detsembril 2015. Ettevõtte põhitegevusalaks on liikluskorraldusvahendite ja töömaaohutusvahendite rentimine. Lisaks pakub ettevõte ajutise liikluskorralduse ja töömaaohutuslahenduste täisteenust, mis hõlmab liikluskorraldusprojektide ja liiklusskeemide koostamist.2022. aasta oli ettevõtte jaoks väljakutsete rohke aasta. Kuni Ukraina sõja alguspäevani oli kõik hoomatav ja ettevõte valmistus hoogsalt kõrghooaja saabumiseks. Kuid mitmed plaanid ja suuremad tööd ei realiseerunud. Esimene suur mõjutaja oli bituumenikriis. Bituumeni saadavus klientide jaoks oli raskendatud, mis tõi kaasa mitmete planeeritud teetööde projektide hilinemise 2-3 kuud tavapärasest. See mõjutas märkimisväärselt aprilli- ja maikuu tellimuste arvu.

Bituumenikriisiga paralleelselt mõjutas ettevõtet ka sõja algusest tingitud plahvatuslik materjalide hinnatõus. See mõjutas eelkõige kliente, kes olid enne veebruarikuu sündmuseid 'vanade' hindadega tellijatega lepingulistes suhetes astunud ja otsisid nüüd võimalusi kahjumlike hindadega lepinguid muuta, et ehitustöödega oleks üldse võimalik algust teha. Sellega seonduvalt öeldi ülesse nii mõnedki ehitusprojektid, kuhu ka ettevõte omapoolse panuse pidi andma. Eeltoodu valguses jäid mitmed 2022 aastal algama pidanud ehitusprojektid alustamata ja turumaht võrreldes eelneva aastaga vähenes.

Olenemata kõikidest takistustest suutis ettevõte positiivse poole pealt müügitulu kasvatada +12% võrreldes eelneva aastaga. See õnnestus peamiselt tänu väljundhindade korrigeerimisele, et tulla toime karmide inflatsiooninäitajatega. Kõikide kulude märkimisväärne kasv survestas ettevõtet ülevaatama oma tegevusplaane, et leida viise kasumlikkuse säilitamiseks.2023. aastal ootab ettevõte tagasihoidlikku +10% müügitulu kasvu ning fookus on äritegevuse efektiivistamisel ja kasumlikkuse kasvatamisel. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on jätkuvalt olla teerajajaks ja suunanäitajaks Eestis turvaliste töökeskkondade ja töömaade loomisel ja arendamisel. Selle eesmärgiga soovib ettevõte tagada, et kõik jõuaksid päeva lõpuks tervetena koju tagasi - seda nii otseste klientide kui ka laiema avalikkuse perspektiivist.

Ettevõte jätkab ka panustamist oma jalajälje vähendamisse, võttes kasutusele ja propageerides päikeseenergial töötavaid turvalisustooteid ning uusi innovaatilisi digilahendusi, mis aitavad vähendada transpordivajadusi töömaadel. Seeläbi vähendatakse turvalisus- ja ohutusriske töömaadel ja nende lähiümbruses.2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 3 773 256 eurot, mis on suurem kui 2021. aasta 3 364 335 eurot. Põhivarasid soetati 523 642 euro eest, mis on vähem kui 2021. aasta 547 422 eurot. Aruandeperiood lõpetati 265 910 eurose kahjumiga, mis on suurem kui 2021. aasta 126 537 eurot. Töötajate palgakulu koos sotsiaalmaksudega oli 1 707 683 eurot, mis on suurem kui 2021. aasta 1 554 352 eurot. Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale makstud tasud koos sotsiaalmaksudega olid 94 084 eurot, mis on suurem kui 2021. aasta 90 304 eurot. Keskmine täiskohale taandatud töötajate arv majandusaasta jooksul oli 48, mis on suurem kui 2021. aasta 41. Juhatuse liikmeid oli mõlemal aastal 3.

Peamised finantssuhtarvud 2022. aastal olid järgmised: puhaskasumi marginaal oli -0,07%, mis on madalam kui 2021. aasta -0,04%. Lühiajaliste kohustiste kattekordaja oli 0,21, mis on madalam kui 2021. aasta 0,26. Võlakordaja oli 0,88, mis on suurem kui 2021. aasta 0,80.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ramuddeni uuendatud visuaalne identiteet

Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed
ssb.ee
Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed ja samal ajal ajutised töökeskkonnad, mis vajavad hoolikalt läbimõeldud turvalisus- ja ohutuslahendusi. Meie missiooniks on aidata omavalitsustel, ametiasutustel, töövõtjatel ja ehitusettevõtetel luua teedel ja üldehitusobjektidel ning nende ümbruses tagada ohutud keskkonnad, mis vastavad kõikidele töömaadele ning teetöödele kehtestatud nõuetele.   Meie hoolitseme selle eest, et Teie saaksite liikluskorraldus- ja turvalisustooted alati

Ramudden ja Work Zone Safety Group omandavad Halleskog & Hansson AB

“Meile avaldab muljet Halleskog & Hanssoni kasvuteekond ning nende tänane positsioon turul. Aktsiate omandamine ei anna meile mitte ainult võimalust tugevda
ssb.ee
“Meile avaldab muljet Halleskog & Hanssoni kasvuteekond ning nende tänane positsioon turul. Aktsiate omandamine ei anna meile mitte ainult võimalust tugevdada oma positsiooni Stockholmi piirkonnas, vaid lisab meie meeskonda ka väärt teadmisi ja kvaliteeti üle kogu riigi. Ettevõte on tuntud professionaalse teeninduse ja pädevuse poolest liikluskorralduse ja liiklusskeemide koostamise osas, \"- ütleb Hans-Olov Blom, Ramudden kontserni asutaja ja tegevjuht.   Käesoleva tehingu mõjul laiendab Ramudden oma kohalolekut kokku 9 rendipunktini Stockholmi piirkonnas ja 44 rendipunktini Rootsis.

Ramudden ja Work Zone Safety Group omandavad Trafino Oy

\
ssb.ee
\"Oleme Trafinot tähelepanelikult jälginud alates 2012. aastast. Meeskond on teinud fantastilist tööd ja olnud lahutamatu osa Soome liikluskorraldusturu ja ohutusstandardite arendamisel. Jagame sama väärtusi ja keskendume järeleandmatult uuenduslike, turvaliste ja jätkusuutlike lahenduste pakkumisele, et rahuldada klientide vajadusi” ütleb Ramuddeni asutaja ja tegevjuht Hans-Olov Blom.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.