Rohkema info nägemiseks:

RAMUDDEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome teetööde, hoonete, rajatiste, raudteede ja muude taristuprojektide jaoks töömaaturvalisuse terviklahendusi. Kuid me teeme seda alati omal moel. Suure hoolega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas tagada, et teedel ja ehitusobjektidel liikumine oleks alati turvaline? See on küsimus, millega tegeleb Ramudden - ettevõte, mis mitte ainult ei ehitaks teid ja ehitusobjekte, vaid loob ka ohutu keskkonna, mis vastab kõigile töö- ja liiklusohutuse nõuetele.

Ramuddeni missiooniks on hoolitseda Sinu ohutuse eest igal sammul. Olgu tegemist lapsevankri, jalgratta, auto või jalgsi liikumisega, usume, et kõigil inimestel on õigus turvalisele keskkonnale. Meie töö on tagada, et igaüks saaks päeva alustada turvaliselt tööle ja kooli ning naasta ohutult koju. Meie eesmärk on kinkida Sulle meelerahu, teades, et meie poolt loodud keskkond on alati turvaline.

Ramudden on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte. Oleme Sinu usaldusväärne partner, kes aitab omavalitsustel, ametiasutustel, töövõtjatel ja ehitusettevõtetel luua ohutuid teid ja ehitusobjekte ning nende ümbrust. Meie eesmärk on muuta avalikud kohad ja suurüritused turvaliseks kohtadeks, kus liigub ja koguneb palju inimesi.

Ramuddeni vaim on see, mis muudab meid eriliseks. Meie jaoks tähendab see Sinust hoolimist kui kliendist, töötajate tervise ja ohutuse esikohale seadmist ning parimate lahenduste pakkumist. Oleme lähedased, teotahtelised ja hoolivad. Kui meiega liitudes, saad keskenduda oma põhitegevusele - ehitamisele ja hooldamisele - teades, et Sinu turvalisus on meie kätes.

Hetkel tegutseme 80 erinevas asukohas üle maailma, sealhulgas Rootsis, Norras, Soomes, Eestis, Taanis ja Kanadas. Meie kogukonda ja meie tööviise läbib punane niit - Ramuddeni vaim, mis tähendab hoolimist, teotahtelisust ja lähedust. Oleme siin, et tagada Sinu turvalisus igal sammul.

Kui soovid, et Sinu tee ehitus ja liiklus oleks alati turvaline, usalda Ramuddeni. Teeme alati paar lisasammu, et tagada Sinu ohutus ja meelerahu.

Koduleht

RAMUDDEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika U.

Ramuddeniga on koostöö alate edukalt möödunud, kiidan!

- Samuel I.

Väga meeldiv tiim, töö läheb kiirelt ja hoolsalt.

- Roman L.

Kogu projekt möödus edukalt ja professionaalselt.

RAMUDDEN OÜ tegevusaruanne 2022

Ramudden OÜ, mida edaspidi nimetatakse ettevõtteks, on Rootsis asuva emaettevõtte Ramudden AB tütarfirma, mis asutati 29. detsembril 2015. Ettevõtte põhitegevusalaks on liikluskorraldusvahendite ja töömaaohutusvahendite rentimine. Lisaks pakub ettevõte ajutise liikluskorralduse ja töömaaohutuslahenduste täisteenust, mis hõlmab liikluskorraldusprojektide ja liiklusskeemide koostamist.2022. aasta oli ettevõtte jaoks väljakutsete rohke aasta. Kuni Ukraina sõja alguspäevani oli kõik hoomatav ja ettevõte valmistus hoogsalt kõrghooaja saabumiseks. Kuid mitmed plaanid ja suuremad tööd ei

Dropdown

kõik artiklid

Ramuddeni uuendatud visuaalne identiteet

Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed
ssb.ee
Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed ja samal ajal ajutised töökeskkonnad, mis vajavad hoolikalt läbimõeldud turvalisus- ja ohutuslahendusi. Meie missiooniks on aidata omavalitsustel, ametiasutustel, töövõtjatel ja ehitusettevõtetel luua teedel ja üldehitusobjektidel ning nende ümbruses tagada ohutud keskkonnad, mis vastavad kõikidele töömaadele ning teetöödele kehtestatud nõuetele.   Meie hoolitseme selle eest, et Teie saaksite liikluskorraldus- ja turvalisustooted alati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.