BETOONITÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 14 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komm

BETOONITÖÖD OÜ hetkeolukord

Juba 14 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte Betoonitööd OÜ on eraisikutele kuuluv ettevõte, mis asutati 2016. aastal. Selle ettevõtte omanikeks on Aigar Paldrok ja Heiko Puskar, kes mõlemad omavad võrdset, 50% suurust osalust. Betoonitööd OÜ on spetsialiseerunud betoonitöödele, sealhulgas betooni valamisele ja lihvimisele. Lisaks betoonitöödele on ettevõte võimeline teostama ka üldehitustöid, vastavalt klientide vajadustele.

Betoonitööd OÜ on näidanud märkimisväärset kasvu viimastel aastatel. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 645 103 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 436 726 eurot. Vaatamata sellele, et ettevõtte kasum langes 2022. aastal 38 508 eurole võrreldes 2021. aasta 50 289 euroga, on ettevõtte majanduslik seisund endiselt tugev.

Ettevõtte töötajate arv on püsinud stabiilsena, olles mõlemal aastal kuus. Aruandeaastal ei makstud juhatuse liikmetele tasusid ega tehtud muid soodustusi, mis näitab ettevõtte pühendumust ressursside efektiivsele kasutamisele.

Investeeringute osas investeeris Betoonitööd OÜ 2022. aastal materiaalsesse põhivarasse 13 153 eurot. See näitab ettevõtte pühendumust oma tegevuse laiendamisele ja parandamisele.

Tulevikuplaanide osas jätkab Betoonitööd OÜ tegevust samal tegevusalal. Ettevõtte eesmärk on suurendada nii müügitulu kui ka kasumit järgmisel majandusaastal. See näitab ettevõtte pühendumust jätkuvale kasvule ja arengule.

Kokkuvõttes on Betoonitööd OÜ tugev ettevõte, mis on pühendunud oma tegevuse parandamisele ja laiendamisele. Selle omanikud ja töötajad on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja klientide vajaduste rahuldamisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kujutage endale ette ettevõtet, mis pakub ehitusteenuseid, mis ühendavad pikaajalisi kogemusi, laia teenuste valikut, paindlikkust, usaldusväärsust ja tähtaegad
ssb.ee
Kujutage endale ette ettevõtet, mis pakub ehitusteenuseid, mis ühendavad pikaajalisi kogemusi, laia teenuste valikut, paindlikkust, usaldusväärsust ja tähtaegadest kinnipidamist, kõik selleks, et saavutada tipptasemel tulemusi. Selline ettevõte on tugev positsioonil nii kodumaal kui ka välismaal ning suudab rahuldada klientide igasuguseid vajadusi alates väikesemahulistest betoonitöödest kuni mastaapsete ja innovaatiliste projektideni. Tere tulemast meie maailma, kus ehitus saab uue tähenduse! Kes me oleme? Meie ettevõte on tuntud oma kvaliteetsete ehitusteenuste poolest, mis põhinevad

Kuidas teostada betoonitöid eramajas?

Kui teete betoonitöid oma eramajas, tuleb kõigepealt järgida teatud ohutusnõudeid ja juhiseid, näiteks kandma sobivat tööriietust ja kaitseprille, järgides täps
ssb.ee
Kui teete betoonitöid oma eramajas, tuleb kõigepealt järgida teatud ohutusnõudeid ja juhiseid, näiteks kandma sobivat tööriietust ja kaitseprille, järgides täpselt juhiseid betooni segamiseks ja valamiseks, ning vältima betooni sissehingamist. Soovitatav on usaldada betoonitööd professionaalidele, kes on oma alal kvalifitseeritud ja kogenud. Eramajas betoonitööde tegemine võib sisaldada järgmist: Betooni segamine ja valamine - see hõlmab betooni segamist vastavalt juhistele ja selle valamist vastavatesse vormidesse või aladesse. Betooni tasandamine - pärast betooni valamist tuleb see

Miks valida betoonpõrand?

Betoonpõranda valimine võib olla hea valik mitmel põhjusel. Siin on mõned võimalikud põhjused, miks inimesed valivad betoonpõrandad:  
 
 Betoonpõrandad on ku
ssb.ee
Betoonpõranda valimine võib olla hea valik mitmel põhjusel. Siin on mõned võimalikud põhjused, miks inimesed valivad betoonpõrandad: Betoonpõrandad on kulutõhusad ja odavad paigaldada, eriti kui need on paigaldatud olemasolevale betoonialusele. Betoonpõrandad on tugevad ja vastupidavad, nii et need võivad kesta aastaid ilma suurema hoolduseta. Betoonpõrandad jahtuvad suvel ja hoiavad soojust talvel, mis võib olla mugav. Betoonpõrandad on lihtsad integreerida erinevatesse interjööride sisustusstiilidesse ja need võivad luua industriaalset või minimalistlikku välimust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.