QUALITY BLINDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

QUALITY BLINDS OÜ hetkeolukord

Juba 3962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Quality Blinds on Eesti ettevõte, mis on tegutsenud alates 2. maist 2016. Selle ettevõtte asukoht on Eesti Vabariik, mis on tuntud oma kõrge elatustaseme ja ettevõtlussõbraliku keskkonna poolest. OÜ Quality Blinds on pühendunud pakkuma oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis on aidanud neil saavutada püsiva positsiooni turul.

Hoolimata sellest, et OÜ Quality Blinds on suhteliselt uus ettevõte, on nad suutnud säilitada stabiilse positsiooni turul. Nad on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis näitab nende pühendumust oma klientidele ja soovi pakkuda parimat võimalikku teenust.

OÜ Quality Blinds on ettevõte, mis väärtustab oma töötajaid. Aruandeaastal ei makstud juhatuse liikmele juhatuseliikme tasu, mis võib viidata sellele, et ettevõte investeerib suurema osa oma tulusid ettevõtte arengusse ja kasvu. See on märk ettevõtte pühendumusest oma töötajatele ja klientidele.

Huvitav on märkida, et OÜ Quality Blinds ei teinud aruandeaastal väljaminekuid uurimis- ja arengutegevuseks. See võib tähendada, et ettevõte keskendub praegu oma olemasolevate toodete ja teenuste parandamisele, mitte uute toodete ja teenuste väljatöötamisele. See on strateegia, mida paljud edukad ettevõtted kasutavad, et tagada oma toodete ja teenuste kvaliteet ja usaldusväärsus.

Kokkuvõtteks võib öelda, et OÜ Quality Blinds on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele. Nad väärtustavad oma töötajaid ja investeerivad suure osa oma tulusid ettevõtte arengusse ja kasvu. OÜ Quality Blinds on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis näitab nende pühendumust oma klientidele ja soovi pakkuda parimat võimalikku teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kodune keskkond elegantsemaks Quality Blindsi abil

Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja turvaliselt tunda. Üks viis selle saavutamiseks on hoida siseruumide temperatuur kontrolli all. Kuidas seda teha?
ssb.ee
Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja turvaliselt tunda. Üks viis selle saavutamiseks on hoida siseruumide temperatuur kontrolli all. Kuidas seda teha? Välilahendused on võti, mis aitavad sul nautida mugavat sisekliimat ning lisavad sinu kodule elegantsi ja stiili. Kui soovid oma kodu hoida jahedana ja vältida päikesekiirguse tuppa tungimist, on välja paigaldatavad aknakatted parim valik. Need kardinad aitavad takistada päikesekiirgust ja kuumust tuppa jõudmast, sest need on paigaldatud otse fassaadile. See tähendab, et päikese soojus jääb välja, tagades samal ajal ruumis mõnusa ja

Miks peaksid tellima pimendavad aknakatted ja magama kottpimedas?

Magamistoas valitsev täielik pimedus ei ole mitte ainult mugavuse küsimus, vaid see mõjutab otseselt sinu tervist ja une kvaliteeti. Uuringud näitavad, et isegi
ssb.ee
Magamistoas valitsev täielik pimedus ei ole mitte ainult mugavuse küsimus, vaid see mõjutab otseselt sinu tervist ja une kvaliteeti. Uuringud näitavad, et isegi väike valgusallikas võib suurendada südamehaiguste ja diabeedi riski ning seostatakse ka ülekaaluga. Kuidas saavutada täielik pimedus kõige efektiivsemalt? Parim viis täieliku pimeduse tagamiseks magamistoas on investeerida kvaliteetsetesse pimendavatesse aknakatetesse. Erinevad valikud, nagu topelt aknakatted, näiteks pimendava kärgkangaga voldikkardinad või pimendava kangaga tekstiilkardinad alumiiniumsiinil, tagavad ideaalse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.