Rohkema info nägemiseks:

QUALITY BLINDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valikust leiab igale aknatüübile sobivaima lahenduse ja interjööri vajadustele vastava kanga. Omades üle 25 aasta kogemust, saame pakkuda parimaid nõuandeid aknakatete valikul ja paigadusel ning seda mõistliku hinnaga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid parimat aknakatete lahendust oma koju või äripinnale? Ära otsi enam, sest Quality Blinds on siin, et muuta sinu akende ilme ja funktsionaalsus täiesti uueks kvaliteetsete toodete ja tipptasemel teenusega.

Quality Blinds on aknakatete projektide ja hulgimüügi spetsialist, kes on keskendunud vaid parimatele toodetele. Meie eesmärk on pakkuda sulle mitte ainult aknakatteid, vaid ka tõelist elamust. Meie valikus on lai valik kvaliteetseid ja vastupidavaid materjale, mille hulka kuuluvad sertifitseeritud kangad ja mehhanismid, millele pakume lausa 5-aastast garantiid. Iga aknatüübi jaoks leiame sobivaima lahenduse ning kohandame selle vastavalt sinu interjööri vajadustele.

Võime uhkusega välja tuua üle 25 aasta pika kogemuse aknakatete mõõtmise, paigaldamise ja tootmisega. Meie meeskond koosneb ekspertidest, kellel on sügavad teadmised akende maailmast ning kes on valmis pakkuma sulle parimat nõu ja abi. Oma kogemusega suudame tagada mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka parimat teenindust.

Quality Blinds ei ole lihtsalt aknakatete müüja, vaid pakub ka mitmeid nutikaid ja mugavaid lahendusi. Meie motoriseeritud süsteemid muudavad akende avamise ja sulgemise imelihtsaks ning loovad sinu kodule või äripinnale täiesti uue dünaamika. Samuti aitame sul leida kõige sobivama kanga, mis vastab sinu maitsele ja vajadustele.

Meie meeskond koosneb pikaajalise kogemusega ekspertidest, kes on valmis sind abistama igas küsimuses. Ära kõhkle küsimast meilt nõuandeid või abi – meie eesmärk on tagada, et iga klient oleks täiesti rahul oma valikuga.

Teame, kui oluline on sulle kiirus. Seetõttu on meie tootmise ja tarne protsess optimeeritud, et pakkuda sulle kiiret ja tõhusat teenust. Saad teha tellimuse ja me tagame, et sinu kaup jõuab sinuni kiiresti ja ohutult.

Kui otsid kvaliteetseid aknakatteid, usaldusväärset teenindust ja ekspertnõu, siis Quality Blinds on õige valik. Võta meiega ühendust juba täna!

Koduleht

QUALITY BLINDS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Galina H.

Super kiire ja kvaaliteetne teenus, väga meeldiv oli Teiega asja ajada, veel kord aitäh!

- Indrek L.

Kodu sai kohe uue hingamise, soovitan!

- Liisa N.

Jäime väga rahule teenusega, meeldiv!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

QUALITY BLINDS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Quality Blinds on Eesti ettevõte, mis on tegutsenud alates 2. maist 2016. Selle ettevõtte asukoht on Eesti Vabariik, mis on tuntud oma kõrge elatustaseme ja ettevõtlussõbraliku keskkonna poolest. OÜ Quality Blinds on pühendunud pakkuma oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis on aidanud neil saavutada püsiva positsiooni turul. Hoolimata sellest, et OÜ Quality Blinds on suhteliselt uus ettevõte, on nad suutnud säilitada stabiilse positsiooni turul. Nad on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis näitab nende pühendumust oma klientidele ja soovi pakkuda parimat võimalikku teenust. OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kodune keskkond elegantsemaks Quality Blindsi abil

Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja turvaliselt tunda. Üks viis selle saavutamiseks on hoida siseruumide temperatuur kontrolli all. Kuidas seda teha?
ssb.ee
Kodu on koht, kus tahame end alati mugavalt ja turvaliselt tunda. Üks viis selle saavutamiseks on hoida siseruumide temperatuur kontrolli all. Kuidas seda teha? Välilahendused on võti, mis aitavad sul nautida mugavat sisekliimat ning lisavad sinu kodule elegantsi ja stiili. Kui soovid oma kodu hoida jahedana ja vältida päikesekiirguse tuppa tungimist, on välja paigaldatavad aknakatted parim valik. Need kardinad aitavad takistada päikesekiirgust ja kuumust tuppa jõudmast, sest need on paigaldatud otse fassaadile. See tähendab, et päikese soojus jääb välja, tagades samal ajal ruumis mõnusa ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.