DOSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komment

DOSE OÜ hetkeolukord

Juba 4274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Dose OÜ alustas aastat 2022 aktiivselt, tegutsedes mitmes erinevas toitlustuskohas: Smarten Logistikakeskuses Assakul ja Rukki tee 1, Saku

Metallis ja Cafe Agassis. Panustati ja pingutati Cafe Agassi tööd kevadeni, kuhu võeti tööle 3 inimest. Mindi juulist suvepuhkusele koos

Tennisehalliga, mis sügisel september 2022 siiski suleti klientide puuduse tõttu. Samuti pandi kinni väheste klientide tõttu Assaku Smarten

Logistikakeskus, mis jättis Covidi tõttu kliendid kodukontorisse.

August 2022 osaleti Omniva sööklate riigihankes, mille tulemusena toitlustab alates detsember 2022 Dose OÜ Omniva kontoreid: Pallasti 28 ja

Rukki tee 7.

Dose OÜ on muutnud oma toitlustuse konseptsiooni, pakkudes kaasaegset- ja innovaatilist iseteeninduskassat, mis leiab aset Omniva Rukki tee 7 ja Pallasti 28.

2023 aasta plaanid on muuta iseteeninduskassad ka Rukki tee 1 ja Saku Metall. Lisaks hankida ja tagada Dose OÜ kõikides toitlustuskohtades ööpäevaringne toitlustusmüügikapp Vending, mis võimaldab pakkuda õhtustes- ja öisetesvahetustes toitlustamist.

Investeeringud on tehtud töövahenditesse aastal 2022: Vending toidumüügikapp, lisaks Omniva köökidesse köögiseadmeid, iseteeninduskassa.

Seoses Cafe Agassi sulgemisega, on mõned töötajad lahkunud ja roteerunud Dose OÜ teistesse toitlustuskohtadesse.

Dose OÜ lepinguliste töötajate arv on tänase seisuga 7 inimest ja palgakulu aastas kokku 91150 euri.

Peamised suhtarvud: 2022 2021

Käibe kasv 47,82% -16,32%

Ärikasumi määr % -10,75% 9,25%

Kasumi kasv % -280,77%

Puhasrentaablus % -10,97% 8,97%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,81 4,07

ROA -41,32% 16,79%

ROE -84,66% 25,34%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: 1. Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022-müügitulu 2021)/müügitulu 2021*100 2. Ärikasumi määr (%) = ärikasum/müügitulu*100 3. Kasumi kasv (%) = (puhaskasum 2022-puhaskasum 2021)/puhaskasum 2021*100 4. Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu*100 5. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused 6. ROA (%) = puhaskasum/varad kokku*100 7. ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku *100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks ärilõunad on uus võrgustikutööriist

Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumiste
ssb.ee
Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumisteks. Üks selline kohtumispaik, mis on populaarsust kogunud, on ärilõuna. See artikkel uurib, miks ärilõunad on saanud professionaalide jaoks oluliseks, kes soovivad laiendada oma võrgustikke ja luua tähendusrikkaid kontakte. Põhjus 1: Soosib suhete loomist On vana ütlus, et 'inimesed teevad äri inimestega, keda nad tunnevad, meeldivad ja usaldavad.' Ärilõunad pakuvad suurepärast võimalust kellegagi isiklikus ja professionaalses

Gurmee kiirtoidu kunst: tõusev kulinaarne trend

Gurmee kiirtoiduks nimetatakse nähtust, mis on tänapäeva kulinaarses maastikus oksüümoronist saanud reaalsus. See ühendab traditsioonilise kiirtoidu mugavuse ja
ssb.ee
Gurmee kiirtoiduks nimetatakse nähtust, mis on tänapäeva kulinaarses maastikus oksüümoronist saanud reaalsus. See ühendab traditsioonilise kiirtoidu mugavuse ja kiiruse gurmeeköögi kvaliteedi ja maitsega. See uuenduslik kontseptsioon määratleb ümber kiire elutempoga professionaalide söögikogemused, kes ei soovi teha järeleandmisi maitse või toitumise osas. Kiirtoidul on olnud pikk tee algusest saadik. Mis algas kiire viisina toidu pakkumiseks massidele, on arenenud keerukaks pakkumiseks, mis rahuldab nõudlikumat maitset. Gurmee kiirtoidu tõus märgib olulist muutust tööstuses, peegeldades

Mida tasub silmas pidada enda üritusele cateringi valides?

Ettevõtte ürituse cateringi planeerimisel on esimene samm mõista osalejate demograafiat. Hõivatud professionaalid vanuses 25 kuni 55 hindavad tõenäoliselt menüü
ssb.ee
Ettevõtte ürituse cateringi planeerimisel on esimene samm mõista osalejate demograafiat. Hõivatud professionaalid vanuses 25 kuni 55 hindavad tõenäoliselt menüüd, mis on nii peenelt väljapeetud kui ka ajatõhus. Pakkudes oma teenuseid linnalise ärikvartali rahvale, tagate, et toit vastab nende maitsele ja elustiilile. On oluline arvestada külaliste toitumisvajaduste ja -piirangutega. Mitmekesiste valikute pakkumine, sealhulgas taimetoit, vegan, gluteenivaba ja madala süsivesikusisaldusega roogasid, võib kõigi eelistuste mahutamisel ja iga külalise väärtustatuna tundmisel olla määrava

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.