Rohkema info nägemiseks:

DOSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ärikeskkondadele kohandatud erakordsete lõuna- ja toitlustusteenuste pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud sellele, et muuta teie tööpäevad mugavamaks ja nauditavamaks, pakkudes kvaliteetset toitu otse teie lauale. Oleme spetsialiseerunud koduste roogade valmistamisele, kasutades vaid parimaid koostisaineid ja retsepte, mis on meie klientidele juba aastaid meeldinud.

Meie meeskond koosneb kogenud kokkadest ja toiduhuvilistest, kes armastavad toiduvalmistamist ning naudivad iga päeva, et tuua teieni värsked ja maitserohked toidud. Meie eesmärk on pakkuda teile mitmekülgset ja tervislikku menüüd, mis rahuldab igasuguseid maitse-eelistusi.

Millega tegeleme?

Meie põhiteenuseks on koduse lõunasöögi pakkumine otse teie kontorisse või koju. Iga tööpäev saate valida meie mitmekülgsest menüüst just need road, mis teile kõige enam meeldivad. Meie menüüs leiate nii traditsioonilisi koduseid roogasid kui ka rahvusvahelisi maitseelamusi.

Meie toidud on valmistatud värskest ja kvaliteetsest toorainest ning me järgime kõrgeid toiduohutusstandardeid, et tagada teile turvaline ja maitsev toiduelamus. Te ei pea muretsema toiduvalmistamise ega söögikohtade otsimise pärast - meie teeme kõik selle teie eest ära.

Lisaks pakume ka mugavat kohaletoomise teenust. Te ei pea kodust või kontorist lahkuma, et nautida maitsvat lõunasööki. Tellige lihtsalt meie veebisaidilt või helistage meie tellimiskeskusesse, ja me toimetame teie valitud toidu teieni kiiresti ja hoolikalt.

Miks valida meid?

  • Maitsvad kodused road: Pakume teile traditsioonilisi koduseid maitseid, mis teevad teie lõunapausi eriliseks.
  • Mitmekülgne menüü: Meie laias valikus leiate alati midagi, mis teie maitsele vastab, olgu selleks siis liha-, kala-, taimetoit- või gluteenivaba roog.
  • Mugavus: Unustage toiduvalmistamine ja söögikohtade otsimine - meie toome toidu otse teieni.
  • Tervislikkus: Kasutame ainult kvaliteetset toorainet ja järgime rangelt toiduohutusstandardeid.
  • Kiirus ja täpsus: Täidame teie tellimuse kiiresti ja täpselt, et saaksite nautida toitu just siis, kui soovite.

Kokkuvõttes pakub meie ettevõte lihtsat ja maitsvat kodust lõunasööki igal tööpäeval kella 11.00-st kuni 15.00-ni. Oleme siin selleks, et muuta teie päevad mugavamaks ja maitserohkemaks. Liituge meiega ja avastage uus viis nautida lõunasööki!

Kui soovite rohkem teavet meie ettevõtte ja menüü kohta või soovite kohe tellida, külastage meie veebisaiti või helistage meie tellimiskeskusesse. Tervislik ja maitsvate toitude nautimine pole kunagi olnud nii lihtne!

DOSE OÜ kontaktid

DOSE OÜ tegevusaruanne 2022

Dose OÜ alustas aastat 2022 aktiivselt, tegutsedes mitmes erinevas toitlustuskohas: Smarten Logistikakeskuses Assakul ja Rukki tee 1, Saku Metallis ja Cafe Agassis. Panustati ja pingutati Cafe Agassi tööd kevadeni, kuhu võeti tööle 3 inimest. Mindi juulist suvepuhkusele koos Tennisehalliga, mis sügisel september 2022 siiski suleti klientide puuduse tõttu. Samuti pandi kinni väheste klientide tõttu Assaku Smarten Logistikakeskus, mis jättis Covidi tõttu kliendid kodukontorisse. August 2022 osaleti Omniva sööklate riigihankes, mille tulemusena toitlustab alates detsember 2022 Dose OÜ Omniva

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks ärilõunad on uus võrgustikutööriist

Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumiste
ssb.ee
Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumisteks. Üks selline kohtumispaik, mis on populaarsust kogunud, on ärilõuna. See artikkel uurib, miks ärilõunad on saanud professionaalide jaoks oluliseks, kes soovivad laiendada oma võrgustikke ja luua tähendusrikkaid kontakte. Põhjus 1: Soosib suhete loomist On vana ütlus, et 'inimesed teevad äri inimestega, keda nad tunnevad, meeldivad ja usaldavad.' Ärilõunad pakuvad suurepärast võimalust kellegagi isiklikus ja professionaalses

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.