KARET VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Uut aastat vastu võttes jätkub sisekujunduse maailmas areng, tuues esile värsked ja uuenduslikud trendid dekoratiivsetes seina viimistlustes. Need trendid ei tõ

5 trendi dekoratiivsete seina viimistluste jaoks aastal 2023

Uut aastat vastu võttes jätkub sisekujunduse maailmas areng, tuues esile värsked ja uuenduslikud trendid dekoratiivsetes seina viimistlustes. Need trendid ei tõsta mitte ainult ruumide esteetilist atraktiivsust, vaid peegeldavad ka kasvavat rõhku jätkusuutlikkusele ja isikupärastamisele disainis. Selles postituses uurime viit peamist dekoratiivsete seina viimistluste trendi aastaks 2023, mis on valmis muutma nii kodusid kui kaubanduslikke ruume.

Tekstuuriga krohv

Tekstuuriga krohv on teinud olulise tagasituleku, keskendudes käsitööoskustele, mis lisavad seintele sügavust ja iseloomu. See trend tähistab käsitsi peale kantud viimistluste ainulaadseid ebatäiuslikkusi ja taktiilseid omadusi.

Alates tagasihoidlikust stukost kuni dramaatiliste skulpturaalsete efektideni saab tekstuuriga krohvi kohandada mitmel viisil, et see sobiks erinevate disainieelistustega. See pakub ajatut välimust, mida saab kohandada nii kaasaegsete kui ka traditsiooniliste interjööride jaoks.

Disainerid lisavad tekstuuriga krohvi minimalistlikes seadetes, kasutades seda soojuse ja huvi lisamiseks muidu karmidesse ruumidesse. Samuti kasutatakse seda maksimalistlikus dekooris, et täiendada rikkalikke mustreid ja värve.

Keskkonnasõbralikud materjalid

Keskkonnasõbralikud materjalid on seina viimistlustööstuses üha enam populaarsust kogumas. Jätkusuutlikud värvid ja kattematerjalid, mis sisaldavad vähe lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOCs), on saamas terviseteadlike tarbijate standardvalikuks.

Looduslikud seinakatted, nagu rohukangas ja bambus, on mitte ainult keskkonnasõbralikud, vaid lisavad ka interjööridele tekstuuri ja soojust.

Keskkonnasõbralike seina viimistluste valimine võib oluliselt vähendada projekti keskkonnamõju, tagades samal ajal parema siseõhu kvaliteedi elanikele.

Metallikaktsendid

Metallikaktsendid seina viimistlustes lisavad luksust ja glamuuri. Eriti populaarsed on kuld, hõbe ja vask, pakkudes toonide valikut alates tagasihoidlikust läikest kuni julge sära.

Disainerid katsetavad metallviimistluste ühendamist teiste materjalidega nagu puit, betoon või klaas, et luua ainulaadseid, kihilisi välimusi.

Olgu see kaasaegne, tööstuslik või klassikaline seadistus, metallikuid saab kohandada erinevate disainistiilide täiustamiseks, tõestades nende mitmekülgsust.

Julged tapeedikujundused

2023. aastal teevad avalduse suurte mustrite ja erksate värvidega tapeedid. Need kujundused võivad muuta ruumi, muutes seinad ruumi fookuspunktiks.

Tapeedikujunduste kohandamise võimalus võimaldab isikupärastamist, mis võib peegeldada individuaalseid stiile või kaubanduslike ruumide brändingut.

Tapeedi kasutamine avalduselemendina võib dikteerida ruumi teema ja värvipaleti, olles lähtepunktiks ülejäänud dekoorile.

3D-seinapaneelid

3D-seinapaneelid on dekoratiivsete seina trendide eesliinil, pakkudes uuenduslikke materjale ja kujundusi, mis loovad kaasahaarava visuaalse efekti.

Need paneelid võivad lisada tasasele pinnale ruumi ja tekstuuri illusiooni, pakkudes dünaamilist alternatiivi traditsioonilistele lamedatele seinatöötlustele.

3D-seinapaneelid saab kasutada mitmesugustes seadetes, alates elamutest kuni kaubanduslikeni, ja neid saab värvida või jätta nende loomulikku olekusse, et see sobiks disainivajadustega.

Kas soovite oma ruumi tõsta viimase peal dekoratiivsete seina viimistluste trendidega? Võtke ühendust KARET VIIMISTLUS OÜ-ga eksperttöö ja kohandatud lahenduste saamiseks.

Kontakt 

+372 5347 1724

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma koju sobivad plaadid?

Õigete plaatide valimine oma koju on oluline otsus, mis mõjutab nii eluruumi esteetikat kui ka funktsionaalsust. Arvestades saadaolevate võimaluste rohkust, on
ssb.ee
Õigete plaatide valimine oma koju on oluline otsus, mis mõjutab nii eluruumi esteetikat kui ka funktsionaalsust. Arvestades saadaolevate võimaluste rohkust, on oluline mõista plaatide valiku aluseid, et teha teadlik valik, mis on kooskõlas teie stiili ja vajadustega. Erinevate plaatide materjalide mõistmine Keraamilised plaadid on populaarne valik nende mitmekülgsuse ja viimistluste valiku tõttu. Need sobivad nii kuivadele kui ka märgadele aladele seintele ja põrandatele, pakkudes vastupidavuse ja kuluefektiivsuse tasakaalu. Porseleinsed plaadid on tuntud oma tiheduse ja niiskuskindluse

Mille järgi valida õiget värvi oma ruumi jaoks?

Värv ei ole lihtsalt seinale kantud toon; see on oluline element, mis määrab ruumi atmosfääri ja meeleolu. Õige värv võib tõsta esteetilist meeldivust, täiendad
ssb.ee
Värv ei ole lihtsalt seinale kantud toon; see on oluline element, mis määrab ruumi atmosfääri ja meeleolu. Õige värv võib tõsta esteetilist meeldivust, täiendada mööblit ja isegi mõjutada meie emotsioone ja käitumist. Enne värvivalikute tohutusse merre sukeldumist on oluline kaaluda tegureid nagu valgustus, ruumi suurus ja ruumi funktsioon. Need elemendid aitavad teil valida teie projekti jaoks ideaalse tooni ja viimistluse. Erinevad värvi viimistlustüübid Matte ehk lameda viimistlusega pinnad on mittepeegelduvad ja varjavad hästi ebatasasusi, muutes selle ideaalseks lagedele ja madala

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.