AT Z Teenused OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommen

AT Z Teenused OÜ hetkeolukord

Juba 8102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tere tulemast meie blogisse, kus me jagame teiega meie ettevõtte, AT Z Teenused OÜ, viimaseid uudiseid ja arenguid. AT Z Teenused OÜ on ettevõte, mis asutati 2016. aasta septembris, eesmärgiga pakkuda teenuseid kahes valdkonnas: raamatupidamine ja administreerimisteenused. Meie missioon on aidata Eesti ettevõtetel, mille omanikeks on nii mitteresidendid kui ka Eesti residendid, oma raamatupidamis- ja administreerimisvajadusi rahuldada.

Meie peamised kliendid on alustavad ettevõtted, mille vanus on sarnane meie enda ettevõtte vanusega. Me kasvame koos nendega, aidates neil oma äri kasvatada ja areneda. Praegu teenindame umbes 35 lepingulist klienti raamatupidamise osas ja lisaks on meil ka mõned kliendid, kellele pakume administreerimisteenuseid.

Viimase aasta jooksul oleme teinud märkimisväärseid edusamme oma ettevõtte struktuuri täiendamisel ja teenuste valiku laiendamisel. Meie eesmärk on tagada optimaalne koormus töötajatele ja kasutada nende tööaega võimalikult efektiivselt. See protsess lõppes aasta lõpus ja me ootame paremaid tulemusi 2023. aastal.

Lisaks oleme arendanud uut valdkonda: äriplaanide koostamine erinevate toetuste taotlemiseks. Meie meeskonnal on selles valdkonnas pikaajaline kogemus ja me saame rakendada oma teadmisi ja kogemusi äriplaanide koostamisel.

Mis puutub meie finantsseisu, siis meie müügitulu aruanne perioodi jooksul oli 84 tuhat eurot, mis on suhteliselt sarnane tulu võrra aasta varem (88 tuhat eurot). Aruanne perioodi kasum oli 2 tuhat eurot, mis oli madalam kui aasta varem, mis oli tingitud mõnede klientide tegevuse peatumisega või olulise vähendamisega seoses Venemaa agressiooniga Ukrainas.

Maailma majanduslikud ja poliitilised sündmused mõjutavad erinevate klientide ärimudeleid, kuid tänu meie laiale profiilile ja ettevõtte portfellile suudame vähendada negatiivsete maailmasündmuste mõju meie müügituludele või rentaablusele.

Investeeringute osas ei olnud meil 2022. aastal investeeringuid ja me ei plaani ka 2023. aastal investeeringuid teha.

Mis puutub meie personali, siis keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 4 töötajat, kuid enamik neist töötas osalise koormusega, seega täiskoormuse arvestuseks oli 3 töökohta. Üks meie töötajatest asub Soomes, mis annab meile võimaluse laiendada oma raamatupidamisteenuseid Soome turule.

Meie tööjõukulud aruandeaastal olid 62 tuhat eurot, mis on umbes kolmandiku võrra suurem kui aasta varem (47 tuhat eurot).2023. aasta põhieesmärkideks on ettevõtte struktuuri ja rentaabluse säilitamine ning uute klientide leidmine, et tagada piisav koormus ja rentaablus. Me ootame põnevusega uut aastat ja uusi võimalusi, mis see meile toob.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Äriplaani koostamine edu aluseks

Iga eduka ettevõtte aluseks on hästi koostatud äriplaan. Äriplaan on dokumendiks, mis kirjeldab ettevõtte eesmärke, strateegiat ja tegevuskava, et saavutada edu
ssb.ee
Iga eduka ettevõtte aluseks on hästi koostatud äriplaan. Äriplaan on dokumendiks, mis kirjeldab ettevõtte eesmärke, strateegiat ja tegevuskava, et saavutada edu turul. See toimib teejuhina ettevõtte käivitamisel, laiendamisel või uute projektide käivitamisel. Äriplaani koostamine on oluline protsess, mis aitab ettevõtjatel selgitada oma visiooni ja panna paika selged eesmärgid. Selles artiklis vaatleme, miks äriplaani koostamine on oluline ja kuidas seda edukalt teha. Miks äriplaani koostamine on oluline? Selgus ja fookus : Äriplaan aitab ettevõtjal selgelt mõista oma äri eesmärke ja

Mis on maksunõustamine?

Maksundus on oluline aspekt igas majanduses, ja see mõjutab nii ettevõtteid kui ka üksikisikuid. Maksude mõistmine ja nendega nõuetekohane toimetulek on hädavaj
ssb.ee
Maksundus on oluline aspekt igas majanduses, ja see mõjutab nii ettevõtteid kui ka üksikisikuid. Maksude mõistmine ja nendega nõuetekohane toimetulek on hädavajalik, et tagada finantsstabiilsus ja jätkusuutlikkus. Selles valdkonnas on maksunõustamine kriitilise tähtsusega, kuna see aitab inimestel ja ettevõtetel navigeerida keeruliste maksuseaduste ja -nõuete maailmas ning leida viise, kuidas maksukoormat optimeerida. Selles artiklis vaatleme, miks maksunõustamine on oluline ja kuidas see aitab kaasa edukale äritegevusele. Miks maksunõustamine on oluline Maksuoptimeerimine : Üks peamisi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.