Rohkema info nägemiseks:

AT Z Teenused OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakume täies ulatuses äriühingute administreerimise ja konsulteerimise teenuseid, aidates klientidel hoida oma äri jooksvaid küsimusi kontrolli all.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Edukas äriettevõte nõuab palju rohkemat kui lihtsalt suurepärast ideed või toodet. See nõuab ka tõhusat ja hästi korraldatud administreerimist. Siin tulebki mängu AT Z Teenused OÜ, ettevõte, mis on pühendunud sellele, et aidata ettevõtetel ja äriühingutel haldada oma igapäevaseid administratiivseid ülesandeid täies ulatuses. Tänu nende visioonile ja missioonile on AT Z Teenused OÜ saanud usaldusväärseks partneriks paljudele ettevõtetele nende äritegevuse optimeerimisel ja kasvul.

AT Z Teenused OÜ visioon keskendub täielikule ettevõtte administreerimisele. See tähendab, et nad pakuvad tuge alates ettevõtte asutamise hetkest ja jätkavad koostööd kõigis arenguetappides. Selle visiooni aluseks on idee, et ettevõtte omanikud ja juhid peaksid saama keskenduda oma põhitegevusele, lastes AT Z Teenustel hoolitseda kõikide administreerimise küsimuste eest. See võimaldab ettevõtetel oma aega ja ressursse efektiivsemalt kasutada, mis omakorda soodustab kasvu ja arengut.

AT Z Teenused OÜ missioon seisneb igakülgse teenuse pakkumises, mis vastab iga kliendi unikaalsetele vajadustele. Nad usuvad, et iga ettevõte on erinev ja seetõttu vajab personaalset lähenemist administreerimisele. See tähendab, et nad kohandavad oma teenuseid vastavalt klientide vajadustele, olgu selleks siis raamatupidamine, personalihaldus, õigusnõustamine või muu administreerimise valdkond. AT Z Teenused OÜ meeskond on oma valdkonna eksperdid ning nende eesmärk on aidata ettevõtetel kasvada ja areneda, pakkudes samal ajal usaldusväärset ja professionaalset tuge.

AT Z Teenused OÜ pakub mitmesuguseid teenuseid, mis hõlmavad kõiki aspekte ettevõtte administreerimisest. Nende teenuste hulka kuuluvad:

  1. Raamatupidamine: Täpne ja õigeaegne raamatupidamine on iga ettevõtte jaoks oluline. AT Z Teenused OÜ tagab, et teie raamatupidamine on korras, aidates teil jälgida finantsolukorda ja teha teadlikke otsuseid.

  2. Personalihaldus: Ettevõtte personal on üks olulisemaid ressursse. AT Z Teenused OÜ aitab teil hallata personali küsimusi, alates värbamisest kuni töötajate hüvitiste ja lepingute haldamiseni.

  3. Õigusnõustamine: Õigusküsimused võivad ettevõttele suurt peavalu tekitada. AT Z Teenused OÜ pakub õigusnõustamist, et aidata teil mõista ja järgida kehtivaid seadusi ja regulatsioone.

  4. Ettevõtte asutamine: Kui plaanite uue ettevõtte loomist, on AT Z Teenused OÜ valmis aitama kõigi vajalike sammudega, et asutamine oleks sujuv ja seaduslik.

AT Z Teenused OÜ on ettevõtte, mis on pühendunud klientide administreerimise täielikule ulatusele. Nende visioon keskendub ettevõtete arengule, pakkudes professionaalset ja usaldusväärset tuge igal sammul. Nende missioon on pakkuda personaalset lähenemist, mis vastab iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Olgu tegemist raamatupidamise, personalihalduse või õigusnõustamisega, saate kindel olla, et AT Z Teenused OÜ on teie usaldusväärne partner ettevõtte administreerimisel.

Kui soovite oma ettevõtte administreerimise küsimustega tegeleda professionaalselt ja tõhusalt, siis on AT Z Teenused OÜ teie parim valik. Laske neil hoolitseda detailide eest, et teie saaksite keskenduda oma äri arendamisele ja kasvatamisele.

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

kontakt

AT Z Teenused OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Kiire ja professionaalne raamatupidamine, soovitan kõigile!

- Janek S.

Usaldusväärsed raamatupidajad, kes teevad elu lihtsamaks!

- Markus T.

AT Z Teenused on meie usaldusväärne abiline.

AT Z Teenused OÜ tegevusaruanne 2022

Tere tulemast meie blogisse, kus me jagame teiega meie ettevõtte, AT Z Teenused OÜ, viimaseid uudiseid ja arenguid. AT Z Teenused OÜ on ettevõte, mis asutati 2016. aasta septembris, eesmärgiga pakkuda teenuseid kahes valdkonnas: raamatupidamine ja administreerimisteenused. Meie missioon on aidata Eesti ettevõtetel, mille omanikeks on nii mitteresidendid kui ka Eesti residendid, oma raamatupidamis- ja administreerimisvajadusi rahuldada. Meie peamised kliendid on alustavad ettevõtted, mille vanus on sarnane meie enda ettevõtte vanusega. Me kasvame koos nendega, aidates neil oma äri kasvatada ja

Dropdown

kõik artiklid

Äriplaani koostamine edu aluseks

Iga eduka ettevõtte aluseks on hästi koostatud äriplaan. Äriplaan on dokumendiks, mis kirjeldab ettevõtte eesmärke, strateegiat ja tegevuskava, et saavutada edu
ssb.ee
Iga eduka ettevõtte aluseks on hästi koostatud äriplaan. Äriplaan on dokumendiks, mis kirjeldab ettevõtte eesmärke, strateegiat ja tegevuskava, et saavutada edu turul. See toimib teejuhina ettevõtte käivitamisel, laiendamisel või uute projektide käivitamisel. Äriplaani koostamine on oluline protsess, mis aitab ettevõtjatel selgitada oma visiooni ja panna paika selged eesmärgid. Selles artiklis vaatleme, miks äriplaani koostamine on oluline ja kuidas seda edukalt teha. Miks äriplaani koostamine on oluline? Selgus ja fookus : Äriplaan aitab ettevõtjal selgelt mõista oma äri eesmärke ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.