MINIGOLF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1236 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommen

MINIGOLF OÜ hetkeolukord

Juba 1236 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Minigolf OÜ asutati 30.septembril 2016.aastal. Ettevõtte avas 19.10.2017 Nautica kaubanduskeskuses turismiatraktsiooni Park Minigolf. Park

Minigolf on piletiga sissepääsu alusel tegutsev külastuskeskus, kus saab siseruumi tingimustes harrastada minigolfi mängimist. Oma 24 rajaga (16 rada Park väljakul ja 8 rada WWW Saloon väljakul) oleme Põhjamaade suurim siseruumides tegutsev minigolfikeskus.

Meie rajad sobivad igas vanuses mängijatele ning oma seltskondliku iseloomu tõttu saavad ala harrastada nii perekonnad kui ka sõpruskonnad.

Meie ruumides on võimalik tähistada ka erinevaid sündmusi, olgu selleks siis sünnipäevad või ettevõtete meeskonnaüritused. Täiendavalt korraldame erinevaid võistlusturniire, et mingolfi Eestis populariseerida. Meie keskust külastavad ka paljud turistid (eriti soomlased). Nii 2018. kui ka 2019. aastal külastas meie mängukeskust üle 10 000 turisti ja kahe esimese tegevusaasta jooksul tehti kokku üle 60 000 mänguringi.

2022.aasta müügitulu oli 147 802 eurot ja kasum 6 325 eurot. Võrreldes varasemate, COVID'iga seotud, aastatega oleme oma käibe peaaegu taastanud kriisi-eelsele tasemele. COVID piirangute mõju taandumise märkidest annab aimu ka suurenenud ürituste broneeringute arv nii 2022.

aasta lõpus kui ka 2023. aasta esimesse kvartalisse.

Minigolf OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat. 2022. aastal moodustasid tööjõukulud (sh maksud) 40 234 eurot, juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.