SAUL PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

SAUL PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 3170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Saul Project, mis on tuntud oma innovaatiliste ja kvaliteetsete hoonestusprojektide poolest, asutati 2018. aastal. See ettevõte kanti Äriregistrisse 21. veebruaril 2018. aastal, mis näitab, et see on juba mõnda aega olnud oluline osa Eesti majandusest. Osaühing Saul Project on spetsialiseerunud hoonestusprojektide arendusele, mis on klassifitseeritud Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi koodiga 41101. See tähendab, et nad on pühendunud kvaliteetsete hoonete ja struktuuride loomisele, mis aitavad kaasa Eesti majanduse kasvule ja arengule.

Aruandeperioodil, mis kestis 01.01.2022 kuni 31.12.2022, lõpetas Osaühing Saul Project muljetavaldava 37 224 euro suuruse kasumiga. See näitab, et hoolimata majanduslikest väljakutsetest, mis võivad mõjutada ehitussektorit, on Osaühing Saul Project suutnud säilitada stabiilsuse ja kasumlikkuse.

Osaühing Saul Project on ka suur tööandja, kus töötajate keskmine arv on 48. See tähendab, et nad mitte ainult ei aita kaasa Eesti majandusele oma projektide kaudu, vaid loovad ka töökohti ja võimalusi inimestele. Aruandeperioodi jooksul, mis kestis 01.01.2022 kuni 31.12.2022, moodustas nende palgafond kokku 828 264 eurot. See näitab, et Osaühing Saul Project on pühendunud oma töötajatele õiglase tasu maksmisele ja nende panuse tunnustamisele.

Osaühing Saul Projecti juhatus koosneb ühest liikmest. See tähendab, et ettevõtte otsuste tegemisel on keskne roll ühel inimesel, mis võib aidata kaasa kiirematele ja tõhusamatele otsustusprotsessidele. See struktuur võib aidata kaasa ka ettevõtte ühtsele visioonile ja strateegiale.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Osaühing Saul Project on oluline osa Eesti majandusest, pakkudes kvaliteetseid hoonestusprojekte ja luues töökohti. Nende pühendumus kvaliteedile, stabiilsusele ja töötajate tunnustamisele on aidanud neil saavutada kasumlikkust ja jätkusuutlikkust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid teenuseid Rendimees24 pakub?

Tööjõu renditeenus on tänapäeval üks populaarsemaid viise, kuidas leida ajutist tööjõudu, kes saavad ettevõttele vajaliku töö kiiresti ja kvaliteetselt tehtud.
ssb.ee
Tööjõu renditeenus on tänapäeval üks populaarsemaid viise, kuidas leida ajutist tööjõudu, kes saavad ettevõttele vajaliku töö kiiresti ja kvaliteetselt tehtud. Kui teie ettevõte vajab kiiresti ning ajutiselt tööjõudu, siis võib Rendimees24 olla just teie jaoks õige valik. Meie eesmärgiks on pakkuda kogemusega meisterlikku personali liht- ja liinitöölistest, oskustööjõu ning hooajatöölisteni. Meie meeskond tegeleb tööjõu renditeenuse pakkumisega juba aastaid ning oleme kogunud palju kogemusi erinevate ettevõtete ja töövaldkondade jaoks. Meie eesmärk on alati leida parim lahendus just teie

Kellele sobib tööjõurent? Rendimees 24 eksperdid teavad

Tööjõurent on muutumas üha populaarsemaks teenuseks ettevõtetele, kes soovivad leida kiirelt ja lihtsalt sobiva ajutise tööjõu. Kas ka Teie ettevõte vajab ajuti
ssb.ee
Tööjõurent on muutumas üha populaarsemaks teenuseks ettevõtetele, kes soovivad leida kiirelt ja lihtsalt sobiva ajutise tööjõu. Kas ka Teie ettevõte vajab ajutist tööjõudu? Kui vastasite jaatavalt, siis Rendimees 24 on Teie jaoks õige valik. Kuid miks peaks üldse valima tööjõurenti, kui saab ka ise töötajaid otsida ja palgata? Vastus on lihtne - ajasääst ja mugavus. Tööjõurenti puhul tegeleb teenusepakkuja kõikide tööjõuga seotud küsimustega ning tellija saab keskenduda oma põhitegevusele. Lisaks on renditööjõud lihtsamini ja kiiremini asendatav ning vajadusel saab neid paindlikult kasutada.

Kas otsid professionaalset lahendust töötajate leidmiseks? Tutvu Rendimees 24 tööjõu renditeenusega!

Töötajate leidmine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Rendimees 24 on professionaalne tööjõu rendi ettevõte, mis pakub teie ettevõttele kiiret ja tõhus
ssb.ee
Töötajate leidmine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Rendimees 24 on professionaalne tööjõu rendi ettevõte, mis pakub teie ettevõttele kiiret ja tõhusat lahendust sobivate töötajate leidmisel. Meie eesmärgiks on aidata ettevõtetel leida kõige sobivamad töötajad vastavalt nende vajadustele, kas lühiajaliselt või pikemaks perioodiks. Meie professionaalne meeskond võtab enda peale kõik personaliotsingu protsessi etapid, alates sobivate kandidaatide leidmisest kuni nende värbamiseni. Meie teenused hõlmavad personaliotsingut, tööjõu rentimist ja ka terviklikku personalihaldust. Pakume

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.