Rohkema info nägemiseks:

SAUL PROJECT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme tunnustatud oskus- ja liinitööjõu rentimisele pühendunud ettevõte. Uuri rohkem meie teenuste kohta ja saad teada, kui lihtne võib töötajate leidmine olla.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Rendimees24 on eeskujulik ettevõte, millele on pühendunud oskus- ja liinitööjõu rentimine. Juba aastast 2015 oleme aidanud ettevõtetel leida mitte ainult kogenud töötajaid, vaid ka neid, kes toovad kaasa värskust, ambitsiooni ja potentsiaali ettevõtte kasvule. Me mõistame, kui oluline on leida õige töötaja, sest iga ettevõte vajab tugevat meeskonda, et ellu viia ideid, mille nimel on kaua vaeva nähtud.

Rendimees24 on siin selleks, et pakkuda teile professionaalset tööjõuteenust. Meie eesmärk on aidata teie ettevõttel saavutada oma unistused, kujundades selle õigete inimeste abil täpselt selliseks, nagu olete alati soovinud - ja kõik see täiesti riskivabalt.

Palkamise riskid võivad olla hirmutavad, eriti uutele ettevõtetele. Meiega on võimalik neid riske minimeerida, võimaldades teil kiiresti kohaneda ärimaailmas ja kasvada konkurentsivõimeliseks. Meie paindlikud lahendused võimaldavad teil rentida personali nii lühiajaliselt kui ka pikemaks perioodiks - täpselt vastavalt teie vajadustele.

Teame, et üks suurus ei sobi kõigile. Seepärast keskendume just teie vajadustele. Ärge raisake aega töötajate otsimisele - Rendimees24 teeb selle teie eest ära! Korraldame ja moodustame just teie ettevõttele sobiva tiimi, tagades teie ettevõtte töö efektiivsuse ja kiiruse.

Meie Tööjõuteenused Hõlmavad:

  • Liht- ja Liinitööjõud: Tagame teile oskustöötajaid, kes teevad lihtsatest ja keerukatest töödest rõõmuga puhta töö.
  • Lao- ja Logistikatööjõud: Meie spetsialistid tagavad, et teie logistikaprotsessid oleksid sujuvad ja efektiivsed.
  • Oskustööjõud: Kogenud oskustöötajad, kes toovad teie ettevõttesse uusi ideid ja teadmisi.
  • Ehitusspetsialistid: Ehitusmaailmas on meie tiim teie kindel tugi, tagades, et teie projektid kulgevad sujuvalt ja efektiivselt.
  • Hooajatöölised: Ajutine tööjõud hooajaliste tipphetkede jaoks, tagades teie ettevõttele paindlikkuse.

Rendimees24 on teie usaldusväärne partner tööjõu vallas. Ärge jääge hätta personali leidmisega, laske meil enda hooleks võtta. Usaldage meid, et saavutada suurepärased tulemused oma ettevõtte kasvu ja produktiivsuse vallas. Teie edu on meie prioriteet.

Rohkem infot renditööjõu kohta leiad meie kodulehelt!

Rendimees24

SAUL PROJECT OÜ kontaktid

SAUL PROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Saul Project, mis on tuntud oma innovaatiliste ja kvaliteetsete hoonestusprojektide poolest, asutati 2018. aastal. See ettevõte kanti Äriregistrisse 21. veebruaril 2018. aastal, mis näitab, et see on juba mõnda aega olnud oluline osa Eesti majandusest. Osaühing Saul Project on spetsialiseerunud hoonestusprojektide arendusele, mis on klassifitseeritud Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi koodiga 41101. See tähendab, et nad on pühendunud kvaliteetsete hoonete ja struktuuride loomisele, mis aitavad kaasa Eesti majanduse kasvule ja arengule. Aruandeperioodil, mis kestis

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid teenuseid Rendimees24 pakub?

Tööjõu renditeenus on tänapäeval üks populaarsemaid viise, kuidas leida ajutist tööjõudu, kes saavad ettevõttele vajaliku töö kiiresti ja kvaliteetselt tehtud.
ssb.ee
Tööjõu renditeenus on tänapäeval üks populaarsemaid viise, kuidas leida ajutist tööjõudu, kes saavad ettevõttele vajaliku töö kiiresti ja kvaliteetselt tehtud. Kui teie ettevõte vajab kiiresti ning ajutiselt tööjõudu, siis võib Rendimees24 olla just teie jaoks õige valik. Meie eesmärgiks on pakkuda kogemusega meisterlikku personali liht- ja liinitöölistest, oskustööjõu ning hooajatöölisteni. Meie meeskond tegeleb tööjõu renditeenuse pakkumisega juba aastaid ning oleme kogunud palju kogemusi erinevate ettevõtete ja töövaldkondade jaoks. Meie eesmärk on alati leida parim lahendus just teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.