RIVEKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

RIVEKO OÜ hetkeolukord

Juba 6299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Riveko OÜ on Eesti toitlustusmaastikul suhteliselt uus, kuid juba oma jälje jätnud ettevõte. Asutatud aastal 2018, on see ettevõte pühendunud kvaliteetse toitlustuse pakkumisele Järva-Jaani alevikus, kus asub nende populaarne söögikoht 'Jaani Tare'. Riveko OÜ on kiiresti saavutanud kohaliku elanikkonna usalduse ja tunnustuse, pakkudes maitsvat ja kvaliteetset toitu, mis on valmistatud kohalikest toorainetest.

Riveko OÜ peamine tegevusala on kohapealne toitlustus. Klientidele pakutakse laia valikut roogasid, mis on valmistatud kohalikest ja värsketest toorainetest. Lisaks sellele on Riveko OÜ-l ka võimalus korraldada erinevaid üritusi, nagu sünnipäevad, pulmad, firmaüritused ja palju muud. Ettevõte on tuntud oma paindlikkuse ja kliendikeskse lähenemise poolest, pakkudes igale kliendile personaalset lähenemist ja kohandatud menüüd.

Lisaks kohapealsele toitlustusele pakub Riveko OÜ ka toidu kaasamüüki. See on suurepärane võimalus neile, kes soovivad nautida kvaliteetset toitu oma kodus või kontoris. Kaasamüüdav toit on alati värskelt valmistatud ja pakendatud nii, et see säilitaks oma maitse ja kvaliteedi.

Riveko OÜ majandusnäitajad on muljetavaldavad. Aastal 2022 teeniti müügitulu 214006 eurot, mis on märkimisväärne saavutus arvestades, et ettevõte on tegutsenud vaid mõned aastad. See näitab, et Riveko OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis on nõutud.

Ettevõttes töötas aastal 2022 kolm töölepingulist töötajat. Need on inimesed, kes on pühendunud oma tööle ja kelle eesmärk on pakkuda parimat teenust. Riveko OÜ väärtustab oma töötajaid ja pakub neile head töökeskkonda ja konkurentsivõimelist palka.

Riveko OÜ jätkab oma tegevust ka aastal 2023. Ettevõtte eesmärk on jätkata kasvamist ja pakkuda oma klientidele veelgi paremaid toitlustusteenuseid. Riveko OÜ on pühendunud oma missioonile pakkuda kvaliteetset toitu ja suurepärast teenindust ning on valmis vastu võtma uusi väljakutseid, et saavutada oma eesmärke.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Lõunapakkumine 02.11.23

Lõunapakkumine Sealiha guljass 6.- Praeleib ahjulihaga 7.- Ahjukartul , friikartul , tatar 53002664 
 Avatud 11.00-18.00
ssb.ee
Lõunapakkumine Sealiha guljass 6.- Praeleib ahjulihaga 7.- Ahjukartul , friikartul , tatar 53002664 Avatud 11.00-18.00

Selle nädala uue road

Nädalavahetuse uued tulijad Poke kauss kreveti või krõbekanaga Tiramisu
ssb.ee
Nädalavahetuse uued tulijad Poke kauss kreveti või krõbekanaga Tiramisu

Lõunapakkumine 08.02

Kotletid porgandi ja paprikaga 6.- Ahjukartul , kartulipüree , friikartul , tatar Kebab burger friikartulitega 7.- 53002664 
 Avatud 11.00-18.00
ssb.ee
Kotletid porgandi ja paprikaga 6.- Ahjukartul , kartulipüree , friikartul , tatar Kebab burger friikartulitega 7.- 53002664 Avatud 11.00-18.00

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.