VENI VIDI VICI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

VENI VIDI VICI OÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VENI VIDI VICI OÜ asutati aprillis 2019 põhitegevusalaga toitlustamine. Sooviks oli pakkuda

Eesti rahvale koduseid Itaalia toiduelamusi.

Esimene aruandeaasta oli paras katsumus, sest uue toitlustusasutuse avamine ja klientide leidmine ei ole kerge, seega jäädi kahjumisse. 2020 aasta tuli veelgi hullem, sest kimbutama hakkas covid.

Ajavahemikul 12. märtsist kuni 17. maini 2020 kehtis Eestis koroonaviiruse COVID-19 laialdase leviku tõttu eriolukord ja restorani avatuna hoida ei olnud võmalik ning koondasime töötajad ja enne suve sulgesime uksed. Covid järkus ka 2021 ning tegevusega ei olnud võimalik jätkata.

2021 sügisel aga võeti ennast kokku, kaasati uus osanik ja omanikud andsid ettevõttesse laenu uuteks investeeringuteks.

Soetatid pizzamasin, renditi uus pind ja plaan on jätkata toitlustamisettevõttega, mis pakub imehead

Itaalia pizzat.

Kuna uue tegevuse alustamine jäi aasta lõppu ja uue tegevuse tarbeks oli vaja teha uusi kulutusi, siis aruandeaasta lõpuga kahjum suurenes, mis viis omakapitali veelgi suuremasse miinusesse,

AGA 2022 kevadeks pizzabaar Pae tänaval toimib ja omakapitali nõue saab täidetud.

2021 aastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ja tasusid ei makstud, et hoida võimalikult kulusid kokku ning omanikud tegutsesis paljuski ise.

2022 aruandeaasta oli algselt kõik plaanipärane, kuid märtsist alates taaskord suur katsumus, sest rendipinnale tuli kevadel uus omanik ja juba väljakaubeldud soodsad tingimused tühistati ning lootus oma tegevusega suurde kasumisse jõuda purunes. Tööle võetud töötaja tuli koondada ja taas ise tegutsema hakata, aga ei tominud. Uus rendihind määrati nii kõrge ja muud tingimused olid ebamõistlikud ning pizzabaar tuli sulgeda. Uut tegevusplaani 2022 teises pooles juhatus ei suutnud välja mõelda.

2023 aastal otsustas juhatus tegevuse hetkel peatada, et mõelda, kas ja kuidas edasi, sest lisa raha enam pole omanikel investeerida. Jaanuaris võeti ettevõte maha ka käibemaksuregistrist ning tasuti viimased olmekulude arved.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.