DILARI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6697 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

DILARI OÜ hetkeolukord

Juba 6697 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ DILARI, mis on tuntud oma kvaliteetsete lasteriiete jäemüügi poolest internetis, alustas oma tegevust aprillis 2019. See on ettevõte, mis on pühendunud lasteriiete pakkumisele, mis on nii stiilsed kui ka mugavad, tagades samal ajal, et need on valmistatud kõrgeimate standardite järgi.

OÜ DILARI on lühikese aja jooksul saavutanud märkimisväärse edu, mis on peamiselt tingitud nende pühendumusest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad on pidevalt keskendunud oma tootevaliku laiendamisele, et rahuldada erinevaid klientide vajadusi ja eelistusi.2022. aastal ulatusid OÜ DILARI tulud 48 319 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid paar aastat. See näitab, et nende tooted on turul hästi vastu võetud ja et nad on suutnud luua tugeva kliendibaasi.

Hoolimata sellest edust, on OÜ DILARI otsustanud, et juhatuse liikmele töötasu ei maksta. See on otsus, mis näitab nende pühendumust ettevõtte kasvu ja arengu toetamisele. Selle asemel, et kasumit välja võtta, investeeritakse see tagasi ettevõttesse, et toetada selle laienemist ja pakkuda klientidele veelgi paremaid tooteid ja teenuseid.

OÜ DILARI on suurepärane näide ettevõttest, mis on pühendunud oma klientidele parima pakkumisele. Nende pühendumus kvaliteedile, klienditeenindusele ja pidevale arengule on võimaldanud neil saavutada märkimisväärset edu lühikese aja jooksul. Nende otsus mitte maksta juhatuse liikmele töötasu näitab, et nad on pühendunud ettevõtte pikaajalisele kasvule ja arengule. See on strateegia, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja saavutada märkimisväärset edu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Meist | Dilari

Lasteriiete (tüdrukutele, poistele ja imikutele) e-pood. Pakume suurt valikut ilusatest, stiilsetest ja kvaliteetsetest riietest ning käsitööna tehtud tooteid.
ssb.ee
Lasteriiete (tüdrukutele, poistele ja imikutele) e-pood. Pakume suurt valikut ilusatest, stiilsetest ja kvaliteetsetest riietest ning käsitööna tehtud tooteid. Teie laste jaoks Kõige olulisem asi on laste heaolu ja tervis. Ainult parimad asjad sinu lapsele. Kvaliteet parima hinnaga Suurepärane valik neile, kes hoolitsevad oma lastest!

Ortopeediline häll-kookon, võimaldab beebil olla õiges anatoomilises vormis, tundes ennast kaitstuna

  
 Beebikookon on mõeldud väikelastele alates sünnist kuni 6 kuud. Niipea kui laps hakkab aktiivselt liikuma ja ennast keerama, on aeg lahkuda sellest hubases
ssb.ee
  Beebikookon on mõeldud väikelastele alates sünnist kuni 6 kuud. Niipea kui laps hakkab aktiivselt liikuma ja ennast keerama, on aeg lahkuda sellest hubasest pesast. Kookonit võib kanda mööda korterit, võtta kaasa autosõitudele. See on ema jaoks väga mugav- laps on alati järelevalve all ja ema on kindel, et tal on sama hubane nagu ema kätel. Kaal: 1,8 kg Häll-kookon Mmery foam alus on valmistatud meditsiinilisest penopoleutetanist. Ei tekita allergiat, lihtne pesta, tolm ei imendu, ei kaota elastsust 20 aastat. Niiskuskindel kate on  vetthülgav, hingav, takistab puukide tekkimist,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.