Rohkema info nägemiseks:

DILARI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
lasteriiete, jalatsite ja aksessuaaride e-pood tüdrukutele, poistele ja imikutele
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna-Liisa P.

Tänu Dilari firmale sain oma lapsele otsitud talvesaapad! Kvaliteet oli hea ja hind eelarve sõbralik. Tänud!

- Kerli K.

Ma sain Dilari e-poes sooduskampaania ajal kõik vajalikud kingad lastele soodsa hinnaga. Suurepärane teenindus ja kiire tarne!

- Mihkel M.

Tänu Dilari poodide suurele valikule leidsin omale eriti moekad kingad. Soovitan kindlasti!

DILARI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ DILARI, mis on tuntud oma kvaliteetsete lasteriiete jäemüügi poolest internetis, alustas oma tegevust aprillis 2019. See on ettevõte, mis on pühendunud lasteriiete pakkumisele, mis on nii stiilsed kui ka mugavad, tagades samal ajal, et need on valmistatud kõrgeimate standardite järgi. OÜ DILARI on lühikese aja jooksul saavutanud märkimisväärse edu, mis on peamiselt tingitud nende pühendumusest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad on pidevalt keskendunud oma tootevaliku laiendamisele, et rahuldada erinevaid klientide vajadusi ja eelistusi.2022. aastal ulatusid OÜ DILARI tulud 48 319

Dropdown

kõik artiklid

Meist | Dilari

Lasteriiete (tüdrukutele, poistele ja imikutele) e-pood. Pakume suurt valikut ilusatest, stiilsetest ja kvaliteetsetest riietest ning käsitööna tehtud tooteid.
ssb.ee
Lasteriiete (tüdrukutele, poistele ja imikutele) e-pood. Pakume suurt valikut ilusatest, stiilsetest ja kvaliteetsetest riietest ning käsitööna tehtud tooteid. Teie laste jaoks Kõige olulisem asi on laste heaolu ja tervis. Ainult parimad asjad sinu lapsele. Kvaliteet parima hinnaga Suurepärane valik neile, kes hoolitsevad oma lastest!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.