SILBERNAGEL GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

SILBERNAGEL GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

1) ülevaade ettevõtte tegevusest

Silbernagel Grupp OÜ asutati 08.04.2020.

Ettevõtte põhitegevusalaks on veoste ekspedeerimine.

2) ettevõtte finantsseisundi ülevaade 2022 aasta majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 86 eurot (2021: kasum 73 eurot).

Aruandeaastal saadi müügitulu 12 023 eurot (2021: 7 309 eurot). 2022 aasta lõpul puuduvad ettevõttel lühi- ja pikaajalised kohustised.

3) olulised sündmused majandusaastal 2022. aastal alustas ettevõtte nõudluse tekkimisel Saaremaal reisiteenuste pakkumisega.

4) järgneva aasta plaanid 2023. aastal jätkame ettevõttes veoste eksperdeerimisega ning transporditeenuse pakkumisega. Pakume ka ettevõtetele operaatorteenust majutusettevõtete igapäevasel majandamisel ja haldamisel ning jätkame reisiteenuse pakkumisega Saaremaal, nõudluse tekkimisel ka mujal Eestis.

2023. aasta alguses on plaan esitada majandustegevuse registrile majandustegevuse teade reisiettevõtjana tegutsemiseks Eestis.

5) peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusegrupid

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad on veoste ekspedeerimine, transporditeenuste pakkumine, majutusettevõtete igapäevaseks majandamiseks turismihooajal operaatorteenuse pakkumine ning reisiteenuse pakkumine eelkõige Saaremaal, aga ka mujal Eestis.

7) olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud

Aruandeaastal põhivarasse ei investeeritud.

Terje Aus, juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.