Rohkema info nägemiseks:

SILBERNAGEL GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 138; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SILBERNAGEL GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

SILBERNAGEL GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

1) ülevaade ettevõtte tegevusest

Silbernagel Grupp OÜ asutati 08.04.2020.

Ettevõtte põhitegevusalaks on reisikorraldusteenuse pakkumine, reisimisega seotud reserveerimine. Vähesel määral tegeleme ka veoste eksspedeerimisega ning transporditeenuse pakkumisega.

2) ettevõtte finantsseisundi ülevaade 2023. aasta majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 1324 eurot (2022: kasum 86 eurot).

Aruandeaastal saadi müügitulu 27 494 eurot (2022: 12 023 eurot). 2023. aasta lõpul puuduvad ettevõttel lühi- ja pikaajalised kohustised.

3) olulised sündmused majandusaastal 2023. aastal registreeris ettevõte tegevusloa reisiettevõtjana tegutsemiseks Eestis ning ostis domeeni silbernagel.ee.

4) järgneva aasta plaanid 2024. aastal jätkame ettevõttes reisiteenuse pakkumisega Saaremaal, nõudluse tekkimisel ka mujal Eestis. Pakume ka operaatorteenust majutusettevõtte igapäevasel majandamisel ja haldamisel ning jätkame ka veoste ekspedeerimisega.

5) peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusegrupid

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad on reisiteenuse pakkumine, veoste ekspedeerimine, transporditeenuste pakkumine, majutusettevõtte igapäevaseks majandamiseks turismihooajal operaatorteenuse pakkumine.

7) olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud

Aruandeaastal põhivarasse ei investeeritud.

Terje Aus, juhatuse liige

SILBERNAGEL GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.