NETTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Köök on kodu süda ja kaasaegne tehnoloogia on võimaldanud varustada seda ruumi vidinatega, mis teevad toiduvalmistamise ja elu tervislikumaks, lihtsamaks ning n

5 hädavajalikku köögividinat kaasaegsetesse kodudesse

Köök on kodu süda ja kaasaegne tehnoloogia on võimaldanud varustada seda ruumi vidinatega, mis teevad toiduvalmistamise ja elu tervislikumaks, lihtsamaks ning nauditavamaks. Selles postituses uurime viit köögividinat, mis on hädavajalikud igas kaasaegses kodus.

1. Nutikas Wi-Fi kiirpott

Nutikas Wi-Fi kiirpott on mitmefunktsiooniline keedunõu, mis ühendab endas mitu köögiseadet. Seda saab juhtida nutitelefoni rakenduse kaudu, muutes selle mugavaks tööriistaks kiire elutempoga peredele ja inimestele. Omadustega nagu survekeetmine, aeglane keetmine ja praadimine, on see mitmekülgne lisa igasse kööki.

Neile, kes väärtustavad aega ja efektiivsust, on Instant Pot'i võime toitu valmistada kuni 70% kiiremini mängumuutev. Rakendus pakub ka juurdepääsu hulgale retseptidele, mis on ideaalne terviseteadlikele inimestele, kes soovivad proovida uusi, toitvaid toite.

2. Kõrgkiiruseline blender

Kõrgkiiruseline blender on võimas tööriist smuutide, suppide ja kastmete valmistamiseks. See suudab kergesti purustada jääd ja segada pähkleid ning seemneid, muutes selle ideaalseks tervislike toitude ja suupistete loomiseks.

Võime kiiresti segada puu- ja köögivilju toetab tervislikku toitumist, muutes toitaineterikaste toitude valmistamise lihtsaks. See on hädavajalik igaühele, kes soovib oma toidulauale lihtsalt lisada rohkem vitamiine ja mineraalaineid.

3. Õhufritüür

Õhufritüür on populaarne köögividin, mis küpsetab toitu kuuma õhu ümber ringlemise teel, luues krõbeda kihi sarnaselt praadimisega, kuid oluliselt vähem õli kasutades. See muudab toidu mitte ainult tervislikumaks, vaid vähendab ka segadust ja lõhnu köögis.

Peredele ja inimestele, kes on terviseteadlikud, kuid ajapuuduses, on õhufritüür ideaalne lahendus. See küpsetab toitu kiiresti ja vähem rasva kasutades, muutes tasakaalustatud toitumise järgimise lihtsamaks.

4. Sous Vide täppiskokk

Sous vide täppiskokk on vidin, mis võimaldab teil toitu valmistada täiusliku küpsusastmeni, kastes selle täpse temperatuuriga veevanni. See tehnika, mis oli kunagi ainult professionaalsete kokkade pärusmaa, on nüüd kättesaadav kodukokkadele.

Sous vide kokaga saate saavutada restoranikvaliteediga tulemusi oma koduköögis. See on ideaalne toidusõpradele, kes naudivad erinevate toiduvalmistamismeetodite ja retseptidega katsetamist.

5. Puutevaba prügikast

Puutevaba prügikast kasutab liikumisandureid, et avada ja sulgeda kaant automaatselt, vähendades kokkupuudet pisikutega ja muutes jäätmete kõrvaldamise hügieenilisemaks. See on lihtne, kuid efektiivne viis hoida oma köök puhas ja lõhnavaba. Eriti oluline kodudes, kus on väikesed lapsed või kus sageli süüa tehakse, pakub puutevaba prügikast mugavat ja sanitaarset lahendust köögijäätmete haldamiseks.

Täiendage oma kaasaegset elustiili meie hoolikalt valitud köögividinate valikuga. Võtke ühendust NETTRADE OÜ-ga, et leida uuenduslikke lahendusi, mis toovad mugavuse ja kvaliteedi teie koju.

VEEBIPOOD

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NETTRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Nettrade OÜ asutati 2020. aastal, mille põhitegevusala on jaemüük posti või Interneti teel.  Müügitulu 2022. aastal oli 292 tuhat eurot, 2021. aastal oli 236 tu
ssb.ee
Nettrade OÜ asutati 2020. aastal, mille põhitegevusala on jaemüük posti või Interneti teel. Müügitulu 2022. aastal oli 292 tuhat eurot, 2021. aastal oli 236 tuhat eurot. 2022. aastal oli ettevõtte majandustulemuseks 407 eurot kasumit, 2021. aastal kasum oli 1 362 eurot. 2022. aastal oli ettevõttel 1 töölepingu töötaja. 2022. aastal oli majanduskeskkond Eestis ja ka kogu maailmas väljakutseid pakkuv. Eelkõige mõjutasid majanduskeskkonda Ukraina sõda, energiahindade kiire kasv, kõrge inflatsioonitase ning kasvanud intressimäärad. Majandustegevuse olulisemad suhtarvud on: 2022 2021

Muutke oma vannituba spaasarnaseks nende aksessuaaridega

Kujutage ette, et astute oma vannituppa ja teid tervitab luksusliku spaa rahulik õhkkond. See unistus võib saada reaalsuseks õigete aksessuaaride ja loovuse puu
ssb.ee
Kujutage ette, et astute oma vannituppa ja teid tervitab luksusliku spaa rahulik õhkkond. See unistus võib saada reaalsuseks õigete aksessuaaride ja loovuse puudutusega. Vannitoa muutmine spaa sarnaseks ei ole ainult esteetika küsimus; see on ruumi loomine, kus saate pika päeva järel lõõgastuda ja ennast värskendada. Spaa-inspireeritud vannituba pakub pääsu igapäevaelu stressist, pakkudes privaatset pelgupaika lõõgastumiseks ja enesehoolduseks. See võib samuti suurendada teie kodu väärtust ja parandada teie üldist heaolu. Eesti sihtgrupi jaoks on vannituba rohkem kui lihtsalt funktsionaalne

Laste hooldustoodete käsiraamat

Kui tegemist on meie lastega, soovib iga vanem parimat. Turul on üleujutus lastehooldustoodetest, mistõttu on ülioluline valida esemed, mis on ohutud, usaldusvä
ssb.ee
Kui tegemist on meie lastega, soovib iga vanem parimat. Turul on üleujutus lastehooldustoodetest, mistõttu on ülioluline valida esemed, mis on ohutud, usaldusväärsed ja kasulikud teie lapse arengule. See juhend aitab teil navigeerida saadaolevate võimaluste laias valikus. Tänapäeva pered on hõivatumad kui kunagi varem ja Eesti vanemad otsivad tooteid, mis mitte ainult ei vasta nende laste vajadustele, vaid on kooskõlas ka nende elustiiliga. Mugavus, kvaliteet ja ohutus on meie tehnikat tundvate, terviseteadlike klientide peamised prioriteedid. Hädavajalikud lastehooldustooted Õrnadest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.