MONSOFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 18 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komme

MONSOFF OÜ hetkeolukord

Juba 18 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 68 korda.

Tegevusaruanne 2022

Monsoff OÜ on aktiivselt tegutsev äriühing, mis asutati hiljuti, 2021. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida juuksuri- ja muu iluteeninduse sektoris (EMTAK - 96021), pakkudes oma teenuseid peamiselt Eesti Vabariigi territooriumil. Monsoff OÜ põhitegevusala hõlmab mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas kosmeetika- ja iluteenindust, solaariumiteenuseid ning kosmeetikatoodete müüki. Lisaks iluteenindusele on Monsoff OÜ laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes klientidele ka fitnessi teenuseid. Nende jõusaalis on 14 kvaliteetset trenasööri, mis võimaldavad klientidel saavutada oma fitnessi eesmärke.

Monsoff OÜ on väike, kuid pühendunud meeskond, kus keskmiselt töötab 5 töötajat. Majandusaastal olid ettevõtte tööjõukulud kokku 32 146 eurot, mis näitab ettevõtte pühendumust oma töötajatele ja nende professionaalsele arengule.

Monsoff OÜ põhieesmärk järgmisel majandusaastal on kasvatada äritegevuse mahtu, jätkates salongis pakutavate teenuste osutamist ja salongi toodete müüki. Ettevõte on pühendunud oma turupositsiooni kindlustamisele, pakkudes kvaliteetseid teenuseid ja tooteid, mis vastavad klientide ootustele ja vajadustele.

Lisaks on Monsoff OÜ seadnud endale eesmärgiks 2023. aastal registreerida sissemakstud omakapital. See näitab ettevõtte pühendumust jätkusuutlikule kasvule ja arengule, investeerides oma ressursse ettevõtte pikaajalisse stabiilsusse ja edusse.

Kokkuvõttes on Monsoff OÜ pühendunud ettevõte, mis pakub laia valikut ilu- ja fitnessiteenuseid. Nende pühendumus kvaliteedile, klienditeenindusele ja jätkusuutlikule kasvule on teinud neist usaldusväärse partneri nii klientidele kui ka töötajatele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Püsimeik - Belesa

Püsimeik on kehakaunistamise viis, mille puhul kasutatakse tätoveerimisega sarnaseid tehnikaid ning selleks ettenähtud värve. Püsimeigi protseduuril viiakse vär
ssb.ee
Püsimeik on kehakaunistamise viis, mille puhul kasutatakse tätoveerimisega sarnaseid tehnikaid ning selleks ettenähtud värve. Püsimeigi protseduuril viiakse värv nahka peenikese nõela abil.  Oluline on teada, et püsimeigi värv on umbes nädal aega peale protseduuri märkimisväärselt tumedam ja huulte puhul ka erksam, kui paranenud tulemus. Püsimeigi protseduuri kestvus oleneb tehniku kogemustest ja töödeldavast nahapiirkonnast. Esmase protseduuri puhul tuleb arvestada 2 - 3 tunniga. Korduvprotseduuri puhul (korrektsioon) võib arvestada väiksema ajakuluga (1-1,5 tundi keskmiselt).

Saunad - Belesa

Floris Ilu- ja tervisekeskus pakub Kohilas ühe saunapiletiga kolme erineva sauna kasutamist:  
 
 aurusaun, 
 infrapunasaun, 
 leilisaun.   Leilisaunad on m
ssb.ee
Floris Ilu- ja tervisekeskus pakub Kohilas ühe saunapiletiga kolme erineva sauna kasutamist: aurusaun, infrapunasaun, leilisaun.   Leilisaunad on meestele ja naistele eraldi. Auru- ja infrapunasaun on ühised, mugavamaks kasutamiseks pakume lisatasu eest saunaseeliku renti, võimalik on rentida ka saunalina.  Tutvuge ka meie saunade hinnakirjaga. Kohapeal on võimalik osta ka erinevaid jooke (alkoholi me ei müü ja alkoholi tarbimine meie saunades on keelatud). Soovitame enne sauna tulekut ca 30-45 minutit ette helistada. Kindlasti tutvuge ka meie saunareeglitega.  

Fitnessi- ja jõusaal - Belesa

 Meie jõusaali seadmed:  
 1x Concept2 sõudeergomeeter 1x Matrix T4x jooksurada 1x Matrix E3xc ellips 2x Matrix U3x ratast 8x Matrix trenazööri/masinat 1x Matr
ssb.ee
 Meie jõusaali seadmed: 1x Concept2 sõudeergomeeter 1x Matrix T4x jooksurada 1x Matrix E3xc ellips 2x Matrix U3x ratast 8x Matrix trenazööri/masinat 1x Matrix Power Station kangipuur 3x GYM80 trenazööri/masinat * Iga fitnessi- ja jõusaali kasutaja saab kasutada ka meie saunasid.  Teie laste turvalisuse huvides saavad spordisaalu kasutada: - 13 kuni 17 aastased lapsed vanema kirjaliku loaga.  Ankeedi saab salongist kohapealt.  Tutvuge ka Kohila fitnessi- ja jõusaali hinnakirjaga.

Kohila juuksur - Belesa

Florise Kohila juuksurid kasutavad oma töös Alfaparfi, Goldwelli, Olaplexi ja JOICO tooteid. 
 Alfaparf on Itaalia sari, kus on suur tootevalik ja eriti hea ef
ssb.ee
Florise Kohila juuksurid kasutavad oma töös Alfaparfi, Goldwelli, Olaplexi ja JOICO tooteid. Alfaparf on Itaalia sari, kus on suur tootevalik ja eriti hea efektiga juukseravi nii salongis, kui ka kodus tegemiseks. Goldwell on rahvusvaheliselt tuntud eksklusiiv - juuksehooldusvahendite tootja. Goldwelli missioon on luua kõrgkvaliteetseid hooldusvahendeid juustele. Goldwell on alguse saanud 1948 aastal Saksamaal ning on tänasel päeval üks populaarsemaid professionaalseid juuksehooldus vahendeid tootev ettevõte kogu maailmas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.