Rohkema info nägemiseks:

MONSOFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie juures saad lisaks klassikalistele ilusalongiteenustele nautida ka erinevaid massaaže ja muid kehahoolitsusi. Tule astu läbi ja paku endale lõõgastust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BeleSa Ilu- ja Tervisekeskus alustas oma teekonda aastal [aastat lisada], kui meie asutajad unistasid luua tervise ja ilu oaasi Kohila südames. Nende kirg ilu ja heaolu vastu ning soov pakkuda kogukonnale kõrgeima kvaliteediga teenuseid viisid meid selle unistuse täitumiseni.

Meie keskus asub maalilises Kohila linnas, pakkudes keskkonda, kus külastajad saavad eemalduda argirutiinist ja keskenduda iseendale. Algusaastatel keskendusime peamiselt juuksuriteenustele ning järk-järgult laiendasime oma teenuste valikut vastavalt klientide vajadustele.

Aastate jooksul oleme täiendanud oma teenuste valikut, tuues sisse professionaalsed kosmeetikud, maniküüri ja pediküüri spetsialistid ning mitmesugused iluprotseduurid, nagu ripsmepikenduste paigaldamine ja püsimeik. Meie eesmärk on pakkuda klientidele täiuslikku ilu ja enesehooldust.

Meie keskuse visiooniks on olla tervise ja lõõgastuse keskus, mis hoolitseb nii keha kui ka vaimu eest. Seetõttu lisasime teenuste hulka ka massaaži, saunade, fitnessi- ja jõusaali, soolakambri, vesimassaaživoodi ja solaariumi. Pakume laia valikut tervist parandavaid teenuseid, mis aitavad klientidel saavutada tasakaalu ja heaolu oma elus.

Meie teekond pole veel lõppenud. Jätkame pidevalt oma teenuste täiustamist ja laiendamist vastavalt klientide soovidele ja vajadustele. Oleme pühendunud pakkuma kõrgeima kvaliteediga teenuseid ning looma keskkonda, kus iga külastaja tunneb end erilisena.

BeleSa Ilu- ja Tervisekeskus on rohkem kui lihtsalt ilusalong. Oleme pühendunud sinu heaolu ja ilu edendamisele. Tänu meie pikaajalisele kogemusele ning kirglikule meeskonnale oleme saavutanud koha Kohila kogukonna südames ja loodame jätkata oma klientide teenindamist veel aastaid.

Tule ja avasta BeleSa Ilu- ja Tervisekeskuse maailm - koht, kus tervis ja ilu saavad kokku ning sinu heaolu on meie prioriteet!

KodulehtFacebook  

MONSOFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Keidi L.

Jäin teenusega väga rahule, aitäh!

- Andra H.

Meeldiv teenindus ja andekad iluteenindajad!

- Triinu O.

Väga hea kogemus, tulemus ka imeline!

MONSOFF OÜ tegevusaruanne 2022

Monsoff OÜ on aktiivselt tegutsev äriühing, mis asutati hiljuti, 2021. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end positsioneerida juuksuri- ja muu iluteeninduse sektoris (EMTAK - 96021), pakkudes oma teenuseid peamiselt Eesti Vabariigi territooriumil. Monsoff OÜ põhitegevusala hõlmab mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas kosmeetika- ja iluteenindust, solaariumiteenuseid ning kosmeetikatoodete müüki. Lisaks iluteenindusele on Monsoff OÜ laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes klientidele ka fitnessi teenuseid. Nende jõusaalis on 14 kvaliteetset trenasööri, mis võimaldavad

Dropdown

kõik artiklid

Püsimeik - Belesa

Püsimeik on kehakaunistamise viis, mille puhul kasutatakse tätoveerimisega sarnaseid tehnikaid ning selleks ettenähtud värve. Püsimeigi protseduuril viiakse vär
ssb.ee
Püsimeik on kehakaunistamise viis, mille puhul kasutatakse tätoveerimisega sarnaseid tehnikaid ning selleks ettenähtud värve. Püsimeigi protseduuril viiakse värv nahka peenikese nõela abil.  Oluline on teada, et püsimeigi värv on umbes nädal aega peale protseduuri märkimisväärselt tumedam ja huulte puhul ka erksam, kui paranenud tulemus. Püsimeigi protseduuri kestvus oleneb tehniku kogemustest ja töödeldavast nahapiirkonnast. Esmase protseduuri puhul tuleb arvestada 2 - 3 tunniga. Korduvprotseduuri puhul (korrektsioon) võib arvestada väiksema ajakuluga (1-1,5 tundi keskmiselt).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.