COLORU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ripsmepikendused on üksikud kiud, mis kinnitatakse teie loomulike ripsmete külge spetsiaalse liimiga. Need on saadaval erinevates pikkustes ja paksustes, et luu

Juhend ripsmepikenduste hooldamiseks

Ripsmepikendused on üksikud kiud, mis kinnitatakse teie loomulike ripsmete külge spetsiaalse liimiga. Need on saadaval erinevates pikkustes ja paksustes, et luua täidlasem ja pikem välimus, mis rõhutab teie loomulikku ilu.

Pikendused pakuvad silmadele dramaatilist ilmet ilma igapäevase ripsmetuši kasutamise vajaduseta. Need on mugav lahendus neile, kes soovivad lihtsustada oma ilurutiini, säilitades samal ajal hoolitsetud välimuse.

Esmane hooldus: 48 tundi

On oluline vältida vett, auru ja higi esimese 48 tunni jooksul, et liim saaks korralikult kõvastuda. Vältige silmade puudutamist või hõõrumist, et ennetada pikenduste enneaegset väljalangemist.

Kasutage fööni jaheda seadistusega, et õrnalt kuivatada ripsmeid pärast niiskusega kokkupuudet. Selili magamine aitab samuti vältida ripsmete sassiminekut või purunemist.

Ripsmepikenduste rutiinne hooldus

Puhastage oma pikendusi iga päev õrnatoimelise, õlivaba puhastusvahendiga, et eemaldada meigijäägid või loomulikud rasud. Kasutage ripsmete puhastamiseks pehmet harja või puhast ripsmetuši harja.

Harjake oma ripsmeid õrnalt spiraalharjaga, et hoida neid joondatuna ja vabana . Seda tuleks teha iga päev, eriti pärast ripsmete puhastamist.

Vältige õlipõhiseid tooteid ja veekindlat meiki, kuna need võivad nõrgendada liimi sidet. Eelistage veepõhist meiki ja meigieemaldajaid.

Elustiili muutused ripsmepikendustega

Meigi pealekandmisel kasutage õrna kätt, et vältida pikenduste tõmbamist. Olge teadlikud silmaümbruses kasutatavatest nahahooldustoodetest ja hoiduge õlipõhistest vahenditest.

Investeerige siidi- või satiinist padjapüüri, et vähendada ripsmete hõõrdumist magamise ajal. Püüdke vältida näoga allapoole magamist, et ennetada pikendustele survet.

Kui olete aktiivne inimene, kandke higipaela, et aidata imada higi ja vältida otsest kokkupuudet vee või higiga ripsmetel.

Professionaalne hooldus: Täitmised ja parandused

Regulaarsed täitmised on vajalikud, et säilitada ripsmepikenduste täidlust, tavaliselt iga 2 kuni 4 nädala järel. See asendab loomulikult väljalangenud ripsmeid osana teie ripsmete kasvutsüklist.

Kui märkate ebamugavust või ebatavalist ripsmete kadu, on oluline konsulteerida professionaaliga. Nad saavad pakkuda parandusi ja kohandusi, et tagada teie pikenduste ja loomulike ripsmete pikaealisus ja tervis.

Ripsmepikenduste vastupidavuse pikendamine

Kaitsege oma ripsmeid äärmuslike temperatuuride ja tuuliste tingimuste eest, kandes päikeseprille või vältides otsest kokkupuudet. See aitab ennetada liimi enneaegset nõrgenemist.

Hoidke oma loomulike ripsmete tervist, võttes toidulisandeid või kasutades seerumeid, mis soodustavad ripsmete tugevust ja kasvu. See toetab teie pikenduste vastupidavust.

Valmis oma ripsmemängu tõstma? Võtke ühendust COLORU OÜ-ga ekspert ripsmepikenduste teenuste ja isikupärastatud ilunõuannete saamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

COLORU OÜ tegevusaruanne 2022

ColorU OÜ on 05. juuli 2021. aastal asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on juuksuri- ja muu iluteenindus.  2022. aasta lõpuks jõuti alljärgnevate majandus
ssb.ee
ColorU OÜ on 05. juuli 2021. aastal asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on juuksuri- ja muu iluteenindus. 2022. aasta lõpuks jõuti alljärgnevate majandustulemusteni: - Müügimaht 12 144.- eurot - Majandusaasta kasum 416.- eurot

Blondiks saamisel täiusliku varjundi saavutamine

Blondiks saamine ehk juuste heledamaks muutmine on keeruline keemiline reaktsioon, mis eemaldab juustest loomuliku pigmendi. Juuksevärvi aluseks oleva pigmendit
ssb.ee
Blondiks saamine ehk juuste heledamaks muutmine on keeruline keemiline reaktsioon, mis eemaldab juustest loomuliku pigmendi. Juuksevärvi aluseks oleva pigmendituse ja juuksevärvi toimimise mõistmine on täiusliku blondi varjundi saavutamiseks hädavajalik. Juuksevärvi määrab melaniini hulk ja tüüp, kus eumelaniin aitab kaasa tumedamatele varjunditele ja feomelaniin heledamatele toonidele. Blondi juuksetooni on erinevat. On lai spekter varjundeid plaatina blondist tumeda blondini, igaühel oma unikaalsed omadused ja hooldusnõuded. Blondiks saamise eelkaalutlused Enne blondiks saamise teekonnale

5 põhjust miks keratiinihooldused on vajalikud

Keratiin on valk, mis esineb loomulikult meie juustes, nahas ja küüntes. See on ehituskivi, mis annab meie juustele struktuuri ja tugevuse. Siiski, keskkonnateg
ssb.ee
Keratiin on valk, mis esineb loomulikult meie juustes, nahas ja küüntes. See on ehituskivi, mis annab meie juustele struktuuri ja tugevuse. Siiski, keskkonnategurite, keemiliste töötluste ja kuumtöötluse tõttu võib keratiini tase väheneda, põhjustades kahjustatud ja katkised juuksed. Keratiinihooldused on mõeldud kadunud valgu taastamiseks. See protsess ei taasta mitte ainult juuste loomulikku läiget ja siledust, vaid muudab need ka tuleviku kahjustustele vastupidavamaks. Põhjus #1: Säbruvabad ja siledad juuksed Kui keratiinilahus kantakse juustele, tungib see juustesse ja täidab poorseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.