Rohkema info nägemiseks:

COLORU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte on spetsialiseerunud tipptasemel juukse- ja iluhooldustele, pakkudes klientidele personaalseid lahendusi ja kvaliteetseid tooteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast COLORU OÜ-sse, kus teie juuste ja ilu unistused muutuvad reaalsuseks. Me ei ole lihtsalt bränd; me oleme teie isiklik värav, et tunda ja välja näha absoluutselt parim. Tipptasemel pühendumise ja kirega stiili vastu pakume sümfooniat juuste ja iluhooldustest, mis on sama ainulaadsed kui teie ise.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: 'Pakume kvaliteetsete juuste ja iluhoolduste valikut, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadse stiiliga.' See missioon toidab meie pühendumust mitte ainult ootuste täitmisele, vaid ka ületamisele. Viimastest soengutest kõige arenenumate blondeerimistehnikate, luksuslike juuksetoodete ja õrnade ripsmepikendustega tagame, et iga pakutav teenus on samm teie sisemise sära paljastamise suunas.

COLORU OÜ-s usume, et ilu ei ole kõigi jaoks ühe tähendusega. Seetõttu oleme spetsialiseerunud teenustele nagu juuksepikendused ja keratiinhooldused, mis on kohandatud vastavalt teie individuaalsetele vajadustele ja soovidele. Meie ekspertide meeskond on pidevalt innovatsiooni esirinnas, omaks võttes uusi suundumusi ja tehnikaid, et pakkuda teile parimat iluhooldust.

Neile, kes soovivad oma naeratust heledamaks muuta, on meie hambavalgenduse teenused mõeldud andma teile särava välimuse, mis täiendab teie veatut ilu. Mõistame, et teie välimus on teie isiksuse pikendus, ja meie eesmärk on tõsta esile iga selle aspekti.

Haara kinni oma ilu olemusest ja Paljasta oma sära! Liitu meiega COLORU OÜ-s, kus teie isiklikku stiili tähistatakse ja teie ilu unistused saavad teoks. Avastage erinevus meie valminud hooldustega ja laske oma ilul särada.

Uurige meie teenuseid ja saage teada, miks COLORU OÜ on ilu ja elegantsi kehastus. Teie teekond säravama minani algab siit.

COLORU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Kliendisõbralik teenindus, professionaalsed hooldustooted. Suurepärane!

- Maris

Iluhooldus, mis tõesti muudab eriliseks. Soovitan kõigile!

- Kätlin

Tipptasemel teenus ja meeldiv atmosfäär. Minu uus ilusalong!

COLORU OÜ tegevusaruanne 2022

ColorU OÜ on 05. juuli 2021. aastal asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on juuksuri- ja muu iluteenindus. 2022. aasta lõpuks jõuti alljärgnevate majandustulemusteni: - Müügimaht 12 144.- eurot - Majandusaasta kasum 416.- eurot

Dropdown

kõik artiklid

Juhend ripsmepikenduste hooldamiseks

Ripsmepikendused on üksikud kiud, mis kinnitatakse teie loomulike ripsmete külge spetsiaalse liimiga. Need on saadaval erinevates pikkustes ja paksustes, et luu
ssb.ee
Ripsmepikendused on üksikud kiud, mis kinnitatakse teie loomulike ripsmete külge spetsiaalse liimiga. Need on saadaval erinevates pikkustes ja paksustes, et luua täidlasem ja pikem välimus, mis rõhutab teie loomulikku ilu. Pikendused pakuvad silmadele dramaatilist ilmet ilma igapäevase ripsmetuši kasutamise vajaduseta. Need on mugav lahendus neile, kes soovivad lihtsustada oma ilurutiini, säilitades samal ajal hoolitsetud välimuse. Esmane hooldus: 48 tundi On oluline vältida vett, auru ja higi esimese 48 tunni jooksul, et liim saaks korralikult kõvastuda. Vältige silmade puudutamist või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.