HEIHOO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeri

HEIHOO OÜ hetkeolukord

Juba 1334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Heihoo OÜ tegeleb kaupade müümisega ning aktiivet müügitegevust alustasime 2022 aastal. 2023 aastal suurendasime küll kliendibaasi, kuid lähtuvalt muutunud turuolukorrast pidime kohandama kaupade müügihinda mistõttu vähenes kasumlikkus. 2022.aastal, kui müügiga alustasime, olid pesulehed uuenduslik toode. 2023. aastal aga tulid pesulehtedega turule mitmed suured jaemüüjad kes viisid toote hinna väga madalale.

Lähtuvalt eeltoodust muutus pesulehtede müük palju väljakutsete rohkemaks.

Lisaks olid mitmed tarneprobleemid toodete tellimisega ehk oli olukord kus laost olid kõik tooted otsas mistõttu ei olnud võimalik isegi olemasolevatele klientidele jätkusaadetisi saata, rääkimata müügist uuele kliendile. Samuti oli mitmeid probleeme allhankijatega ehk toodete tarnimisel lõppkliendile. Kokkuvõttes võib öelda et 2023 oli suur õppimise aasta.

2024. aasta esimeses pooles keskendume kõigepealt kasumlikkuse saavutamisele. Seejärel suurendame kliendibaasi. Aasta teises pooles tahame suurendada kaubavalikut ning hakata tegema lisamüüki olemasolevale kliendibaasile.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.