Rohkema info nägemiseks:

HEIHOO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1206; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEIHOO OÜ kohta arvamuslugu!"

HEIHOO OÜ hetkeolukord

Juba 1206 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Heihoo OÜ tegeleb kaupade müümisega ning aktiivet müügitegevust alustasime eelmisel aastal. Oleme esimese aastaga jõudnud väikesesse kasumisse ning saavutanud palju püsikliente, kes tellivad jätkusaadetisi.

Käesoleval aastal keskendume kliendibaasi suurendamisele ja lisamüügile olemasolevatele püsiklientidele. Oleme kaasanud täiendavaid müügikanaleid ja suurendanud turundustegevusi. Meie eesmärk on tõsta püsiklientide tellimuste sagedust ja suurendada nende rahulolu meie teenusega.

Lisaks kliendibaasi suurendamisele, laiendame käesoleval aastal tootevalikut. Oleme välja valinud mitmeid uusi tooteid ja teinud kas testmüüke mis on saanud meie klientidelt positiivset tagasisidet. Uute toodete lisamisega meie tootevalikusse soovime tõsta klientide huvi meie toodete vastu ning luua uusi müügivõimalusi.

Kokkuvõttes võib öelda, et Heihoo OÜ esimese aasta tulemused on olnud positiivsed ning meie tegevus on kasumlik. Oleme loonud püsikliendibaasi, mis annab meile kindlustunde tuleviku suhtes. Oleme jätkuvalt ambitsioonikad ja püüame igapäevaselt parandada meie teenuse kvaliteeti ja efektiivsust, et säilitada ja suurendada klientide rahulolu ning saavutada edasine kasv.

2023. a. käibeks prognoosime 180 tuhat millest kasum on 20 tuhat.

HEIHOO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.