TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

TOIDUKUNSTI STUUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 2828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte sai asutatud juunikuus. Esimesed kaks kuud sai remonditud ja ette valmistatud oma ruumi. Põhitegevusega ehk koolitustega alustati augustikuu lõpust. Peamiselt viidi läbi nädalavahetuseti kondiitriteemalisi rühmakoolitusi. Erinevaid koolitusteemasid oli palju - makroonid, ekleerid, tartletid, minikoogid, besee, kondiitrikunsti alused, tassikoogid, lõikedesserdid jne. Nädala sees tegime pigem eraüritusi ning kooskokkamisi - ettevõtetele meeskondade kooskokkamisi ja jõulupidusid. Eraisikutele oli populaarseimaks teenuseks lapse sünnipäeva tähistamine ja kooskokkamine.

Toidukunsti Stuudio OÜ 2022 a.müügitulu oli 78364 eur. Palkadeks kokku arvestati 4761 eur. Keskmine töötajate arv oli 2.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vastavalt retseptile õigeid koostisosi valida?

Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitav
ssb.ee
Iga kulinaariaentusiast teab, et erakordse roa saladus peitub selle komponentide kvaliteedis. Kvaliteetsed koostisosad mitte ainult ei tõsta maitset, vaid aitavad kaasa ka toidu toiteväärtusele ja üldisele esitlusele. Valitud koostisosad võivad teie retsepti teha või rikkuda. Need määravad tekstuuri, maitse, värvi ja aroomi, lõpuks mõjutades neid, kes sööki nautivad. Tegurid, millega arvestada koostisosade valimisel Värske, hooajalise koostisosade valimine tagab parima maitse ja toitainete sisalduse. See toetab ka kohalikke põllumehi ja vähendab pika vahemaa transportimisega seotud

Euroopa küpsetamistehnikad - mis need nii eriliseks teeb?

Euroopa küpsetamine on rikas traditsioonide, täpsuse ja uuenduste poolest. Prantsuse croissant'ide krõbedatest kihtidest kuni Saksa rukkileiva tugeva koorikuni
ssb.ee
Euroopa küpsetamine on rikas traditsioonide, täpsuse ja uuenduste poolest. Prantsuse croissant'ide krõbedatest kihtidest kuni Saksa rukkileiva tugeva koorikuni on kontinendi küpsetamistehnikad sama mitmekesised kui selle kultuurid. Euroopa küpsetamisajaloo ja mõju mõistmine on hädavajalik iga kulinaariahuvilise jaoks, kes soovib neid ajaloolisi tavasid valdada. Enne keerukate tehnikate juurde asumist on oluline mõista Euroopa küpsetuskultuuri põhielemente. See hõlmab koostisosade mõõtmistäpsust, gluteeni arengu rolli mõistmist ja temperatuurikontrolli valdamist küpsetamise ajal.

Kuidas lastega lõbusalt kokata?

Lastega köögis tegelemine ei ole mitte ainult lõbus tegevus, vaid ka hariv kogemus, mis võib sisendada eluaegseid oskusi ja armastust kokkamise vastu. Siin on v
ssb.ee
Lastega köögis tegelemine ei ole mitte ainult lõbus tegevus, vaid ka hariv kogemus, mis võib sisendada eluaegseid oskusi ja armastust kokkamise vastu. Siin on viis nippi, kuidas muuta lastega kokkamine meeldivaks seikluseks. Loo turvaline ja ligipääsetav keskkond Investeeri tööriistadesse, mis on mõeldud väikestele kätele. Laste suuruses põlled, lõikelauad ja libisemiskindlad kausid võivad teha suure erinevuse. Veendu, et kokkamisala oleks lastele ohutu. Hoia teravad esemed ja kuumad pinnad käeulatusest väljas ning jälgi alati nende tegevust. Õpeta lastele kätepesu tähtsust enne kokkamist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.